0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Egyszerű módszerek az anyatej mennyiségének növelésére

  Nagyszerű lenne, ha azt mondhatnánk, hogy a kezünkben van a sok anyatejhez szükséges titkos recept. Az igazság azonban ennél kicsit bonyolultabb.

  Helyes táplálkozás


  Egy gyors Google-kereséssel számos ételt találhat, amelyekkel megpróbálhatja növelni a tejhozamot, de tudományosan nem igazán alátámaszthatóak. Próbálja meg ehelyett inkább rendszeres, tápanyagokban gazdag étkezéssel felkészíteni a testét arra, hogy tejtermelő csodagéppé váljon. Fogyasszon zöldségeket, fehérjéket, egészséges zsírokat és szénhidrátokat. Ne féljen segítséget kérni, ha már a főzés gondolata is csak távoli álomnak tűnik.

  Sok ivás


  Az anyaság tikkasztó munka, és rájön majd, hogy a szoptatáshoz még több vízre van szüksége, mint egyébként. Nem kell azonban erőltetni. Igyon annyit, amennyivel csillapítani tudja a szomját, és könnyítse meg a saját dolgát azzal, hogy a szoptatás legvalószínűbb helyének környékén tart egy kancsó vizet.

  Gyakori szoptatás


  Minden alkalommal, amikor a gyermekét szoptatja, a testében bekapcsolódik a tejtermelést beindító mechanizmus. Szoptasson gyakran – főleg az első hetekben –, és ösztönözze arra a babáját, hogy teljesen ürítse ki az első mellet, mielőtt átvált a másodikra, ezáltal természetes módon ösztönözve a testét, hogy tejtermelő üzemmódba kapcsoljon

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

   
  Regisztráljon AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 15% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.