0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  A 10 leggyakoribb első szó

  A 10 leggyakoribb első szó

  Gyermeke első szava fontos és hihetetlen mérföldkő. Miután kitartóan gyakorolta a hangok utánzását és a száj mozgatását, gyermeke végre kimondja az első valódi szavát. Káprázatos eredmény, amelytől joggal tölti el Önt is a büszkeség.

  Minden baba más és más, de a gügyögés valahol a 9–18. hónap közötti időszakban kezd lassan valódi szavakká alakulni. Az alábbi lista az angol nyelvterületen élő babák tíz leggyakoribb első szavát tartalmazza. Az Ön babájának első szava megtalálható a felsorolásban?

  1. Kutya
  2. Cica
  3. Még
  4. Baba
  5. Labda
  6. Kacsa
  7. Mackó
  8. Tej
  9. Nagyi
  10. Megint

  Talán meglepő, hogy a „Ma” vagy „Mummy” (anya) szó nincs a listán. Ennek nem az az oka, hogy a baba jobban kedveli az apukáját, mint az anyukáját. Egyszerűen a „d” hangot (Daddy = apa) sokkal könnyebb kiejtenie, mint az „m” hangot. Nem kell tehát elszomorodni, ha a kis angyalkája mindent mond már a kutyától a kacsáig, mielőtt az „anyára” sort kerítene. Megéri a várakozást, ha egyszer végre kimondja.

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.