0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Tápanyagbevitel a harmadik trimeszterben

  Tápanyagbevitel

  a harmadik trimeszterben

   Az utolsó trimeszterben hivatalosan is napi 200 kalóriával többet vihet be, hogy megfeleljen a babája növekedési ugrásának. Próbáljon meg mégis ellenállni a csábításnak, hogy túl sok süteményt, édességet és nassolnivalót egyen – a kétszáz kalória kevesebb, mint hinné. Nagyjából két szelet teljes kiőrlésű vajas vagy margarinos kenyérnek felel meg, vagy egy héjában sült krumplinak és három dkg sajtnak, vagy egy szelet sajtos pirítósnak.

   Gyomorégés


  A várandósság előrehaladtával a gyomorégés is túlságosan mindennapossá válhat. Ezért a testében zajló hormonális és fizikai változások felelősek. Habár lehetséges, hogy teljesen nem tud megszabadulni tőle, lépéseket tehet az enyhítésére. Ha sokat szenved tőle, próbálja meg visszafogni a nehéz vagy fűszeres ételek, csokoládé, citrusfélék, és kávé fogyasztását. Egyen kis mennyiségben és gyakran, egyszerre kevés ételt vegyen a szájába, és alaposan rágja meg.

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.