1
Kávé

Regisztrálás

Iratkozzon fel a hírleveleinkre

Fedezze fel kávéfőzőinket

Saeco szuperautomata eszpresszógépek

 

Az automata eszpresszógépekkel egyetlen gombnyomással készíthető el a kávékülönlegességek sokasága az eszpresszótól a cappuccinón át a latte macchiatóig, ahol a beépített tejhabosító gondoskodik a bársonyos tejhabról. A frissen őrült kávéért a kerámia őrlőbetétek felelnek. Emellett lehetősége van a folyamat minden egyes lépését, így a kávéját is személyre szabni. 

Philips szuperautomata eszpresszógépek

 

A „kávébabtól a csészéig” technológiájú kávéfőzőink egy gombnyomásra eszpresszót tudnak készíteni. Eközben az integrált tejhabosító tökéletesen alkalmas a cappuccino vagy latte macchiato készítésére – nappal és este is.

Saeco manuális eszpresszógépek

 

A manuális eszpresszógépek őrölt kávét vagy előre adagolt kávépárnákat használnak, feltöltik a szűrőtartót, és lefőzik az eszpresszót – mint egy profi barista! Vagy használja a hagyományos tejhabosítót (pannarellót) cappuccino vagy latte macchiato készítéséhez.

Philips filteres kávéfőzők

 

Készítsen filteres kávét hagyományos módon: töltse meg a papírfiltert őrölt kávéval, és főzzön egy teljes kancsó aromás kávét, melyet a barátaival vagy családtagjaival is megoszthat – minimális hűhóval.

SENSEO® párnás kávéfőzők

 

Válasszon a SENSEO® kávépárnák gazdag választékából, tegye be a kávéfőzőbe, majd nyomja meg az indítást – és pár másodperccel később már élvezheti is az ízletes krémréteggel rendelkező filteres hosszú kávét.

Az új Saeco Xelsis

Akár 15 féle ital egy gombnyomásra

Hogyan segíthetünk Önnek?

Találkozzon a márkáinkkal

Kattintson a márka lógójára, hogy többet tudjon meg
AquaClean filter

AquaClean filter

 

A Saeco szabadalmaztatott AquaClean vízszűrőjének köszönhetően 5000 csészéig (2 év)* nem szükséges vízkőmentesítenie az automata kávéfőzőt. A tisztított víz a finomabb kávéízről gondoskodik, melyhez csupán 3 havonta ki kell cserélnie a szűrőt.

* A kávéfőzőn jelzettek szerint 1 dl-es csészékkel és 8 szűrőcserével kalkulálva.

 

Kövessen minket a Facebook-on

Kövessen minket a Facebook-on

 

Lépjen be Ön is a kávé szerelmeseinek világába.

 

Karbantartás

Karbantartás

 

Tartozékok és alkatrészek, melyek segítségével növelheti kávégépének élettartamát és hatékonyságát