Páratlanul karcsú, Android™-os FHD TV

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pfs8109_12/55pfs8109_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Páratlanul karcsú, Android™-os FHD TV

  Páratlanul karcsú, Android™-os FHD TV

  Biztonsági öveket becsatolni: a Philips 8100-as sorozat szélsebes utazásra viszi. Az Androidnak köszönhetően a feldolgozás rendkívül gyors, így a Smart TV-n való navigálás gyerekjáték. Páratlanul karcsú kialakítás, páratlanul gyors működés Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

8100 series Páratlanul karcsú, Android™-os FHD TV

139 cm-es (55"-es), Full HD LED TV, Quad Core, DVB-T/T2/C/S/S2 kettős hangolóegység 55PFS8109/12 Hasonló termékek

Páratlanul karcsú, Android™-os FHD TV

4-oldalas Ambilight rendszerrel

 • 4-oldalas Ambilight: képzelje el a TV-jét egy fényudvarban

  4-oldalas Ambilight: képzelje el a TV-jét egy fényudvarban

  Otthona, amelyet megalkotott, sokkal több mint csupán egy ház. Tegye hát teljessé otthonát egy melegséget árasztó és vonzó kialakítású TV-készülékkel. Ismerje meg a minden eddiginél fantasztikusabb Ambilight élményt, vagyis a TV négy oldala körül a falra vetülő extra széles ragyogást. A képernyő sokkal szélesebbnek tűnik, az élmény pedig sokkal intenzívebb. A TV mintha lebegne a levegőben. A színek, a vibrálás és az izgalom túllépnek a képernyőn, és betöltik a nappali szobát, sokkal izgalmasabb, intenzívebb és magával ragadóbb vizuális élményt nyújtva.

 • Páratlanul karcsú profil: forradalmian új formavilág

  Páratlanul karcsú profil: forradalmian új formavilág

  A kevesebb néha több. Különösen, ha a TV vékonyságáról van szó. A Philips páratlanul karcsú TV-je valóban a legkeskenyebb kialakítású, a legélesebb képet nyújtó, csúcstechnológiájú készülék. Néhány szögből szinte észre sem veszi, hogy ott van, és mégis: aligha megy el mellette bárki is szó nélkül, miután belép a szobába.

 • Légies, lebegő hatást keltő sarokállvány-design

  Légies, lebegő hatást keltő sarokállvány-design

  Új TV-készülékeink megalkotásakor csapataink a technológiától a formatervezésig minden szempontot figyelembe vesznek. Az új sarokállvány-design tervezésekor az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy a még inkább magával ragadó vizuális élmény érdekében felszabadítsuk a teret TV-készüléke alatt, amelyet a hagyományos állványok korábban kitöltöttek. Az eredmény? Egy biztos alapokon álló TV, amely egyúttal utat nyit a jövő megoldásai számára is.

 • 800 Hz-es PMR a lehető legegyenletesebb mozgóképekért

  800 Hz-es PMR a lehető legegyenletesebb mozgóképekért

  Semmi sem múlhatja felül a játék, a nagy sebességű sportesemények vagy az akciófilmek által kiváltott adrenalinszint-emelkedést. Ezért tartalmazza a Philips TV a 800 Hz-es Perfect Motion Rate funkciót, melynek köszönhetően Ön élvezheti az akadozásmentes mozgóképet. Annak ellenére, hogy az Ön pulzusa ugrálni fog, az Ön által nézett kép soha.

 • Google Play™ store - a világ az ujjai előtt hever

  Google Play™ store - a világ az ujjai előtt hever

  Akár egy kisgyerek a cukrászdában! Élvezze a Google Play™ store alkalmazásai, játékai és további tartalmai fenséges választékát - a Chrome™ böngésző, a YouTube™, a Google Movies, a Google Music, közösségi hálózati alkalmazások sora, és még sok minden más csak Önre vár Android™ rendszerű TV-jén.

 • A kettős hangolóegység egyszerre több program megtekintését és rögzítését is lehetővé teszi

  A kettős hangolóegység egyszerre több program megtekintését és rögzítését is lehetővé teszi

  Vége a vitáknak, hogy melyik műsort nézzék. TV-jének kettős hangolóegységével mostantól nem kell kihagyniuk az egy időben vetített kedvenc sorozatot és a futballmérkőzést. A kettős felvételi funkció lehetőséget nyújt Önnek, hogy amíg az egyik programot nézi, egy másikat rögzítve, később is mindig lesz nagyszerű néznivalója.

 • A beépített intelligens kamera csak akkor jelenik meg, amikor szükség van rá

  A beépített intelligens kamera csak akkor jelenik meg, amikor szükség van rá

  Látja, hogy nem látja? A Philips intelligens kamerája diszkréten rejtve marad a TV-keret részeként, soha nem bontva meg TV-készüléke tiszta vonalvezetését. Ha Skype™-hívást kezdeményez, vagy ha mozdulatvezérléssel kommunikál TV-készülékével, a kamera kényelmesen előugrik a távvezérlő egyetlen kattintásának hatására.

 • A legapróbb részletekig kidolgozva: TV a teljesítményének megfelelő megjelenéssel

  Az Ön otthona az Ön stílusa. Tervezőink azért döntöttek a finom, kidolgozott színek és felületek, valamint az eredeti, minőségi anyagok, például alumínium alkalmazása mellett, hogy a TV kivitele tökéletesen illeszkedjen otthona hangulatához.

 • Perfect Pixel HD - a díjnyertes képminőség-feldolgozó rendszerünk

  Díjnyertes technológiánk örökségére építve egy következő, teljesen új szintre emeltük a HD képminőséget. Így, függetlenül attól, hogy a játék történései tartják teljes izgalomban, vagy kedvenc filmjeit streameli egész este, a Philips Perfect Pixel HD technológiája páratlan képtisztaságot nyújt. A gazdagabb, még élénkebb színvilágtól a mélyebb feketékig és fényesebb fehérekig, minden részlet joggal kápráztatja el.

 • Mutasson rá, gépeljen szöveget, beszéljen, vagy kommunikáljon csupán mozdulatokkal - ez a valóban intelligens interakció

  A TV-jével való kommunikáció soha nem volt egyszerűbb, vagy szórakoztatóbb. Teljes mértékben intuitív távvezérlőnkön megtalálja a szokásos funkciókat, például a gyorsgombokat, a „mutatás és kattintás” egérfunkciókat vagy a távvezérlő hátoldalán található billentyűzetet, de ez még korántsem minden. Halkítani kívánja a TV-t? Egy egyszerű kézmozdulat (nincs szükség a távvezérlőre!), a beépített kamera észleli mozdulatát, és végrehajtja a kívánt műveletet. Nincs kedve a billentyűzet használatához? Beszéljen távvezérlőjébe, és az eredmények megjelennek TV-képernyőjén! Valóban intelligensebb élmény Önnek.

 • Az alkalmazásoktól a Cloud TV-ig: minden eddiginél több online szórakozás

  Képzelje el, hogy TV-készülékén egyre több intelligens alkalmazást használhat. Kezdve a YouTube-tól a zenén át a video-on-demand szolgáltatásig stb. személyre szabhatja a kezelőfelületen rögzítendő alkalmazásokat. Többre vágyik? Fedezze fel a Cloud TV alkalmazást. Több száz nemzetközi prémium csatorna közül válogathatja ki kedvenc showműsorait, és megtudhatja, éppen mi a trendi a világ másik részén. A Cloud Explorer alkalmazással elérheti a Dropbox™ szolgáltatást, mellyel kedvenc fényképeit és videóit nagy képernyőn tekintheti (és oszthatja) meg.

Összes specifikációt mutat
 • A Philips TV Remote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-modellek és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TV.
 • Smart TV alkalmazással kapcsolatban látogassa meg a www.philips.com/TV weboldalt az Ön országában kínált szolgáltatások áttekintéséhez
 • A Cloud TV kínálata az ország elérhetőségétől és szabályzataitól függ
 • A csatlakoztathatóság a Wi-Fi Miracast tanúsítványú Android 4.2 vagy későbbi rendszer függvénye. További részletekért tanulmányozza készüléke dokumentációját.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • Az Android, a Google Play és további márkajelzések a Google Inc. védjegyei.
 • A TV megfelel bármilyen 200 mm x 200 mm VESA fali tartó szabványnak. Az optimális megvilágítási élmény biztosítására javasoljuk a Vogel's THIN 225 vagy THIN 245 használatát. További információkért látogasson el a www.vogels.com webhelyre.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: