0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

    További információkért görgessen lefelé

    Philips AquaTrio 9000 vezeték nélküli takarítókészülék​

     

    XW9383/01

    Higiénikus takarítás új szintre emelve*​

    AquaTrio 9000-es széria

    *Vezeték nélküli megoldás 3 konfigurációval (csak porszívózás, porszívózás és aktív vizes felmosás, kézi porszívózás); többféle szennyeződés-típus eltávolítása előre- és hátrafelé is, beleértve a kiömlött szennyeződéseket is; folyamatosan tisztított kefék.​

    Továbbfejlesztett, hatékony 3-az-1-ben​ rendszer a modern élet által ránk zúdított rendetlenség és kiömlött folyadékok ellen

    Porszívózás és felmosás

    Egyszerre porszívóz és aktívan felmos – nem csak feltöröl​


    Az AquaSpin szívófej hatékonyan felporszívózza és aktív vizes felmosással tisztítja a keménypadló felületeket, így a baktériumok akár 99,9%-át* egy lépésben eltávolítja.


    A tiszta víz folyamatos áramlása és 2 ultrapuha, mikroszálas Power Brush kefe nagyon nagy sebességgel való forgása biztosítja, hogy a padló minden egyes része higiénikusan, kizárólag tiszta vízzel legyen kezelve.​

    *Staphylococcus aureus baktériumokkal tesztelve, porszívózás és felmosás esetén (intenzív beállítás), csak víz használatával.

    Csak porszívózás

    Speciális, csak porszívózás használati mód​

    Képes felszedni a por és a kosz akár 98%-át minden mozdulattal**​

    Hosszú normál üzemidő / Turbó üzemidő: max. 45 / 25 perc***​

    Kivételes manőverezhetőség és mély hatótávolság, még az alacsony bútorok alá is​

    A szívófej LED-fényei kiemelik a nehezen észrevehető vagy korábban rejtett szennyeződéseket

    **Csak porszívózás esetén, keménypadlón. Belső vizsgálat durva szemcséjű szennyeződés felszedésére
    ***45 perc: Normál üzemmódban, csak porszívózás beállításban​

    Kézi porszívó

    Leválasztható kézi porszívó​ a még nagyobb kényelem érdekében


    A csak porszívózás használati módban egyszerűen átalakíthatja a készüléket rúdporszívóból kényelmes kézi porszívóvá, hogy könnyedén megtisztíthassa a kárpitokat, polcokat és asztali felületeket. Különösen praktikus lehet a nehezen hozzáférhető helyeken és az otthonában vagy autójában elvégzendő gyors simításokhoz.​

    Egyszerre porszívóz és aktívan felmos – nem csak feltöröl​

    Philips vezeték nélküli AquaTrio takarítókészülék 9000-es széria
    Szabadalmaztatott nagy sebességű forgókefés technológia

    A szabadalmaztatott nagy sebességű forgókefés technológia a tiszta víz folyamatos áramlásával lehetővé teszi az öntisztuló Power Brush kefék használatát.

    Philips aquatrio 9000

    Az AquaSpin szívófej hatékonyan porszívózza és aktívan felmossa​ a keménypadlót, hogy a baktériumok akár 99,9%-át* egy lépésben eltávolítsa.

    Philips aquatrio 9000  takaritokeszulek​

    Folyamatosan tiszta víz áramlik a külön erre a célra kialakított víztartályból a padlóra, amelyet a két Power Brush kefe azonnal újra felvesz. Soha többé nem kell nehéz felmosó vödröt cipelnie vagy piszkos felmosóvizet használnia!

    Philips aquatrio 9000 aqua diffúzió

    Az Aqua Diffusion rendszer azonnal elkülöníti​ a szennyezett vizet, és kiüríthető anélkül, hogy a szennyezett felmosóvízhez hozzá kellene érni.

    Philips aquatrio 9000 3 az 1 ben

    Kivételes rugalmasság a 3-az-1-ben vezeték nélküli kézi készüléknek köszönhetően: Könnyedén válthat a porszívózás és felmosás, valamint a csak porszívózás használati módok között.

    Philips aquatrio 9000 porszivo​

    Külön csak porszívózás használati mód​ LED-del a por és a szennyeződés akár 98%-ának pontos és erőteljes felszívásához, minden egyes mozdulatnál.

    Philips aquatrio 9000 utotisztitasi es tarolasi allomas​

    Helytakarékos utótisztítási és tárolási állomás, mellyel a készüléket és tartozékait együtt tárolhatja, és amely biztosítja a készülék és a Power Brush kefék automatikus öntisztítását.​

    Philips aquatrio 9000 okos kijelzo

    A digitális LCD okos kijelző​ minden szükséges információval segíti Önt a takarítás során és azt követően. 

    Nincs több rendetlenség

    Takarítson fel mindenféle szennyeződést a padlóról​

    A doboz tartalma:

    Az egyetlen vezeték nélküli takarítókészülék​ 2 szabadalmaztatott nagy sebességű, folyamatosan tisztított kefével

    Értékelések

    Mit mondanak mások a
    Philips AquaTrio 9000 vezeték nélküli​ takarítókészülékről?

    Értékelések

    Extra garancia

    Élvezze az 5 éves motorgaranciát

     

    Regisztrálja termékét a vásárlástól számított 3 hónapon belül, és élvezze az ingyenes 5 éves motorgaranciát!

    Támogatás

    Hogyan segíthetünk?

    A készülék képes egyszerre felszedni a szennyeződéseket és felszívni a kiömlött folyadékokat?

    Az egyedülálló AquaSpin szívófej egyszerre porszívózza és aktív vizes felmosással tisztítja​ a keménypadlót, mindenféle szennyeződést felszív, beleértve a folyadékokat is, hatékonyan kezeli a foltokat, és a baktériumok akár 99,9%-át* egy lépésben eltávolítja. A kettős kefés felmosó​ technológia a szívófej elülső és hátsó részén is működik, hogy minden egyes mozdulat hatékony legyen, mindkét oldalról felszedve a szennyeződéseket.

    *Staphylococcus aureus baktériumokkal tesztelve, porszívózás és felmosás esetén (intenzív beállítás), csak víz használatával

    Szükséges először szárazon porszívóznom, mielőtt az aktív nedves felmosót használom?​

    Szőnyegek esetében alkalmazza a csak porszívózás használati módot. A keménypadlókhoz alkalmazhatja a porszívózás és felmosás használati módot, mivel a szívófej egyszerre porszívóz és aktív vizes felmosással eltávolít mindenféle szennyeződést, beleértve a folyadékokat és foltokat is. Nem kell előtte porszívózni! Ha a keménypadlót nem kell felmosni, egyszerűen alkalmazza a csak porszívózás használati módot, amely LED-fényekkel és PowerCyclone 12 technológiával rendelkezik a szennyeződések precíz és hatékony eltávolítása érdekében.​

    Milyen padlótípusokhoz alkalmas a készülék?

    A Philips AquaTrio 9000 vezeték nélküli takarítókészülék​ egy továbbfejlesztett, hatékony 3-az-1-ben rendszer, amely a modern élet által ránk zúduló rendetlenség és kiömlött folyadék eltávolításához készült. Úgy tervezték, hogy teljes körű, higiénikus tisztaságot biztosítson az egész otthonában és a különböző padlótípusokon*.

    1. A porszívózás és felmosás használati mód​ egyszerre porszívózza és aktívan nedves felmossa​ a keménypadlót az egyedülálló AquaSpin szívófej és a két Power Brush kefe segítségével.

    2. A speciális, csak porszívózás használati mód​ víz nélküli alapos tisztításra szolgál. Könnyedén átállíthatja a rendszert a csak porszívózás használati mód​ a szennyeződések felszedéséhez az összes kemény- és puhapadlón, például szőnyegeken.

    3. A leválasztható kézi készülék ideális a kárpitok, polcok és asztali felületek egyszerű tisztításához, de gyors takarításhoz vagy az autó takarításához is tökéletes.

    *Fa padlók: Csak nem nedvszívó padlókra alkalmas

    Használhatom a Philips AquaTrio 9000 vezeték nélküli takarítókészüléket kényes padlókon?​

    Ha jelenleg rendszeresen, gond nélkül tisztítja a keménypadlót nedves felmosóval, akkor a Philips AquaTrio 9000 takarítókészülék is alkalmas lesz erre. A porszívózás és aktív vizes felmosás használati mód mikroszálas keféket használ, amelyek hatékonyan, ugyanakkor kíméletese távolítják el a szennyeződéseket, foltokat és kiömlött folyadékokat. Ha nem biztos benne, hogy a padló rendelkezik-e vízálló réteggel, akkor vegye fel a kapcsolatot annak gyártójával.​

    Önthetek padlótisztítót a Philips AquaTrio 9000 vezeték nélküli takarítókészülékembe?​

    Javasoljuk, hogy az eredeti Philips XV1792/01 padlótisztító oldatot használja, amely egy vízben oldható, alacsony habzású folyadék.

    A víztartály űrtartalma 450 ml, így csak néhány csepp (10 ml/használat) folyékony padlótisztítószert kell a vízhez adnia.

    Hogyan kell tárolni a Philips AquaTrio 9000 vezeték nélküli takarítókészüléket​ és mekkora a tárolási mérete?

    A Philips AquaTrio 9000 vezeték nélküli takarítókészülék​ kényelmesen tárolható a utótisztítási​ és tárolási állomáson, hogy mindig tisztán, feltöltve készen álljon a következő takarításra.

    Méretek: 
    – Utótisztítási​ és tárolási állomás = H48 x Sz34,5 x M52 cm 
    – Porszívózás és aktív vizes felmosás használati mód​ = H25 x Sz27 x M114 cm 
    – Csak porszívózás használati mód​ = H30 x Sz26 x M118 cm

    Használhatom a porszívózás és aktív vizes felmosás használati módot​t szőnyegen is?

    Szőnyegek esetében a speciális, csak porszívózás használati módot​ használja. Ne használja a porszívózás és aktív vizes felmosás​ használati módot​, mivel az AquaSpin olyan szívófejet használ, amely csak keménypadlókhoz alkalmas.

    Milyen nehéz A Philips AquaTrio 9000 vezeték nélküli takarítókészülék?​

    Ha korábban már használt normál porszívót és hagyományos felmosót, akkor rövid idő alatt megszokja majd, hogy mindkettőt egy vezeték nélküli nedves és száraz takarítókészülékkel helyettesítse. A készülék súlya mindössze 4 kg, ellentétben a legtöbb porzsákos porszívóval, amelyek súlya meghaladhatja az 5 kg-t is. Élvezni fogja azt az is, hogy nem kell nehéz felmosó vödröt cipelnie, és nincs szükség manőverezésre felmosás közben! Kivételes manőverezőképességének és a szívófej kialakításának köszönhetően könnyedén siklik a padlón, nincs szükség a felemelésére. Emellett összességében is csökkenti az erőkifejtést, mivel nem kell először felmosni és utána porszívózni, a Philips AquaTrio 9000 vezeték nélküli takarítókészülék​ egyszerre végzi el mindkettőt.

    – Porszívózás és aktív vizes felmosás használati móddal​ = 4,2 kg
    – Csak porszívózás használati móddal​ = 3 kg

    Elég hosszú az üzemidő ahhoz, hogy kitakarítsa az egész házat?

    A Philips AquaTrio 9000 vezeték nélküli takarítókészülék​ nagy teljesítményű, 25,2 V-os lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amellyel akár 45 percig** is takaríthat megállás nélkül. Egy teljes akkumulátortöltéssel akár 185 m2 padlót*** is feltakaríthat.

    A kiegészítő, külön megvásárolható akkumulátorral (XV1797), megduplázhatja az üzemidőt, akár 90 percre**.​

    **Normál üzemmódban, porszívózás beállításban***A számított terület az IEC szabvány szerinti 0,5 m/mp tesztsebességen alapul.

    Lehetséges az akkumulátor cseréje vagy kiegészítő akkumulátor vásárlása?

    Igen, a Philips AquaTrio vezeték nélküli porszívó cserélhető akkumulátorral rendelkezik. A készülék üzemidejét megduplázhatja a tartozékként kapható Li-Ion akkumulátorcsomaggal (XV1797).

    Milyen karbantartás szükséges a készülék optimális teljesítményének fenntartásához?

    A digitális LCD okos kijelző​ minden szükséges információval segíti Önt a takarítás során és azt követően. Valós idejű tájékoztatást nyújt a karbantartásról, a tisztítási módokról, az akkumulátor töltöttségi állapotáról és még sok másról.

    Utótisztítási és tárolási állomás
    A takarítás befejezése után egyszerűen helyezze a készüléket az utótisztítási és tárolási állomásra, hogy egy automatikus öntisztítási ciklusban a készüléket és a Power Brush keféket teljesen átöblítse. Ha ezzel végzett, az egész rendszert, beleértve a Power Brush keféket is, együtt tárolhatja, így minden tiszta és készen áll a következő használatra.

    Mindig tiszta és könnyű kiürítés
    A piszkos víztartályt bármikor kiveheti a tartalma kiürítéséhez, anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnia a piszkos felmosóvízhez.

    Szűrő és kefék cseréje
    Ahhoz, hogy a készülék optimális teljesítményt nyújtson, ajánlott a szűrőt és a Power Brush keféket 6 havonta cserélni.

    Már van egy AquaTrio 9000 vezeték nélküli takarítókészüléke?​ ​


    Tudjon meg többet arról, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a termékéből, és regisztráljon a további előnyökért.

    A Philips ügyfélszolgálat készséggel áll rendelkezésedre, fordulj munkatársainkhoz

    Támogatásra van szüksége
    a termékéhez?

    További padlóápolási termékek

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.