0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Minden padlón és szőnyegen használható a Philips AquaTrio porszívó?

  Közzétéve 2023. május 11.
  Az alábbi cikkünkben olvashat az összes olyan felületről, amelyeken használható a Philips AquaTrio 7000 vagy 9000 Series.
  Aquatrio 7000 és 9000

  1. AquaTrio 7000 Series

  A Philips AquaTrio 7000 Series mindenféle keménypadló porszívózására és felmosására alkalmas, kivéve a bevonat nélküli fapadlókat és a mély illesztésű mozaikpadlókat. A készüléket csak akkor használja linóleum padlón, ha a padló megfelelően rögzítve van, hogy elkerülhető legyen a linóleum behúzása az AquaSpin szívófejbe.  

  Ha rendszeresen és egyszerűen tisztítja a kényes keménypadlókat nedves felmosóval, erre a célra a Philips AquaTrio 7000 Series is megfelelő.

  A készüléket egy kevésbé szem előtt lévő kis részen tesztelheti, hogy meggyőződjön arról, hogy a készülék megfelel az Ön padlójának.

  Megjegyzés: Az AquaTrio 7000 Series szőnyegen nem használható. Az AquaSpin szívófej csak keménypadlókhoz alkalmas.

  2. AquaTrio 9000 Series

  Porszívózás és felmosás egyszerre
  A Philips AquaTrio 9000 Series egyszerre alkalmas porszívózásra és felmosásra. A felmosás előtt nem szükséges porszívózni a padlót, mivel a Porszívózás és felmosás összeállítás aktívan nedves tisztítást végez a keménypadlón, hogy mindenféle szennyeződést, beleértve a folyadékokat és foltokat is, felvegyen.

  Keménypadlók
  A Porszívózás és felmosás összeállítás bármilyen típusú keménypadló porszívózására és felmosására alkalmas, kivéve a bevonat nélküli fapadlókat.

  Ha linóleum padlón használja a Porszívózás és felmosás összeállítást, csak olyan linóleum padlón használja, amely megfelelően van rögzítve, hogy megakadályozza a linóleum behúzását az AquaSpin szívófejbe. 

  Kényes padlók
  Ha rendszeresen és egyszerűen tisztítja a kényes keménypadlókat nedves felmosóval, erre a célra a Philips AquaTrio 9000 Series is tökéletesen megfelelő. A Porszívózás és felmosás összeállítás mikroszálas keféket alkalmaz, amelyek hatékonyan, mégis gyengéden eltávolítják a szennyeződéseket, foltokat és kiömlött anyagokat.
   

  Szőnyegek

  Szőnyeghez csak száraz porszívót használjon. A porszívó és felmosó beállítás nem használható, mert az AquaSpin szívófej csak keménypadlókhoz alkalmas.

  Az ezen az oldalon található információk a következő típusokra érvényesek: XW7110/01 , XW9383/01 .

  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.