0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Hogyan növelhető az anyatej mennyisége

  Milyen gyakran kell egy 6 hónapost etetni?

  A legtöbb babánál 6 hónapos kor környékén kezdik bevezetni a szilárd ételeket. Ebben a korban azonban a kisbabája fő táplálékforrása még mindig a tej lesz.

   

  A cél az, hogy bemutassa gyermekének a szilárd étel műfaját például rizs- és gyümölcspépek segítségével. A cumisüveggel táplált babáknak továbbra is szükségük lesz 800–900 ml tej bevitelére 24 óra alatt. A babák 6 hónapos korukra már általában kevesebb alkalommal esznek, mint előtte. Próbáljon meg naponta öt, 200 ml-es étkezést kialakítani, nagyjából egységes időközönként. Szoptatás esetén táplálja a gyermekét igény szerint.

   

  A baba jelezni fogja, ha éhes. Mint mindig, készüljön fel arra, hogy lesznek napok, amikor a kisbabája különösen éhes lesz. Elképzelhető, hogy ilyenkor növekedési ugrás következik be.

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.