1
Cikkek

Az Avent az Ön szolgálatában

Az Avent munkatársaiként hiszünk abban, hogy a legkisebb dolgok is nagyon fontosak lehetnek. A termékek legapróbb részletekbe menő tökéletesítése – például hogy a cumisüvegek etetőcumiját az anyamellhez leginkább hasonlatosra formáljuk a könnyebb etetés érdekében – rendkívül fontos szerepet tölt be mind a baba, mind az édesanya egészsége és boldogsága szempontjából.
 

A részletekre fordított figyelmünknek köszönhetően kerültünk vezető pozícióba a csecsemőgondozási és babatermékek terén. 1984 óta tervezünk és gyártunk olyan termékeket, amelyeket a természet ihletett, és amelyeknek átfogó kutatások, klinikai vizsgálatok, valamint Önhöz hasonló anyák visszajelzései segítették a fejlesztését.

Íme néhány arra vonatkozó példa, hogy hogyan működik ez a filozófia a gyakorlatban.

A Natural cumisüvegek mellbimbó formájú etetőcumija tökéletes kiegészítése a tápálásnak.

Az Avent mellszívók egyedi kialakítása lehetővé teszi az anyák számára, hogy kényelmesen ülve fejjenek, és ne kelljen előrehajolniuk – mivel tudjuk, hogy a tej akkor árad a legbővebben, ha az anya kényelmes helyzetben van és nyugodt.
 

Cumijaink különböző formákban, más-más színekben és méretekben készülnek, hogy minden babának megfeleljenek – az újszülött cumiktól, amelyek pontosan illeszkednek az újszülöttek aprócska szájába, egészen a nagyobb babáknak készült cumikig, amelyek foszforeszkálnak a sötétben, így könnyű megtalálni őket és visszatérni az alváshoz.

 

Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

 
Regisztráljon AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 15% kedvezménnyel jutalmazzuk!

Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!