1
Termékek

Tudja meg az igazságot

a fogfehérítésről

 

 

A piacon számtalan fogfehérítési megoldás van jelen, így a vásárlók könnyen összezavarodhatnak. Alább olvashatók a fogfehérítés előtt megfontolandó tények.

Biztonságos a

fogfehérítés?

 

Igen. A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a fogorvos felügyeletével és karbamid vagy hidrogén-peroxid alkalmazásával végzett fogfehérítés nem károsítja sem a fogakat, sem pedig az ínyt.

Mennyire hosszantartó a

Zoom fogfehérítés hatása?

 

A fogfehérítő kezelésekkel halványíthatók a meglévő foltok, de a kávé és az üdítőitalok fogyasztásával, illetve a természetes öregedéssel fogai végül újra elszíneződhetnek. Csak a Philips Zoom otthoni fogfehérítő termékei tartalmaznak ACP-t, amiről kimutatták, hogy segít a fogfehérítés eredményeinek megőrzésében.

Products

Mi a különbség a drogériákban

megvásárolható fogfehérítő
termékek és a Philips Zoom között?
Whitening
A drogériákban megvásárolható fogfehérítő termékek
nem szabhatók az Ön igényeire. A Philips Zoom használatakor a fogfehérítési folyamatot a fogorvos az Ön igényeire szabja: az Ön fogsorához igazított síneket használ az otthoni kezeléshez, a rendelőben pedig beállítja a megfelelő fényerősséget és a megvilágítás megfelelő hosszát.

Hogyan őrizhetem

meg fogaim fehérségét?

 

Ha a kezelések között is meg szeretné őrizni mosolya csillogását és fehérségét, próbálja ki Zoom Whitening Pen termékünket. Ezzel a különleges összetételű termékkel már napi két használattal biztosíthatja fogai fehérségét.

Vannak mellékhatásai?

 

A leggyakoribb mellékhatás a fogak és az íny érzékenysége. Csak fogorvosa tudja pontosan meghatározni, hogy az Ön számára jó választás-e a fogfehérítés, valamint azt, hogy a megfelelő koncentrációjú fehérítőszert használja-e. A Philips Zoom otthoni fogfehérítő termékei két kíméletes fogérzékenység-csökkentő összetevőt is tartalmaznak.

What causes teeth to discolour?

Whitening
A fogak elszíneződésének számos oka van. A leggyakoribb okok az színezőanyagokat tartalmazó ételek és italok (bogyók, kávé, tea, vörösbor) fogyasztása. Egyes gyógymódok, az öregedés, a dohányzás és a traumák is okozhatják a fogak elszíneződését.

Mennyi idő alatt jelentkeznek

az eredmények?

 

A Philips Zoom használatával fogai már egyetlen nap alatt láthatóan fehérebbek lesznek. A fogorvosi rendelőben végzett Zoom-kezeléssel fogai akár nyolc árnyalattal is fehérebbek lehetnek 45 perc alatt. Az otthoni Zoom-kezeléssel ugyanezt az eredményt a koncentrációtól és a választott viselési időtől függően egy-két hét alatt érheti el.

Fájdalmas a

fogfehérítés?

 

Mindenki máshogyan reagál a fogfehérítésre, és a fogfehérítés néha a fogak érzékenységével jár. Kérje fogorvosa tanácsát az érzékeny fogakra való fogkrém (pl. Fluoridex) kezelés előtti és utáni használatára vonatkozóan. Fogai érzékenységének további csökkentéséhez használhat olyan kíméletes fogérzékenység-csökkentő szereket is, mint például a Relief ACP.

Regisztrálja termékét, és éljen az ezzel járó további előnyökkel!

 

Hozzáférés a garanciához, az exkluzív ajánlatokhoz és a termékekkel kapcsolatos hírekhez.

 

 

Regisztráljon most

Zoom Products

Sonicare DiamondClean

 

 

Eltávolítja az elszineződéseket és megőrzi fogai és ínye egészségét.

 

 

 

További tudnivalók

Diamond Clean

Gyorsan szeretne
ragyogó mosolyt?

 

A professzionális kezelés professzionális eredményeket garantál – keressen fogorvost a közelben.

 

 

Fogorvos keresése (hamarosan jön)

Mirror lady

Legyen mindig naprakész

 

Ismerje meg új szájápolási termékeinket és különleges ajánlatainkat az elsők között.

 

A termék regisztrálása

Philips Sonicare

 

Cserélje fogkeféje fejét háromhavonta.

Segíthetünk?

 

Kövessen minket a facebookon, ossza meg velünk gondolatait és tegye fel kérdéseit.

Gyorshivatkozások

 

Hamarosan jön - Philips Zoom kezelést végző fogorvosok (szakembereknek)