0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips LED-es jelzőfények

   

  Használja a LED-es beltéri és jelzőfényeinket a jobb láthatóságért

   

  Váljon jól láthatóvá az utakon a Philips gépjármű-jelzőfényizzók segítségével. Legyen szó megállásról, tolatásról vagy fordulásról, ezek az elegáns kialakítású LED-lámpák biztonságosabbá teszik a vezetést azáltal, hogy mások tisztán láthatják Önt. A többi Philips gépjármű-LED-lámpához hasonlóan ezek a lámpák is hosszan tartó teljesítményt nyújtanak, és kompatibilisek a legtöbb autóval és tehergépkocsival.

   Fedezze fel a Philips LED-es jelzőfények és beltéri világítás termékcsaládját

   u70 led-es jelzőfények

   Ultinon Pro7000

    
   Kiemelkedő fényerő

   u60 led-es jelzőfények

   Ultinon Pro6000

    
   Elegáns lámpák

   u31 led-es jelzőfények

   Ultinon Pro3100

    
   Alapvető lámpák

   u70 led-es jelzőfények

   Ultinon Pro7000

    
   Kiemelkedő fényerő

   u60 led-es jelzőfények

   Ultinon Pro6000

    
   Elegáns lámpák

   u31 led-es jelzőfények

   Ultinon Pro3100

    
   Alapvető lámpák

   Tapasztalja meg a kényelmet és biztonságot: 
   Philips LED-lámpák

   Standard Philips Ultinon Pro7000

   Belső világítás

    

   Alakítsa át vezetési élményét a Philips Ultinon Pro7000 beltéri lámpákkal. Élvezze a jól megvilágított és kényelmes utasteret, amely javítja a láthatóságot és stílusos hangulatot teremt.

   Standard Philips Ultinon Pro7000

   Féklámpa

    

   Növelje vezetési biztonságát a Philips Ultinon Pro7000 féklámpák segítségével. Járműve távolabbról is jól látható lesz a fényesebb és gyorsabb jelzőfényeknek köszönhetően, hogy Ön és mások is biztonságban legyenek.

   Standard Philips Ultinon Pro7000

   Oldalsó irányjelző lámpák

    

   A Philips Ultinon Pro7000 irányjelző lámpák az Ön fontos jelzőfényei az úton. Segítségükkel fokozhatja a láthatóságot és a kommunikációt a többi vezetővel a biztonságosabb sávváltás és kanyarodás érdekében.

   Standard Philips Ultinon Pro7000

   Parkolólámpák

    

   Váltson Philips Ultinon Pro7000 parkolólámpákra az elegáns és modern megjelenésért. Finoman, mégis hatékonyan világítják meg a járművet. Stílusosabb külsőt, rossz fényviszonyok között pedig jobb láthatóságot biztosítanak.

   Figyelemre méltó minőségű
   Philips LED-izzók

   ultinon pro7000 hotspot
   azonnali bekapcsolás technológia

   Azonnali bekapcsolás technológia

    

   az erőteljes fényért

    

   A Philips Ultinon Pro LED-es jelzőfények 15 LED segítségével biztosítanak erőteljes fényt a jelzésekhez*. Segítenek jobban látni és látszani, így felhívják a többi vezető figyelmét az Ön mozgására, ami létfontosságú ahhoz, hogy hamarabb tudjanak reagálni. Minél többet lát és minél jobban látszódik, annál biztonságosabb lesz a vezetés!

   360 fokos fénynyaláb

   360°-os fénynyaláb*

    

   a kiváló láthatóságért

    

   A Philips Ultinon Pro LED egyenletes fényeloszlást biztosít az irányjelző, a tolatólámpa, a hátsó ködlámpa és a féklámpa számára. A 360°-os szög biztosítja, hogy a fény oda vetülhessen, ahol szükség van rá. Nemcsak az útból fog többet látni, de a többi járművezető is jobban fogja látni Önt.

   heat shield technológia

   HeatShield technológia*

    

   a hosszabb élettartam érdekében

    

   A HeatShield technológiának köszönhetően a Philips Ultinon Pro T10 izzók ellenállnak a magas hőmérsékletnek, még akkor is, ha a fényszóróizzók mellé szerelték fel őket. Speciális kompozit anyagból készültek, így bármilyen hőmérsékleti kihívással képesek megbirkózni, és továbbra is nagy teljesítményt nyújtanak.

   azonnali használatra kész kialakítás

   Azonnali használatra kész kialakítás*

    

   az egyszerű cseréhez

    

   A beépített állandó IC meghajtónak köszönhetően a Philips Ultinon Pro LED-izzók 9–32 voltos rendszerekben működnek, és elektromosan kompatibilisek a legtöbb személygépkocsival és tehergépkocsival. A polaritásmentes kialakításnak köszönhetően nem kell aggódnia a polaritás miatt a beszerelés során. Szükség esetén CANbus adapterek is kaphatók tartozékként a hibaelhárításhoz. Teljes körű megoldást kínálunk. 

   *Egyes termékekre vonatkozik

   Melyik LED milyen funkciót szolgál?

    

   Átfogó útmutatónkban megtalálhatja a jármű egyes funkcióihoz tökéletesen megfelelő Philips LED-izzókat. Akár a jelzőfényizzókkal szeretné növelni a biztonságot, akár a beltéri izzókkal szeretné kényelmesebbé és stílusosabbá tenni a belső teret, mi segítünk Önnek a jármű világítási igényeinek megfelelő megoldás kiválasztásban.

   led-funkciók

   LED-jelzőfényizzó-tartozékok

    

   A CANbus adapterek biztosítják a jármű világítási rendszereinek zökkenőmentes működését, a tartós, megbízható elektromos teljesítmény érdekében.

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.