0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Hogyan tervezzünk babaváró bulit

  A babaváró összejövetel csodálatos módja a hamarosan megérkező új élet megünneplésének. Új vagy leendő anyukaként Ön lesz a díszvendég. Összeszedtük, hogy mire számíthat, és hogy mit tehet azért, hogy zökkenőmentesen teljen a nap.

  Házigazda vagy díszvendég?


  A babavárót hagyományosan egy közeli barát vagy rokon szokta rendezni, figyelembe véve a leendő anyuka kisebb iránymutatásait. Ugyanakkor napjainkban sokan szeretik inkább maguk intézni a szervezést. Akárhogyan is döntsön, úgy lesz jó.

  A megfelelő időpont kiválasztása


  Először is keressen egy megfelelő dátumot és időpontot. A legtöbben szeretnek a várandósság vége felé eső napot választani, amely azért nem esik túl közel a szülés várható napjához. Mások inkább várnak a baba születéséig az ünnepléssel. Csak Önön múlik, hogy melyik megoldást választja.

  Válassza ki a vendégeket


  Akár saját maga szervezi az eseményt, akár egy barát segítségét veszi igénybe, el kell döntenie, hogy kiket szeretne meghívni. A babaváró vendégei általában közeli nőismerősök és rokonok. Ha azt szeretné, hogy a párjukat és a gyermekeiket is magukkal hozzák, ezt jelezze a meghívón is. Hiszen ez az Ön partija, ezért Ön állítja fel a szabályokat!

  Küldje ki a meghívókat


  Küldhet külön az alkalomra tervezett meghívókat postán, napjainkban azonban gyakoribb a vendégek online meghívása. Ha létrehoz egy babaváró eseményt az egyik közösségi oldalon, az nagyban megkönnyíti a kommunikációt a vendégekkel, és például a speciális étkezési igények is nyomon követhetők. Próbáljon meg legalább 4–6 héttel az esemény előtt szólni vendégeinek, hogy könnyen szabaddá tudják tenni magukat az adott napra.

  Ajándékozás


  Ha tudja, hogy milyen konkrét babadolgokra van szüksége, akkor a legjobb, ha küld a vendégeknek egy ajándéklistát, amelyről választhatnak. Kérhet esetleg ajándékutalványokat is, ha egy nagyobb dolgot szeretne megvenni, mondjuk mellszívót, kiságyat vagy babakocsit. Ha pedig inkább meglepetést szeretne, akkor bízza a vendégekre, hogy mit választanak, de készüljön fel a babaruhák áradatára.

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.