1
TV

Pengevékony 4K UHD OLED Android TV

  • KA
  • KA
  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pos9002_12/55pos9002_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Pengevékony 4K UHD OLED Android TV

  Pengevékony 4K UHD OLED Android TV

  Az aprólékos mérnöki munkával megalkotott Philips 9000-es OLED TV-készülék mélyebb feketékkel, lenyűgöző színekkel és 4K Ultra HD felbontásával új szintre emeli a tévézés élményét. A P5 Engine által kínált teljesítménnyel, valamint az Android TV funkciókkal pedig csak a képzelete szab határt a szórakozásnak. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

OLED 9 series Pengevékony 4K UHD OLED Android TV

139 cm-es (55"-es) Ambilight TV, 3800 Picture Performance Index, HDR Perfect, 99%-os WCG, P5 Perfect Picture Engine 55POS9002/12 Hasonló termékek

A 9002-es sorozat 
Elnyerte az EISA 2017-2018-as legjobb OLED TV vétel (Best Buy) címét 

 

Pengevékony 4K UHD OLED Android TV

3-oldalas Ambilight rendszerrel

 • Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését

  Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését

  Az Ön által létrehozott otthon nem csupán egy ház. Miért nem választ egy meleg hatású, vonzó TV-készüléket is? A Philips egyedülálló Ambilight technológiája a TV-képernyő két oldaláról extra széles ragyogást vetít a környező falra, ezáltal kiszélesíti a képernyőt, és magával ragadó vizuális élményt nyújt. A színek, a vibrálás és az izgalom túllépnek a képernyőn, és betöltik a nappalit, hogy ezáltal átlagon felüli vizuális élményt nyújthassanak Önnek.

 • OLED TV: Csak a tökéletes fekete hoz létre tökéletes színeket

  OLED TV: Csak a tökéletes fekete hoz létre tökéletes színeket

  A Philips OLED a TV-technológia következő generációja. A hagyományos LED TV-kkel ellentétben az OLED nem igényel háttérvilágítást. Minden pixelnek megvan a saját színe és fénye. Amikor kikapcsolnak, teljesen feketék. Az ennyire mély feketékkel a színek élénkebbek, a kontraszt pedig bámulatos, így Ön élvezheti a Philips TV által létrehozott, valaha látott legtisztább és legélethűbb képet.

 • Tökéletes kép a Philips P5 Perfect Picture Engine rendszerrel

  Tökéletes kép a Philips P5 Perfect Picture Engine rendszerrel

  Az új Philips P5 szabadalmaztatott képminőség-javító engine egy korszerű algoritmussal digitálisan optimalizál minden megtekintett tartalmat. A P5 engine jelentősen megnövelt feldolgozó teljesítményének köszönhetően 50%-os javulást lehet elérni a képminőség terén. Mostantól a legmélyebb feketékben, a legragyogóbb fehérekben, a legélénkebb, ragyogó színekben és természetes, élethű bőrtónusokban gyönyörködhet. Leggördülékenyebb, borotvaéles képeinket hihetetlen részletesség és mélység jellemzi sport, film és bármilyen más műfaj esetében – minden alkalommal, bármilyen forrásból.

 • Tökéletes kontraszt, szín és élesség a HDR Perfecttel

  Tökéletes kontraszt, szín és élesség a HDR Perfecttel

  A High Dynamic Range Perfect a tökéletes választás, ha az otthoni szórakozási lehetőségek újradefiniálásáról van szó javított kontraszt és színek mellett. Élvezze az érzékekre ható élményt, amely biztosítja az eredeti színgazdagságot és élénkséget, emellett pontosan tükrözi a tartalom létrehozójának szándékát. Végeredmény? Mostantól a TV-jét intenzívebb csúcsfényekkel, nagyobb kontraszttal, több színnel élvezheti. A tiszta, élénk részletgazdagság páratlan színvonalon: ez a HDR Perfect; TV, amilyet eddig még sohasem látott.

 • Google Play áruház és Philips App galéria: vizuális élmény a TV-n túl

  Google Play áruház és Philips App galéria: vizuális élmény a TV-n túl

  A Google Play áruház és a Philips App galéria túlszárnyalja a hagyományos TV-műsorokat: filmek, TV-műsorok, zenék, alkalmazások és játékok hatalmas online gyűjteményét nyújtja. A 16 GB-os bővíthető memória rengeteg helyet biztosít kedvenc tartalmai számára, továbbá lehetővé teszi még több alkalmazás telepítését.

 • Az igazán hiteles prémium UHD élményért

  A teljes tanúsítvánnyal rendelkező Philips Ultra HD Premium TV-készülékünkkel vadonatúj HDR tartalmakat élvezhet a TV-készülékén, és elámulhat Philips TV-je tiszta és részletgazdag felbontásán, valamint a képek kiemelkedő kontrasztarányán. Mindez a fények szemkápráztató gazdagságával és a színek ragyogó kavalkádjával garantáltan lélegzetelállító élményt nyújt majd.

 • Merüljön mélyebbre a sötét árnyalatokba az OLED TV Perfect Contrast funkciójával

  Merüljön mélyebbre a sötét árnyalatokba az OLED TV-vel. A szerves fénykibocsátó pixelek a fekete legmélyebb árnyalatait érik el, köszönhetően annak az egyedülálló képességüknek, hogy teljesen kikapcsolnak: a pixel ilyenkor nem bocsát ki és nem enged át fényt. Ez jelentős mértékben megnöveli a kontraszttartományt, és olyan színeket és árnyalatokat kelt életre, amelyek a LED TV technológiával nem lehetségesek.

 • A Netflix élmény fokozására tervezve

  A Netflix sokféle módon változtatja meg a szórakozási élményt, többek között segíti az innovációk fejlesztését a TV-műsorok és filmek nézésére használt készülékeken. Ha a „Netflix Recommended TV” logót látja egy Smart TV-n, biztos lehet abban, hogy az szigorú értékelési folyamaton esett át, melyet a felhasználók által legfontosabbnak tartott jellemzők alapján állítottak össze.

 • Philips Triple Ring technológia a hangteljesítmény növeléséért

  A továbbfejlesztett Philips Triple Ring technológia révén még tovább fokoztuk a hangszórómozgást a mélynyomókban. A több mozgás pedig nagyobb erőt jelent! Ezáltal sokkal erőteljesebb hangot élvezhet akár egy vékony kialakítású Philips TV-ből is.

 • Halljon minden részletet a DTS HD Premium Sound segítségével

  A nagyszerű TV-hangszórók hatékony jelfeldolgozó rendszert igényelnek, amely megőrzi az eredeti hanganyag tisztaságát. A DTS HD Premium Suite pontosan olyan élményt nyújt a felhasználónak, amilyet az elvár a csúcsminőségű hangfeldolgozástól: magával ragadó surround hangzást, telt és gazdag mélyhangokat, valamint kristálytiszta dialógusokat, melyeket maximális hangerőn, szintingadozástól, szinthatárolástól és torzítástól mentesen élvezhet.

Összes specifikációt mutat
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • Az elérhető Android alkalmazások országonként változnak. További részletekért látogassa meg a helyi Google Play áruházat.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban – a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • A Cloud Gaming kínálata a játékszolgáltatóktól függ.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.
 • A Google Cast funkcionalitása a Google Cast Ready alkalmazásaitól és a készülékektől függ. A részletekért látogassa meg a Google Cast termékoldalt.
 • A Philips TV Remote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-típusok, szolgáltatók és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • A Smart TV alkalmazás-kínálat TV-típusonként és országonként változik. További részletek: www.philips.com/smarttv.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz technológiai alternatívákat.
 • Soundbarhoz, hangsugárzóhoz vagy egyéb audiokészülékhez HDMI csatlakozás szükséges.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: