IronCare

Vízkőmentesítő patron

  IronCare

  Vízkőmentesítő patron

  Vízkőmentesítő patron*

  A vízkőmentesítő patron az IronCare vízkőszűrővel együtt használható. Biztosítja a vízkőszűrő optimális teljesítményét és a kiváló gőzkibocsátást. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

IronCare Vízkőmentesítő patron

99%-os vízkőeltávolítás, Az IronCare vízkőszűrővel használható, 1 dobozos csomag, Szupergyors szűrés GC025/10 Hasonló termékek

Kompatibilis készülékek

Vízkőmentesítő patron*

A GC024 IronCare vízkőszűrővel használható

 • 99%-ban vízkőmentesített* szűrt víz a vasaláshoz

  99%-ban vízkőmentesített* szűrt víz a vasaláshoz

  Az patronba töltött ioncserélő gyanta eltávolítja a csapból származó vízkő 99%-át*; biztosítja a kezelt vizet, mely vasaláshoz használható. *25 liternél kevesebb víz kezelése esetén, 8.4 dH értéknél

 • Biztosítja, hogy a gőz egyenletesen áramoljon a vasalóból

  Biztosítja, hogy a gőz egyenletesen áramoljon a vasalóból

  Az IonCare vízkőmentesített vize segít megakadályozni a vízkő gyors kialakulását a vasalóban: a vasalótalp és a vízmelegítő belsejében. A vízkőrészecskék nem zárják el a gőznyílásokat, a vasalóból egyenlegesen áramlik ki a gőz, ami kellemesebbé teszi a vasalást.

 • Megakadályozza a vízkőlerakódást a ruhákra

  Megakadályozza a vízkőlerakódást a ruhákra

  A különösen hatékony patron segít megakadályozni a vízkő kialakulását. Miközben vasalást végez, a drága ruháit nem teszi tönkre a lerakódott vízkő. Gyönyörűen fog kinézni a frissen vasalt ruháiban.

 • Szupergyors szűrés a gyors vízszűréshez

  Szupergyors szűrés a gyors vízszűréshez

  A speciálisan kialakított patron gyorsan keresztülengedi a vizet, ezzel lehetővé teszi, hogy várakozás nélkül, gyorsan elkezdjen vasalni. Ezzel elérhető közelségbe kerül az IronCare, bármikor újratölthető a vasaló anélkül, hogy folyton a csaphoz kellene vinnie azt újratölteni.

 • Ha a patron színe megváltozik, cserélje ki azt

  Ha a patron színe megváltozik, cserélje ki azt

  A patron színének megváltozása fokozatosan megy végbe, a víz kezelésének mértékében, fentről lefelé haladva. A patron élettartama végén a kék szín barnára vált. Ha a patron teljesen barnára színeződik, cserélje ki azt, biztosítva ezzel a berendezés megfelelő működését.

 • Akár 3 hónap vasalás

  Akár 3 hónap vasalás

  A vízkeménységnek az Ön tartózkodási helyén tapasztalható eltéréséből adódóan, valamint a hetente vasalással töltött órák függvényében 1 patron legfeljebb 3 hónapig használható vasaláshoz.

 • Az IronCare vízkőszűrővel használható

  Az IronCare vízkőszűrővel használható

  A cserepatron biztosítja az IronCare vízkőszűrő optimális teljesítményét.

Összes specifikációt mutat
 • *12 liter 16,8 dH keménységű víz kezelése esetén
 • *a Philips GC5000 sorozatba tartozó gőzölős vasalókon tesztelve 16,8 dH keménységű víz használatával, a vízkő okozta negatív hatásokra vonatkozóan
 • Elképzelhető, hogy a termék sötétebbnek és nedvesebbnek látszik, mint a csomag képén, mivel azt desztillált vízzel előkezelték a legjobb teljesítmény biztosítása érdekében.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: