Sonicare

Philips Sonicare FlexCare Platinum

Szónikus elektromos fogkefe

  Philips Sonicare FlexCare Platinum

  Szónikus elektromos fogkefe

  Alapos és gyengéd tisztítás

  A FlexCare Platinum használatával még a legalaposabb tisztítás is megfelelően gyengéd fogai és ínye védelme érdekében. Az AdaptiveClean fogkefefejnek és az intuitív nyomásérzékelőnek köszönhetően a maximális lepedékeltávolítás is gyengéd élményt nyújt Önnek. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Sonicare FlexCare Platinum Szónikus elektromos fogkefe

3 üzemmód, 3 intenzitási szint, 2 fogkefefej, Nyomásérzékelővel HX9112/12 Hasonló termékek

Alapos és gyengéd tisztítás

10-szer több lepedék eltávolítása és egészségesebb fogíny*

 • Távolítson el akár 10-szer annyi lepedéket az AdaptiveClean fogkefefejjel*

  Távolítson el akár 10-szer annyi lepedéket az AdaptiveClean fogkefefejjel*

  Az AdaptiveClean fogkefefej rápattintásával az eddigi legalaposabb tisztítást tapasztalhatja meg. 4-szer nagyobb felületi érintkezést biztosítva** akár 10-szer több lepedéket távolít el a nehezen elérhető helyekről*, ami tényleges mélytisztítást eredményez a fogíny vonalán és a fogak között.

 • Egészségesebb fogíny mindössze 2 hét alatt

  Egészségesebb fogíny mindössze 2 hét alatt

  A FlexCare kefefej biztosította optimális tisztítás révén fogínye 2 héten belül egészségesebbé válik. A kézi fogkeféhez képest akár 7-szer több lepedéket távolít el az íny mentén, így a mosolya minden eddiginél egészségesebb lehet.

 • 3 üzemmód és 3 intenzitási beállítás közül választhat

  3 üzemmód és 3 intenzitási beállítás közül választhat

  A FlexCare Platinum csatlakoztatásával tényleges mélytisztítást tapasztalhat meg. A 3 intenzitási beállítással fokozhatja a tisztítást, míg a 3 üzemmód a speciális igényeit elégíti ki. Clean (Tisztítás) üzemmód: a kiváló mindennapos tisztaságért, White (Fehérítés) üzemmód: a felszíni elszíneződések eltávolításáért és Deep Clean (Alapos tisztítás) üzemmód: az élénkítő frissességért.

 • A Deep Clean (Alapos tisztítás) üzemmód megoldást jelent a problémás területekhez

  A Deep Clean (Alapos tisztítás) üzemmód megoldást jelent a problémás területekhez

  A Deep Clean (Alapos tisztítás) üzemmód azt jelenti, hogy valóban a kívánt területekre összpontosíthat, extra figyelmet fordítva rájuk. Az egyedülálló kefefejmozgást meghosszabbított, 3 perces fogmosási idővel kombináltuk, így a fogainak igazán alapos tisztításban lesz részük.

 • Túl erős rányomás esetén figyelmeztet

  Túl erős rányomás esetén figyelmeztet

  Lehet, hogy Ön nem veszi észre, ha túl erősen mos fogat, de a FlexCare Platinum észleli. Ha túl nagy nyomást fejt ki, a nyél enyhén pulzál, ami arra figyelmeztet, hogy csökkentse a nyomást, és engedje, hogy a fogkefefej végezze el a többit. 10 emberből 7 úgy találta, hogy ennek a funkciónak köszönhetően hatékonyabbá vált a fogmosásuk.

 • Egyedülálló technológiánk erőteljes, mégis gyengéd tisztítást biztosít

  Egyedülálló technológiánk erőteljes, mégis gyengéd tisztítást biztosít

  Az erőteljes szónikus rezgés felhabosítja a fogkrémet, hogy az így képződő buborékok megküzdjenek a lerakódásokkal, és mélyen bejuttatja azt a fogai közé és eloszlatja a fogínye mentén. Fogait mindeközben 31 000 gyengéd, mégis hatékony tisztítómozdulat éri. A 2 perces fogmosás hatása így egy hónapnyi hagyományos fogmosással ér fel.

 • Az AdaptiveClean kefefej rugalmasan mozog a fogíny mentén

  Az AdaptiveClean kefefej rugalmasan mozog a fogíny mentén

  Az AdaptiveClean fogkefefej rápattintásával alapos, gyengéd tisztítás biztosítható, ami akár 2-szer egészségesebb fogínyt eredményez, mint a kézi fogkefék esetén. A kefefej puha, gumiból készült oldalai rugalmasan mozogva és pontosan követve a fogak és a fogíny vonalát, elnyelik a túlzott nyomást. Így a sörték elérik a fogközök mélyét, és kényelmes módon biztosítanak hatékony mélytisztítást.

 • Az időzítők megkönnyítik az alapos 2 perces fogmosást

  Az időzítők megkönnyítik az alapos 2 perces fogmosást

  Az alapos fogmosás mindössze két percet vesz igénybe. A QuadPacer jelez, amikor optimális időt töltött a szája egy adott részén, a Smartimer pedig a teljes idő leteltét jelzi. Együtt hozzájárulnak, hogy Ön minden egyes alkalommal a javasolt ideig mosson fogat.

 • Biztonságos és gyengéd megoldás szájhigiénés igényeire

  Biztonságos és gyengéd megoldás szájhigiénés igényeire

  Speciális igényeitől függetlenül biztos lehet abban, hogy a FlexCare Platinum fogkefével biztonságos a fogmosás. Szónikus technológiánk használható fogszabályzó, tömés, korona és héj esetén is, emellett alkalmas mindennapos használatra is a fogínybetegség kezelése során.

 • Hosszú akkumulátor-élettartam és hordtáska

  Hosszú akkumulátor-élettartam és hordtáska

  A prémium utazótokban higiénikusan tárolhatja a fogkeféjét, a kompakt utazótöltő pedig folyamatos feltöltöttséget biztosít. Egyetlen feltöltéssel két héten keresztül élvezheti a rendszeres használatot, így utazás közben sem kell lemondania a friss, tiszta érzésről.

Összes specifikációt mutat
 • mint egy kézi fogkefe
 • * A DiamondClean fogkefefejhez képest
 • ** naponta kétszeri, kétperces fogmosást alapul véve

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: