0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Az Avent az Ön szolgálatában

  Az Avent az Ön szolgálatában

  Az Avent munkatársaiként hiszünk abban, hogy a legkisebb dolgok is nagyon fontosak lehetnek. A termékek legapróbb részletekbe menő tökéletesítése – például hogy a cumisüvegek etetőcumiját az anyamellhez leginkább hasonlatosra formáljuk a könnyebb etetés érdekében – rendkívül fontos szerepet tölt be mind a baba, mind az édesanya egészsége és boldogsága szempontjából.
   

  A részletekre fordított figyelmünknek köszönhetően kerültünk vezető pozícióba a csecsemőgondozási és babatermékek terén. 1984 óta tervezünk és gyártunk olyan termékeket, amelyeket a természet ihletett, és amelyeknek átfogó kutatások, klinikai vizsgálatok, valamint Önhöz hasonló anyák visszajelzései segítették a fejlesztését.

  Íme néhány arra vonatkozó példa, hogy hogyan működik ez a filozófia a gyakorlatban.

  A Natural cumisüvegek mellbimbó formájú etetőcumija tökéletes kiegészítése a tápálásnak.

  Az Avent mellszívók egyedi kialakítása lehetővé teszi az anyák számára, hogy kényelmesen ülve fejjenek, és ne kelljen előrehajolniuk – mivel tudjuk, hogy a tej akkor árad a legbővebben, ha az anya kényelmes helyzetben van és nyugodt.
   

  Cumijaink különböző formákban, más-más színekben és méretekben készülnek, hogy minden babának megfeleljenek – az újszülött cumiktól, amelyek pontosan illeszkednek az újszülöttek aprócska szájába, egészen a nagyobb babáknak készült cumikig, amelyek foszforeszkálnak a sötétben, így könnyű megtalálni őket és visszatérni az alváshoz.

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.