1
Kávé

Regisztrálás

Iratkozzon fel a hírleveleinkre

Fedezze fel kávéfőzőinket

Saeco szuperautomata eszpresszógépek

 

Az automata eszpresszógépekkel egyetlen gombnyomással készíthető el a kávékülönlegességek sokasága az eszpresszótól a cappuccinón át a latte macchiatóig, ahol a beépített tejhabosító gondoskodik a bársonyos tejhabról. A frissen őrült kávéért a kerámia őrlőbetétek felelnek. Emellett lehetősége van a folyamat minden egyes lépését, így a kávéját is személyre szabni. 

Philips szuperautomata eszpresszógépek

 

A „kávébabtól a csészéig” technológiájú kávéfőzőink egy gombnyomásra eszpresszót tudnak készíteni. Eközben az integrált tejhabosító tökéletesen alkalmas a cappuccino vagy latte macchiato készítésére – nappal és este is.

Philips filteres kávéfőzők

 

Készítsen filteres kávét hagyományos módon: töltse meg a papírfiltert őrölt kávéval, és főzzön egy teljes kancsó aromás kávét, melyet a barátaival vagy családtagjaival is megoszthat – minimális hűhóval.

SENSEO® párnás kávéfőzők

 

Válasszon a SENSEO® kávépárnák gazdag választékából, tegye be a kávéfőzőbe, majd nyomja meg az indítást – és pár másodperccel később már élvezheti is az ízletes krémréteggel rendelkező filteres hosszú kávét.

PicoBaristo Deluxe

Philips Series 3200 LatteGo

Az új Saeco Xelsis

Akár 15 féle ital egy gombnyomásra

Hogyan segíthetünk Önnek?

Találkozzon a márkáinkkal

Kattintson a márka lógójára, hogy többet tudjon meg
AquaClean filter

AquaClean filter

 

A Saeco szabadalmaztatott AquaClean vízszűrőjének köszönhetően 5000 csészéig (2 év)* nem szükséges vízkőmentesítenie az automata kávéfőzőt. A tisztított víz a finomabb kávéízről gondoskodik, melyhez csupán 3 havonta ki kell cserélnie a szűrőt.

* A kávéfőzőn jelzettek szerint 1 dl-es csészékkel és 8 szűrőcserével kalkulálva.

 

Kövessen minket a Facebook-on

Kövessen minket a Facebook-on

 

Lépjen be Ön is a kávé szerelmeseinek világába.

 

Karbantartás

Karbantartás

 

Tartozékok és alkatrészek, melyek segítségével növelheti kávégépének élettartamát és hatékonyságát