InfraCare infravörös lámpa

  InfraCare infravörös lámpa

  Hatásos fájdalomcsillapítás

  A Philips InfraCare hatékonyan csillapítja az izületi és izomfájdalmakat. A 300 wattos infravörös lámpa kellemes melege mélyen a bőr alá hatol, serkenti a vérkeringést, és így csökkenti a fájdalmat egy 40x30 cm-es felületen. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

InfraCare infravörös lámpa

300 W, Területi kezelés, Digitális óra HP3631/01 Hasonló termékek

Hatásos fájdalomcsillapítás

Mélyreható infravörös meleg

 • 300 wattos infravörös halogén lámpa

  300 wattos infravörös halogén lámpa

  A Philips InfraCare HP 3631 40x30 cm-es felületeken - mint a váll és a nyak, derék, comb, teljes kar - fellépő fájdalmak hatékony enyhítésére lett optimalizálva. Az InfraCare termékekben új infravörös halogénlámpa-technológia kerül alkalmazásra. A speciális lencse, szűrő és a nagyteljesítményű 300 wattos halogén lámpa az infravörös meleg egyenletes eloszlásával fókuszált kezelést (40x30 cm), sokkal kellemesebb meleget nyújt, mivel az infravörös terület egyenletesebben oszlik el a kezelési felületen.

 • Állítható szög

  Állítható szög

  Az infravörös lámpa könnyedén hátradönthető, max. 40 fokban.

 • Digitális időzítő a személyre szabott kezelési idő beállításához

  Digitális időzítő a személyre szabott kezelési idő beállításához

  A kezelési idő könnyen szabályozható a javasolt vagy igényelt kezeléshossz megadásával. A digitális időzítő automatikusan visszaszámol, és hangjelzést ad, ha lejárt az idő.

 • Mélyreható infravörös meleg

  Mélyreható infravörös meleg

  Az infravörös fény bizonyítottan hatékonyan csökkenti az izomfájdalmat valamint az ízületi merevséget. Az infravörös fény kellemes melege mélyen behatol a bőr alá, stimulálja a vérkeringést és melegíti az izmokat. Ez az izmokra nyugtató és lazító hatással van. Mivel rugalmasabbá teszi a szöveteket, a meleg csökkenti az ízületek merevségét, és hajlékonyabbá teszi azokat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: