4K ívelt LED TV, Android TV™ rendszerrel

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus8700_12/55pus8700_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  4K ívelt LED TV, Android TV™ rendszerrel

  4K ívelt LED TV, Android TV rendszerrel

  Nem kell kompromisszumot kötnie! A 8700-as sorozatú UHD Androidos ívelt TV a minőségi anyagokat és technológiát elegáns vonalvezetéssel párosítja. Prémium funkció például a 3-oldalas Ambilight, a Quad Core (négymagos) feldolgozás, és az ívelt króm állvány a látható hangsugárzópanellel. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

8700 series 4K ívelt LED TV, Android TV™ rendszerrel

139 cm-es (55"-es), 4K Ultra HD LED TV, Quad Core, 16 GB-os, bővíthető, DVB-T/T2/C/S/S2 kettős hangolóegység 55PUS8700/12 Hasonló termékek

4K ívelt LED TV, Android TV rendszerrel

3-oldalas Ambilight rendszerrel

 • Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését

  Az Ön által létrehozott otthon nem csupán egy ház. Miért nem választ egy meleg hatású, vonzó TV-készüléket is otthonába? A Philips egyedülálló Ambilight technológiája a TV-képernyő három oldaláról extra széles ragyogást vetít a környező falra, kiszélesítve a képernyőt, és magával ragadó vizuális élményt nyújtva. A színek, a vibrálás és az izgalom túllépnek a képernyőn, betöltik a nappalit, átlagon felüli vizuális élményt nyújtva az Ön számára.

 • 4K Ultra HD: még soha nem látott felbontás

  Az Ultra HD TV felbontása 4-szer nagyobb a hagyományos Full HD TV-kénél. A 8 milliónál is több képpontból álló felbontásnak, és az egyedülálló Ultra Resolution felkonvertálási technológiának köszönhetően még gyönyörűbb képet élvezhet, az eredeti tartalomtól függetlenül. Nagyobb élesség és mélységérzet, kiváló kontraszt, folyamatos, természetes mozgás és tökéletes részletek.

 • Micro Dimming Pro a hihetetlen kontraszt érdekében

  A Micro Dimming Pro a környezete fényviszonyai alapján optimalizálja a kontrasztot a TV-n. Egy fényérzékelő és egy speciális szoftver 6400 különböző zónában elemzi a képet, ezáltal Ön hihetetlenül jó kontrasztot, valamint kiváló minőségű, valósághű képet élvezhet éjjel-nappal.

 • Pixel Precise Ultra HD: fedezze fel az élénk UHD képminőséget

  A 4K Ultra HD TV szépsége abban rejlik, hogy minden apró részletet képes érzékeltetni. A Philips Pixel Precise Ultra HD rendszer bármely bemeneti képet UHD felbontásban jelenít meg a képernyőn. Élvezze az egyenletes, ugyanakkor éles mozgóképeket, valamint az egyedülálló kontrasztot. Fedezze fel a mélyebb feketéket, a fehérebb fehéreket, az élénk színeket és a természetes bőrtónusokat – mindig és bármilyen forrásból.

 • Engedje szabadon a Quad Core és a beépített Android erejét

  A Philips Quad Core processzor és az Android erejének találkozása az izgalmas játékélmény érdekében. Ezen a szupergyors, hihetetlenül intuitív és szórakoztató Androidos TV-n kedvére navigálhat, indíthat el alkalmazásokat és játszhat le videókat.

 • Legyen egyedi az ívelt Philips TV-készülékekkel

  Legyen egyedi az ívelt Philips TV-készülékekkel

  Ön a saját életét éli…, talán itt az ideje, hogy a saját egyedi stílusához illő TV-készüléke legyen. Az ívelt TV-készülékünk egy kis csavart visz a hagyományos formatervezésbe, merész, modern külsőt kölcsönözve. Mindezt a kiváló képminőséggel párosítva, többet már nem is kívánhatna egy Philips TV-től.

 • Google Play áruház és Philips App galéria: vizuális élmény a TV-n túl

  Google Play áruház és Philips App galéria: vizuális élmény a TV-n túl

  A Google Play áruház és a Philips App galéria túlszárnyalja a hagyományos TV-műsorokat: filmek, TV-műsorok, zenék, alkalmazások és játékok hatalmas online gyűjteményét nyújtja. A 16 GB-os bővíthető memória rengeteg helyet biztosít kedvenc tartalmai számára, továbbá lehetővé teszi még több alkalmazás telepítését.

 • Ujjmozdulatokkal, gépeléssel, beszéddel és egyéb módokon vezérelhet – valóban intelligens interakció

  Ujjmozdulatokkal, gépeléssel, beszéddel és egyéb módokon vezérelhet – valóban intelligens interakció

  Az új távvezérlőink használatát a hozzájuk társított Android TV-k használatához hasonlóan szórakoztatóvá tettük. Vigye be a szöveget a Google Voice* vagy egy teljes Qwerty billentyűzet segítségével. Mondja azt, hogy „Open YouTube” az applikáció indításához. Böngéssze végig a családi fényképeket az érintésérzékeny panel segítségével. Vagy egyszerűen használja klasszikus távvezérlőként.

 • A digitális zajcsökkentés bármely forrásból származó képet optimalizál

  Az Ön TV-je egy fantasztikus készülék, de előfordulhat, hogy a tartalom forrása nem az. A továbbfejlesztett DNR elemzi a tartalmat a hibákat keresve, majd a bejövő képet két irány közül az egyik felé továbbítja. A jó minőségű forrásból érkező képek optimalizálva lesznek a lehető legmagasabb szintű élességre és részletességre. És mi történik a gyengébb minőségű forrásból érkezőkkel? Ezeket az áramkörök előbb megtisztítják a hibáktól, mielőtt ugyanúgy tovább javítanák őket, mint a jobb minőségű társaikat.

 • Hagyja, hogy elvarázsolja az öt hangsugárzóból érkező 50 W teljesítményű hang

  Adja át magát a lenyűgöző hangzásnak! Az új 8700-as sorozat a TV hátoldalán található három hangszóró erejét két előre sugárzó magashangszóróval egészíti ki a gazdag, széles hangtartomány biztosítása érdekében. A mélynyomók a nagyobb hangerőt, jobb mélyhang-visszaadást és tiszta, kiegyenlített hangminőséget biztosító prémium anyagból, neodímiumból készültek.

 • Halljon minden részletet a DTS Premium Sound segítségével

  A nagyszerű TV-hangszórók hatékony jelfeldolgozó rendszert igényelnek, amely megőrzi az eredeti hanganyag tisztaságát. A DTS Premium Suite pontosan olyan élményt nyújt a felhasználónak, amilyet elvár a csúcskategóriás hangfeldolgozástól: magával ragadó surround hangzás, telt és gazdag mélyhangok, valamint kristálytiszta dialógusok, melyeket maximális hangerőn, szintingadozástól, szinthatárolástól és torzítástól mentesen élvezhet.

Összes specifikációt mutat
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • Az elérhető Android alkalmazások országonként változnak. További részletekért látogassa meg a helyi Google Play áruházat.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.
 • A Google Cast funkcionalitása a Google Cast Ready alkalmazásaitól és a készülékektől függ. A részletekért látogassa meg a Google Cast termékoldalt.
 • A Philips TV Remote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-típusok, szolgáltatók és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • A Smart TV alkalmazás-kínálat TV-típusonként és országonként változik. További részletek: www.philips.com/smarttv.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: