0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

   Authenticity check

   Üdvözöljük a Philips eredetiségellenőrzési oldalán

   Eredetiségellenőrzés

   Online és offline értékesítési csatornákon keresztül egyre több hamisított Philips égőt forgalmaznak. Ezek a silány minőségű hamisított termékek biztonsági kockázatot jelentenek. A hamisított izzók rengeteg problémát okozhatnak, például egyenetlen teljesítményt nyújthatnak, kialudhatnak vagy elvakíthatják a szembejövőket, komoly veszélybe sodorva a felhasználót. Emellett lehetséges, hogy az Ön országában büntetendő a hamisított termékek forgalmazása vagy használata.

    

   Annak érdekében, hogy megvédjük ügyfeleinket és fogyasztóinkat a hamisított Philips világítástechnikai termékektől, proaktív megoldást hoztunk létre, amely egyedi, korszerű technológiára épül.   

    

   A Philips-árucikkek eredetiségének garantálása érdekében irányelvünk, hogy minden termékünket eredeti nyomtatott dobozban értékesítjük, amely a Philips vállalati arculatát viseli magán. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megvédjük ügyfeleinket a gyenge minőségű hamisítványoktól, amelyek károsíthatják járművét vagy személyi sérülést okozhatnak.

   Hogyan ellenőrizheti Philips-termékét?


   Ellenőrizze, hogy a csomagoláson látható-e QR- vagy biztonsági kód, lásd lejjebb. Ha egyik fajta kód sem látható, kattintson ide a leggyakoribb kérdésekhez.

   A videóban további tudnivalókat talál

   Instructions video

   GYIK

   Mely termékekre vonatkozik az eredetiségellenőrzés?

   Nézze meg a terméklistát.

   Mit tegyek, ha nem sikerült az ellenőrzés a QR-kóddal vagy a biztonsági kóddal?

   Kérjük, a hibalehetőséget kizárandó ismételje meg a az ellenőrzést. Amennyiben ezúttal sem sikerült a termék ellenőrzése, további felvilágosításért kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

   Hogyan győződhetek meg arról, hogy a szervizben eredeti terméket szereltek a járművembe?

   Kérje el az izzó csomagolását, hogy megbizonyosodhasson a termék eredetiségéről.

   Miért nem ismeri fel a telefonom a QR-kódot?

   Előfordulhat, hogy a telefonja kamerája nem képes beolvasni a QR-kódot, mert nem párhuzamos az adott felülettel, vagy mert a kód nem került a fókuszába. Győződjön meg róla, hogy a telefon párhuzamos a QR-kódot tartalmazó felülettel. Ha túl közel vagy távol tartja a telefont, nem tudja beolvasni a QR-kódot. Tartsa távolabb a telefonját, és lassan közelítse a QR-kód felé.

   Minden okostelefon képes beolvasni a QR-kódot?

   Igen, a legtöbb mobiltelefon képes felismerni a QR-kódot a kamera applikációja segítségével. Ha az Ön telefonja nem ismeri fel a QR-kódot, töltse le a QR Code Reader appot. További segítségért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

   Mit tegyek, ha a termékem csomagolásán nem látható QR-kód?

   Két lehetőség áll fenn: az adott termék vagy nem tartozik az ellenőrizhető árucikkek közé (ld. a 2. kérdést), vagy pedig nem eredeti. Az eredetiségellenőrzési eljárás a fényszóróizzó-bővítéseink egy részére vonatkozik. További felvilágosításért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

   Why we do not recommend using fake lamps?

   A hamisított izzók rengeteg problémát okozhatnak, például egyenetlen teljesítményt nyújthatnak, kialudhatnak vagy elvakíthatják a szembejövőket, komoly veszélybe sodorva a felhasználót. Emellett lehetséges, hogy az Ön országában büntetendő a hamisított termékek forgalmazása vagy használata.

   Tudjon meg többet

   Gépjárműipari segítség

   Gépjárműipari segítség

   Új Philips fényszóróizzóra van szüksége az autójához?

   Hol vásárolhatja meg?

   Hol vásárolhatja meg?

   Vásárolja meg a Philips gépjárműipari termékeket online vagy az Önhöz legközelebb eső üzletben

   Gépjárműipari cikkek

   Gépjárműipari cikkek

   Tudjon meg többet a cikkekből a Philips gépjárműipari világítástechnológiájáról, innovációiról és megoldásairól

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.