1
Cikkek

A lefejt
anyatej tárolása

Biztosítsa a lefejt anyatej frissességét úgy, hogy sterilizált cumisüvegben tárolja. A Philips Avent cumisüvegek biztonságos kupakkal rendelkeznek, amely megőrzi a frissességet, és elősegíti az anyatej egyszerű tárolását. 

Mennyi ideig áll el a lefejt anyatej?


A lefejt anyatejet hűtőben 24 órán keresztül, fagyasztóban pedig akár 3 hónapig is tárolhatja. A hűtőajtó helyett inkább a polcon tárolja, ezáltal biztosítva számára az állandó hőmérsékletet.

 

A lefagyasztott anyatej a kiolvasztás után még legfeljebb 12 órán keresztül tárolható hűtőben. Eldobható poharakat is használhat a tej tárolására, de ne feledje el felírni rájuk a dátumot, hogy később is tudja, mikor történt a fejés.

Soha ne használjon mikrohullámú sütőt

 

Soha ne használjon mikrohullámú sütőt az anyatej kiolvasztásához vagy felmelegítéséhez, mert a kialakuló forró gócok megégethetik a babát.

 

A cumisüvegben maradt anyatejet javasolt minden egyes etetés után kiönteni.

 

Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

 
Regisztráljon AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 15% kedvezménnyel jutalmazzuk!

Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!