0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  All-in-One 8500 Series termékkép

  Univerzális vasalási megoldás

  Stílusa időtlen. 
  Törődjön vele!

  Philips All-in-One 8500 Series

  Sokoldalúság, nagyobb teljesítmény és kényelem*

  AIS8540/80

  Philips All-in-One 8500 Series hős képe

  Beépített, változtatható szögű vasalódeszka a kényelmes hozzáférésért

  DualHeating technológia, amely jobb teljesítményt nyújt*

  Az OptimalTEMP garantáltan nem éget ki semmilyen vasalható szövetet

  Ergonomikus iron+ vasalófejjel, amely akár kétszer könnyebb, mint egy hagyományos vasaló**

  Elpusztítja a baktériumok akár 99,9%-át*** a ruhák felfrissítése és a kellemetlen szagok eltávolítása érdekében

  Mindannyiunknak vannak olyan ruhái, amelyek egykor sokat jelentettek számunkra. És most mégis kerüljük, nem hordjuk őket. Hozza vissza őket aktív ruhatárába az új Philips All-in-One 8500 Series készülékkel. A gőzölés és a vasalás tökéletes kombinációja, amely a könnyű kezelhetőséget és a nagy teljesítményt ötvözi magában. Egy igazán sokoldalú megoldás, amely időtlenné változtatja stílusát.

  *gőzölős vasalókkal szemben, a fogyasztók véleménye alapján, kihelyezéses teszt keretében, 2022. október
  **a Philips gőzölős vasalókkal összehasonlítva.
  ***külső intézmény által bevizsgálva E. coli, S. aureus, C. albicans és poratka vonatkozásában, pamut anyagon, 10 másodperces gőzölési idővel.

  Philips All-in-One 8500 Series

  Beépített, változtatható szögű vasalódeszka a kényelmes hozzáférésért

  A beépített, változtatható szögű, keskenyedő kialakítású vasalódeszka tetszőleges pozícióba állítható a rugalmasság és kényelem érdekében. Nehezen vasalható anyagok vízszintes vasalásához, vagy a kényesebb ruhadarabok függőleges gőzöléséhez. És ezek bármilyen kombinációja.

  Philips AllinOne kettos futesi technologia

  DualHeating technológia, amely jobb teljesítményt nyújt, mint a gőzölős vasalók*


  A DualHeating technológia hatékony, átható gőzzel gondoskodik a gyűrődések eltüntetéséről, miközben nagyobb teljesítményt nyújt, mint egy gőzölős vasaló*.

  Philips AllinOne optimaltemp

  Az OptimalTEMP technológia garantáltan nem éget ki semmilyen vasalható szövetet


  Az OptimalTEMP technológiának köszönhetően a vasalható ruhák kiégetése garantáltan elkerülhető, így a farmertől a selyemig mindent gondtalanul vasalhat.

  Philips AllinOne konnyu vasalofej

  Az ergonomikus iron+ vasalófejjel könnyebb a vasalás


  Az ergonomikus iron+ vasalófejjel, amely akár kétszer könnyebb, mint egy normál gőzölős vasaló**, kényelmesen gyűrődésmentesítheti a ruhákat.

  Philips AllinOne fertotlenít

  Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át*** a ruhák felfrissítése és a kellemetlen szagok eltávolítása érdekében

   

  Nem helyettesíti a teljes mosási ciklust, de segíthet felfrissíteni ruháit a mosások között, így növelheti a két mosás közötti időtartamot. Ez nemcsak a ruhái élettartamára van jó hatással, hanem a környezetre is.

  *gőzölős vasalókkal szemben, a fogyasztók véleménye alapján, kihelyezéses teszt keretében, 2022. október
  **a Philips gőzölős vasalókkal összehasonlítva.
  ***külső intézmény által bevizsgálva E. coli, S. aureus, C. albicans és poratka vonatkozásában, pamut anyagon, 10 másodperces gőzölési idővel.

  Tekintse meg a Philips All-in-One 8500 Series készüléket működés közben

  Tekintse meg a Philips All-in-One 8500 Series készüléket működés közben

  Mit mondanak mások a Philips All-in-One 8500 Series készülékről?

  Készen áll a Philips All-in-One 8500 Series megvásárlására?

  Philips All-in-One 8500 Series, a gőzölés és vasalás teljes körű kombinációja

  Az All-in-One 8500 Series készülék beépített, változtatható szögű vasalódeszkával rendelkezik, amely lehetővé teszi a vízszintes vasalást, a függőleges gőzölést és ezek bármilyen kombinációját. Az ergonomikus iron+ vasalófej DualHeatinggel, egy leválasztható alapkészülékhez csatlakozik, így rugalmasan használható a lakás több pontján. A talprészbe 1,2 literes víztartály fér.

   

  A vasalódeszkához csatlakoztatott, kihajtható akasztó segítségével kényelmesen felakaszthatja a ruhákat. A többpozíciós tartó pedig minden oldalról rögzíthetővé teszi az iron+ fejet.

  philips all in one 8500 kivehető víztartály
  philips all in one 8500 kivehető víztartály
  philips all in one 8500 kihajtható akasztó

  Gyakran ismétlődő kérdések

  Lecserélhetem a vasalómat az All-in-One 8500 Series készülékre?

  Igen, mind a vasalóját, mind a kézi gőzölőjét lecserélheti az All-in-One 8500 Series készülékre. A teljes gőzölési és vasalási kombináció a könnyű kezelhetőség és a nagy teljesítmény rendkívül kényelmes keveréke. Így akár a legjobb ingét szeretné kicsinosítani, akár egy halom gyűrött ruhaneműt kisimítani, az All-in-One az igazán sokoldalú megoldás, amely biztonságosan kordában tartja a gyűrődéseket.

  Az All-in-One 8500 Series készülék minden textílián biztonságosan használható?

  Igen, az All-in-One 8500 Series biztonságos, és minden vasalható textílián használható. OptimalTEMP technológiánknak köszönhetően nem áll fenn megperzselődés vagy kiégés veszélye.

  A ruhák hatékony gyűrődésmentesítéséhez érintse a ruhájához az All-in-One 8500 Series készülék vasalótalpát. A ruhák esetleges károsodása miatt nem kell aggódnia. A fűtőlapot kifejezetten erre tervezték. Nem égeti meg az anyagot, és nem hagy nedves foltokat; közvetlenül a gőzölést igénylő ruhákhoz nyomható.

  Milyen típusú vizet használjak az All-in-One 8500 Series készülékben?

  A megfelelő típusú víz használata hozzájárul az All-in-One 8500 Series készülék élettartamának meghosszabbításához. Íme néhány tipp és trükk:

  Csapvízzel való használatra készült. Ha azonban olyan helyen él, ahol kemény a víz, gyorsan vízkő képződhet. Ebben az esetben használjon desztillált vagy demineralizált vizet (csapvízzel kevert 50%-os demineralizált víz is használható).

  Ne használjon illatosított vizet, szárítógépből származó vizet, ecetet, keményítőt, vízkőmentesítő szert, vasalási segédanyagokat, vegyileg vízkőmentesített vizet és más vegyi anyagokat. Azonkívül, hogy nem biztonságosak, vízszivárgáshoz, barna foltok képződéséhez, illetve az All-in-One 8500 Series készülék károsodásához is vezethetnek.

  A ruhák illatosításához próbálkozzon inkább a következőkkel:

  • Illatosított öblítőszer használata a mosásnál
  • Illóolajok (aromák) használata a mosás során
  • Vasalás vagy gőzölés után a ruha bepermetezése illatosított vízzel

  Az All-in-One 8500 Series helyettesíthet egy mosási ciklust?

  Az All-in-One 8500 Series készülék nem helyettesíti a teljes mosási ciklust, de segíthet felfrissíteni ruháit a mosások között, így növelheti a két mosás közötti időtartamot. Ez nemcsak a ruhái élettartamára van jó hatással, hanem a környezetre is.

  Emellett más előnyöket is biztosít. Az All-in-One 8500 Series készülék a gőzölés során a baktériumok 99,9%-át* elpusztítja, felfrissíti a ruhát és segít eltávolítani a szagokat. Az eredmény pedig: felfrissült, higiénikus ruhák, használatra készen.

  *Külső intézmény által bevizsgálva E. coli, S. aureus, C. albicans és poratka vonatkozásában, pamut anyagon, 10 másodperces gőzölési idővel

  Szükséges-e vízkőmentesítést végeznem az All-in-One 8500 Series készüléken?

  Az All-in-One 8500 Series készüléket egyedülálló motorral tervezték, amely megakadályozza a vízkő kialakulását, így Ön gondtalanul folytathatja a vasalást és a gyűrődések eltávolítását, nincs szükség vízkőmentesítésre! Mostantól vízkőmentesítés nélkül is hosszan tartó teljesítményt érhet el.

  Mi a Dual Heating és az OptimalTEMP technológia?

  Az All-in-One 8500 Series készüléket DualHeating technológiával tervezték. Ez azt jelenti, hogy két fűtőelemmel rendelkezik, egy az alapkészülékben és egy a vasalófejben található. Az alapkészülékben lévő nagy teljesítményű fűtőelem erőteljes gőzt termel, a vasalófejben lévő második fűtőelem pedig újramelegíti a gőzt, hogy az folyamatosan erőteljes maradjon. Így a kettős fűtési technológiával folyamatosan erős gőz keletkezik.

  Az OptimalTEMP technológiának köszönhetően a vasalható ruhák kiégetése garantáltan elkerülhető, így a farmertől a selyemig mindent gondtalanul vasalhat. Biztosítja a vasalótalp optimális hőmérsékletét, amely kíméletesen gyűrődésmentesít minden vasalható textíliát, anélkül, hogy az megsérülne vagy kiégne.

  Más ruhaápolási megoldásokat keres?

  Hasonlítsa össze és találja meg az Önnek megfelelő gőzállomást

  Iratkozzon fel a hírleveleinkre

  15%-os kedvezménykupon a Philips webshopban történő vásárlásához ​

  Exkluzív promóciók és további kedvezmények rendszeres hírleveleinkben​

  Információk a Philips újdonságairól első kézből​

  *

  Szeretnék a preferenciáim és viselkedésem alapján promóciós közleményeket kapni a Philips termékekről, szolgáltatásokról, eseményekről és promóciókról. Bármikor könnyen leiratkozhatok!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.