0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  A fogzás teljesen új dimenzióba helyezi az alvás kérdését. 3 és 12* hónapos kor között megjelennek az első tejfogak, és ez még egy született mormota esetében is elég ennyi ahhoz, hogy zavart tapasztalhassunk az alvási mintában.

  Kisbabája fogzása során általános, hogy az íny érzékenysége az átlagosnál többször készteti sírásra, valamint nyűgösséget és hirtelen felébredéseket okoz. Segíthet enyhíteni a fájdalmat rágókával, vagy azzal, hogy az ujját gyengéden végigsimítja a fogíny mentén. Ha pedig a kicsi felébred éjszaka, gyengéd hangon beszéljen hozzá, és énekeljen neki altatót.

   

  * The baby book. ISBN 978­0­316­19826­4 (506–507. o.).

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.