0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Natural Response cumifej banner

  Az anyamellhez hasonlóan működő cumifej

  Az új Natural Response cumifejünk csak akkor engedi kifolyni a tejet, amikor a baba aktívan iszik. Így a csecsemőnek lehetősége van rá, hogy igyon, nyeljen és levegőt vegyen – ahogyan a szoptatás közben is teszi.

  *ÚJ* Natural Response

  A kisbaba természetes ritmusához igazodik

  A baba ugyanúgy iszik, nyel és vesz levegőt a természetes ritmusa szerint, ahogyan az anyamellen tenné. Az új Natural Response cumifejek eltérnek a szabad átfolyású cumifejektől. A szoptatáshoz hasonlóan itt is szükség lehet néhány próbálkozásra, mire minden összeáll. Ez teljesen természetes.

  Átfolyási sebesség

  Másik cumifejre van szükségem?

  Ha többször próbálta ugyanazt a cumifejet, de nem vagy csak kevés sikerrel, az azt jelentheti, hogy a gyermekének más áramlási sebességű cumifejre van szüksége. A tej áramlási sebessége összefügg azzal, hogy mennyire lelkesen vagy egyenletesen iszik a gyeremek​ a fejlődése során, életkortól függetlenül.

  Hogyan válasszon?

  Csak kövesse a gyermeke igényeit

  A gyermeke dühösnek tűnik, vagy elalszik etetés közben? Próbáljon ki nagyobb átfolyási sebességet. A baba nyeldekel, vagy a tej kifolyik a szájából? Segíthet egy alacsonyabb átfolyási sebesség.

  Továbbra is elérhető

  Továbbra is elérhető

  Az új Natural Response cumifejünket úgy alakítottuk ki, hogy ne pusztán olyan tapintása legyen, mint az anyamellnek, de úgy is működjön. Azonban ha szeretné, a Natural cumifej eredeti változata továbbra is elérhető.

  video banner

  Átfolyási sebesség

  Hogyan válasszuk ki a megfelelő cumifejet?

  A gyermeke a saját egyedi ritmusában táplálkozik. Figyelje a jelzéseit, hogy megtalálja a megfelelő átfolyási sebességet.

  Pregnancy+ alkalmazás banner

  Támogatás

  Ismerje meg a Pregnancy+ alkalmazásunkat

  Szeretne interaktív képeket látni a terhesség minden hetéről? Csatlakozzon több mint 50 millió felhasználóhoz, és kövesse a saját fejlődését hétről hétre.

  Összehasonlítás

  Értékelések

  Ügyfélszolgálat banner

  Ügyfélszolgálat

  Tippek, tartozékok, ügyfélszolgálat, minden, amire szüksége lehet

  Összehasonlítás
  Natural Response
  Natural Response
  * 0% BPA, a 2011/10. sz. EU rendeletnek megfelelően

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.