1
Cikkek

Sterilizálás útközben

Avent sterilizáló tasakok

Betekintő ablak


A tasak rendelkezik egy ablakkal, amelyen keresztül ellenőrizheti, hogy a szétszedett alkatrészek megfelelően helyezkednek-e el a tasakban az optimális sterilizáláshoz.

Csomagonként 5 mikrohullámú sterilizáláshoz használható tasak


Egy csomag 5 darab mikrohullámú sterilizáló tasakot tartalmaz, amelyek mindegyik legalább 20 alkalommal használható.

Jelölőnégyzetek


Ha minden használat után jelölést tesz a jelölőnégyzetbe, nyomon követheti, hogy hányszor használt egy-egy terméket.

Elpusztítja a baktériumok/kórokozók 99,9%-át


Mindennel végez 90 másodperc alatt: cumisüvegek, mellszívók és egyéb babatermékek is sterilizálhatók benne. A hatékony sterilizálási folyamat a baktériumok/kórokozók 99,9%-át elpusztítja.

 

A szoptatás időtartama az édesanyától és a babától függ – 10 és 40 perc között bármilyen hosszúságú lehet. Az egész a baba korától, a szoptatási technikától és a tejadó reflextől függ.

Biztonságos zóna


A mikrohullámú sterilizáló tasakon van egy úgynevezett „biztonságos zóna”, ahol a tasak biztonságosan megfogható, amikor kivesszük a mikrohullámú sütőből a sterilizációs ciklus végén; ez biztosítja a nagyobb kényelmet, és csökkenti az égési sérülések veszélyét.

Egyszerű használat


Minden tasakon megtalálható egy képes útmutató, amely lépésről lépésre bemutatja a helyes használatot.

 

Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

 
Regisztráljon AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 15% kedvezménnyel jutalmazzuk!

Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!