0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Kávé (508)

  Szűrő

  0 Szűrő
  Termék típusa
  Automata eszpresszó kávéfőzők
  Saeco automatikus eszpresszógépek
  Filteres kávéfőzők
  Funkciók
  Üvegkanna

  A Philips aromazáró kanna üvegből készült, és arra tervezték, hogy optimálisan megőrizze a kávé ízét.

  AromaSwirl

  A filteres kávéfőző intelligens fúvókája megkeveri a kávét, miközben az üvegkannába csepegteti azt, így egyenletesen oszlatja szét az aromákat. Az utolsó csészéből sem kell gyenge kávét innia. Ez a funkció biztosítja azt, hogy a filteres kávéfőzővel készített első és utolsó csésze kávé is ugyanolyan erősségű lesz – és az utolsó cseppig nagyszerű ízt ad.

  Mosogatógépben tisztítható részek

  Mosogatógépben tisztítható alkatrészek az egyszerű és kényelmes tisztításért.

  Automatikus kikapcsolás

  A kávégép automatikusan kikapcsol az energiatakarékosság érdekében.

  Tejadagolás
  Külön tejhabosítóval

  A Pannarello hagyományos tejhabosító segítségével a tejet az ízlésének megfelelően habosíthatja. Csak merítse bele a tejbe, miközben lassú, körkörös kézmozdulatokkal keveri. Folytassa a habosítást az ízlésének megfelelő kevésbé vagy gazdagabban habos tej eléréséig.

  Kávéitalok
  Filteres kávé

  Keresgéljen filteres kávéfőzőink között. A filteres kávé úgy készül, hogy forrásban lévő vizet öntenek a kávéfilterben lévő őrölt kávéra. 125 ml-es (Németország) vagy 250 ml-es (Egyesült Államok) csészékben szolgálják fel, és az eszpresszónál gazdagabb íze van.

  Eszpresszó

  Keressen rá valamennyi eszpresszót készítő kávégépünkre. Az eszpresszó úgy készül, hogy 88 ºC-ra melegített vizet 25 másodpercen keresztül 9 bar effektív nyomás mellett folyatnak át 7 gramm tömörített, finomra darált kávéőrleményen, az eredmény pedig 25 ml kávé, vékony habréteggel a tetején. Intenzívebb ízű és tisztább, mint egy filteres kávé.

  Anyag és kivitelezés
  Műanyag és rozsdamentes acél

  Stílusos rozsdamentes acél alkatrészeket és tartós szintetikus anyagokat ötvöztek a harmonikus kivitel érdekében, amelyet egyszerű tisztán tartani.

  Műanyag

  A szintetikus anyagok tartóssá és egyszerűen tisztíthatóvá teszik ezt a kávégépet – azok számára, akik szeretik a praktikus dolgokat.

  Tisztítás és karbantartás
  Használható AquaClean szűrővel

  Az automata eszpresszógépek szabadalmazott AquaClean vízszűrővel működnek. Az AquaClean vízszűrőnek köszönhetően nem szükséges vízkőmentesítenie automata eszpresszógépét 5000 csészéig (2 év).

  Tartozékok és alkatrészek
  Előkészítés

  Minden, amire egy kávé elkészítéséhez, illetve kávéfőzője funkcionalitásának növeléséhez szüksége lehet.

  Karbantartás

  Vízszűrők, vízkőmentesítők és egyéb termékek, amelyek segítségével meghosszabbíthatja kávéfőzője vagy eszpresszógépe élettartamát.

  Cserealkatrészek

  Elromlott valami? Ezekkel az alkatrészekkel megspórolhatja teljes kávéfőzője vagy eszpresszógépe cseréjét.

  Nem találta meg, amit keresett?

  Az összes termék megtek.