Bár több mint 50-féle kávéfajta létezik, csak 2 – az Arabica és a Robusta – használatos a kereskedelmi kávégyártásban. Az Arabica a legnépszerűbb. Az emberek 70%-ának ez jobban ízlik, mint a Robusta.
Minél tovább pörkölik a kávészemeket, annál sötétebbek lesznek, és annál több koffein párolog el belőlük.
Minél tovább pörkölik a kávészemeket, annál sötétebbek lesznek, és annál több koffein párolog el belőlük.
Minél tovább pörkölik a kávészemeket, annál sötétebbek lesznek, és annál több koffein párolog el belőlük.
Bár több mint 50-féle kávéfajta létezik, csak 2 – az Arabica és a Robusta – használatos a kereskedelmi kávégyártásban. Az Arabica a legnépszerűbb. Az emberek 70%-ának ez jobban ízlik, mint a Robusta.
Bár több mint 50-féle kávéfajta létezik, csak 2 – az Arabica és a Robusta – használatos a kereskedelmi kávégyártásban. Az Arabica a legnépszerűbb. Az emberek 70%-ának ez jobban ízlik, mint a Robusta.