1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  A Saeco Minuto eszpresszógép vízkőmentesítése

  Közzétéve 2021-07-04

  A Saeco Minuto eszpresszógép vízkőmentesítése segít optimális állapotban tartani a készüléket. Fedezze fel, hogyan végezheti el saját maga könnyedén.

  Melyik vízkőmentesítési folyamatot kövessem

  Különböző típusú Saeco Minuto modellek találhatók a piacon.

  • Ha a Saeco Minuto eszpresszógépe rendelkezik kijelzővel; kövesse a „Vízkőmentesítési utasítások – Minuto kijelzővel” című részt
  • Ha a Saeco Minuto eszpresszógépe nem rendelkezik kijelzővel; kövesse a „Vízkőmentesítési utasítások – Minuto kijelző nélkül” című részt

  Itt egy általános filmet találhat a legtöbb Saeco Minuto modellhez tartozó vízkőmentesítési utasításokról, melyek segítségével végigvezetjük a folyamaton.

  • Felhívjuk figyelmét, hogy a készülékéhez tartozó felhasználói kézikönyvben mindig egyértelmű „hogyan vízkőmentesítsem” című lépésenkénti útmutatót olvashat

  A vízkőmentesítési ciklus megkezdése előtt

  • A vízkőmentesítés elvégzése kb. 30 percet vesz igénybe, és egy vízkőmentesítési ciklusból és több öblítési ciklusból áll
  • Miután elindította, végig kell futtatnia a vízkőmentesítő eljárást egészen a legvégéig
  • Használjon Saeco / Philips vízkőmentesítő folyadékot (CA7600 vagy CA6701), soha ne használjon ecetet vízkőmentesítőként

  Mielőtt hozzáfogna:

  • Ürítse ki a cseppfelfogó tálcát
  • Biztosítson egy edényt a víz összegyűjtéséhez a vízkőmentesítés közben
  • Távolítsa el az INTENZA+ vízszűrőt a víztartályból (ha be van helyezve)
  • Vegye ki a Pannarello / Cappuccinatore / automata tejhabosító eszközt (ha be van helyezve)
  • Tejtartállyal rendelkező készülékek esetén; Helyezze be a min. szintjelzésig friss vízzel megtöltött tejtartályt

  Általános vízkőmentesítési film, Saeco Minuto

  Play Pause

  Vízkőmentesítési utasítások – Minuto **kijelzővel**

  1) Nyomja meg a MENU (Menü) gombot, és válassza ki a CALC CLEAN (Vízkőmentesítés) lehetőséget. A vízkőmentesítés indításához nyomja meg az ESPRESSO (Eszpresszó) gombot. Menu (Menü) gombbal nem rendelkező készülékek esetében; nyomja meg a CALC CLEAN (Vízkőmentesítő) gombot, és válassza ki a CALC CLEAN (Vízkőmentesítés) lehetőséget, majd nyomja meg az ESPRESSO (Eszpresszó) gombot a vízkőmentesítés megkezdéséhez.
  2) A kijelzőn a vízkőmentesítő szimbólum jelenik meg. Tejtartállyal rendelkező készülékek esetén; a készülék először arra figyelmeztet, hogy helyezze be a min. szintjelzésig friss vízzel megtöltött tejtartályt, majd húzza ki a tejtartály adagolóját jobb oldalra (gőzölés szimbólum).
  3) Vegye ki a víztartályt. Öntse a teljes flakon Saeco vízkőmentesítő folyadékot a víztartályba.
  4) Töltse fel a víztartályt friss csapvízzel a VÍZKŐMENTESÍTÉS szimbólumig vagy a MAX jelzésig.
  5) Helyezze vissza a víztartályt a készülékbe.
  6) Helyezzen egy edényt a kávéadagoló kifolyócső és a gőz-/forróvíz-elvezető cső/tejadagoló alá (attól függően, hogy a készüléke rendelkezik-e tejtartállyal vagy sem).
  7) A vízkőmentesítő ciklus indításához nyomja meg a megfelelő gombot. A készüléke típusától függően ez lehet az AROMA/PRE GROUND (Aroma/őrölt kávé) vagy a CAPPUCCINO gomb, tekintse meg a készüléke kijelzőjét az adott lehetőség kiválasztásához.
  8) A készülék megkezdi a vízkőmentesítő oldat bizonyos időközönként való adagolását. A kijelzőn lévő sáv jelzi az előrehaladást. Ez körülbelül 25 percig tart.

  9) Miután felhasználásra került a vízkőmentesítő folyadék és a víz keveréke, a NINCS VÍZ szimbólum jelenik meg a kijelzőn.
  10) Öblítse el a víztartályt, és töltse fel friss vízzel a MAX jelzésig, majd helyezze vissza. A kijelzőn az öblítés megkezdése szimbólum jelenik meg.
  11) Tejtartállyal rendelkező készülékek esetén; öblítse el a tejtartályt, töltse fel friss vízzel a MIN szintjelzésig, majd helyezze vissza a készülékbe. Húzza ki a tejtartály adagolóját jobb oldalra (gőzölés szimbólum).
  12) Helyezze vissza az edényt.
  13) Az öblítési ciklus indításához nyomja meg a megfelelő gombot. A készüléke típusától függően ez lehet az AROMA/PRE GROUND (Aroma/őrölt kávé) vagy a CAPPUCCINO gomb, tekintse meg a készüléke kijelzőjét az adott lehetőség kiválasztásához.
  14) Amikor a KÉSZ szimbólum megjelenik a kijelzőn, az öblítési ciklus befejeződött.
  Megjegyzés: Ha a NINCS VÍZ szimbólum jelenik meg a kijelzőn a KÉSZ szimbólum helyett, ismételje meg a 10–13. lépést, amíg a KÉSZ szimbólum meg nem jelenik.
  Előfordulhat, hogy több alkalommal is meg kell ismételnie ezt.

  15) A menüből való kilépéshez nyomja meg a megfelelő gombot. A készüléke típusától függően ez lehet az ESPRESSO/STEAM/SPECIAL DRINKS (Eszpresszó/Gőzölés/Speciális italok) gomb, tekintse meg a készüléke kijelzőjét az adott lehetőség kiválasztásához.
  16) A készülék bemelegszik, majd végrehajtja az automatikus öblítési ciklust.
  17) Ürítse ki a cseppfelfogó tálcát, majd helyezze vissza. Tejtartállyal rendelkező készülékek esetén, öblítse el a tejtartályt.
  18) A készülék használatra kész.

  Vízkőmentesítési utasítások – Minuto **kijelző nélkül**

  1) Vegye ki a víztartályt. Öntse a teljes flakon Saeco vízkőmentesítő folyadékot a víztartályba.
  2) Töltse fel a víztartályt friss csapvízzel a MAX jelzésig. (Kérjük, gondoskodjon róla, hogy elérje a Max jelzést, máskülönben több öblítésre lesz szükség.) Helyezze vissza a víztartályt a készülékbe.
  3) Helyezzen egy edényt az adagoló kifolyócső alá.
  4) Tartsa lenyomva a CALC CLEAN (Vízkőmentesítő) gombot (legalább 3 másodpercig), amíg a gomb villogni nem kezd. A készülék megkezdi a vízkőmentesítési folyamatot.
  Megjegyzés: A CALC CLEAN (Vízkőmentesítő) gomb addig villog, amíg a vízkőmentesítés be nem fejeződik.

  5) A készülék innentől kezdve adagolja a vízkőmentesítő oldatot bizonyos időközönként. Ez körülbelül 25 percet vesz igénybe. Ezen időszak alatt a VÍZKŐMENTESÍTÉSI CIKLUS jelzőfény bekapcsol.
  6) Ha a NINCS VÍZ jelzőfény folyamatosan világít, a víztartály üres.
  7) Ürítse ki az edényt, és helyezze vissza. Távolítsa el a víztartályt, öblítse el, majd töltse fel friss vízzel egészen a MAX szintjelzésig. Helyezze vissza a készülékbe. Az ÖBLÍTÉSI CIKLUS jelzőfény bekapcsol.
  8) Amikor az ESPRESSO (Eszpresszó) gomb villog, nyomja meg az öblítési ciklus megkezdéséhez.
  9) Ha a NINCS VÍZ jelzőfény világítani kezd, a víztartály üres.
  10) Távolítsa el a víztartályt, öblítse el, majd töltse fel friss vízzel egészen a MAX szintjelzésig. Helyezze vissza a készülékbe.
  11) A CALC CLEAN (Vízkőmentesítő) gomb kikapcsol. Az ESPRESSO (Eszpresszó) gomb folyamatosan be van kapcsolva, a NINCS VÍZ és a FELKIÁLTÓJEL-jelzőfény pedig villogni kezd.
  Megjegyzés: Ha az ÖBLÍTÉSI CIKLUS szimbólum ismét világítani kezd, töltse fel újra a víztartályt a MAX szintjelzésig, és ismételje meg a 7–10. lépést, amíg a NINCS VÍZ és a FELKIÁLTÓJEL-jelzőfény villogni nem kezd. Előfordulhat, hogy több alkalommal is meg kell ismételnie ezt.

  12) Nyomja meg az ESPRESSO (Eszpresszó) gombot a funkciókör megtöltéséhez.
  13) Az ESPRESSO (Eszpresszó) és a COFFEE (Kávé) gomb egyszerre kezd el villogni, és a készülék automatikus öblítési ciklust hajt végre.
  14) Ürítse ki a cseppfelfogó tálcát, majd helyezze vissza.
  15) A készülék most már készen áll a használatra.

  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.