0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Szoptatás nyilvános helyen

  Már hozzászokhatott a babája szoptatásához, de mi a helyzet akkor, ha az otthontól távol vannak? Íme néhány hasznos tanács az első nyilvános helyen történő szoptatáshoz.

  Kimozdulni otthonról


  Gigantikus feladatnak tűnhet egy újszülöttel kilépni a négy fal közül. Azonban ha úgy érzi, hogy minden alkalommal otthona védelmébe kell rejtőznie, amikor a kisbabája megéhezik, akkor valószínű, hogy még inkább korlátozva, elszigetelve fogja magát érezni. Ilyenkor pedig mindkettőjüknek igazán hasznára válik, ha kimozdulnak, és társasági életet élnek.

   

  Az első dolog, amit érdemes észben tartani, az, hogy minden új anyuka átesett már ugyanezen, és tökéletesen elfogadható, ha az otthonán kívül is megszoptatja a kisbabáját. A legtöbb anya azt tapasztalja, hogy az emberek gyakran észre sem veszik, hogy éppen szoptat, és azt gondolják, hogy csak magához öleli a babáját.

  Miért szoptatnék máshol is, mint otthon?


  Az otthonon kívüli szoptatás kényelmes, higiénikus, valamint a legtermészetesebb és legegészségesebb módja a kisbabája táplálásának. Büszke lehet arra, amit tesz, és hogy egyike azoknak az egyre nagyobb számban feltűnő anyáknak, akik a szoptatást láthatóbbá és elfogadottabbá teszik. Végül is ez gyermeke napjának létfontosságú része.

  Hol szoptassak?


  Manapság már egyre egyszerűbb egy kicsit bensőségesebb helyet találni a nyilvános helyen történő szoptatáshoz. Sok bevásárlóközpont, áruház, bababolt és szupermarket biztosít olyan baba-mama szobát, ahol szoptathatja vagy éppen tisztába teheti a kisbabáját.

  Kényelmes közérzet


  Elősegítheti a magabiztos hozzáállást, ha először otthon gyakorol párnák nélkül és különféle székekben. Próbáljon ki különböző ruhákat, amelyeket könnyen ki lehet gombolni, vagy viseljen szoptatós felsőrészt.

   

  Amikor készen áll arra, hogy megpróbálkozzon a nyilvános helyen történő szoptatással, üljön le egy kényelmes, megfelelő támaszt biztosító székbe. Ha úgy gondolja, hogy feszélyezve fogja érezni magát, az étteremben vagy kávéházban üljön az emberek többségének háttal. Emellett egy sál vagy muszlinkendő is segíthet a diszkrétebb szoptatásban. Egyszerűen csak csúsztassa az esetleges fedetlen részekre, miután sikerült a mellére helyeznie a kisbabáját.

   

  Jó ötlet, ha van kéznél ivóvíz – a szoptatástól hamar megszomjazik az ember. Ezenkívül próbáljon meg távolabb ülni a fűtőtestektől, mivel azok megemelik a testhőmérsékletet.

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

   
  Regisztráljon AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 15% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.