Nincs hozzárendelve

InfraCare infravörös lámpa

  InfraCare infravörös lámpa

  Hatásos fájdalomcsillapítás

  A Philips InfraCare hatékonyan csillapítja az ízületi és izomfájdalmakat. A 650 wattos infravörös lámpa kellemes melege mélyen a bőr alá hatol, serkenti a vérkeringést és így hatékonyan csökkenti a fájdalmat 60x40 cm-es felületen. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

InfraCare infravörös lámpa

650 W, Féltest-kezelés, 63, 5 cm magas HP3641/01 Hasonló termékek

Hatásos fájdalomcsillapítás

Mélyreható infravörös meleg

 • 650 wattos infravörös halogén lámpa

  650 wattos infravörös halogén lámpa

  A Philips InfraCare HP 3643 készülék 60x40 cm-es felületeken (mint a teljes hát, mindkét váll és a nyak, illetve a comb) fellépő fájdalmak hatékony enyhítésére lett optimalizálva. Az InfraCare termékekben új infravörös halogénlámpa-technológia kerül alkalmazásra. A speciális lencse, szűrő és a nagyteljesítményű 650 wattos halogén lámpa az infravörös meleg egyenletes eloszlásával fél testre kiterjedő kezelést (60x40 cm), és még több kellemes meleget nyújt, mely egyenletesebben oszlik el a kezelési területen.

 • Forgatással állítható szög

  Forgatással állítható szög

  Az InfraCare HP 3643 maximális rugalmasságának köszönhetően könnyen használható féltest-, illetve különböző testhelyzetekben végzett kezelésekhez. A magasságállításon túl a lámpatest egyszerűen a kívánt helyzetbe forgatható a testfelület megfelelő kezelése érdekében, csupán el kell fordítania vízszintes vagy függőleges helyzetbe (balra/jobbra 90 fokkal), illetve felfelé vagy lefelé (45 fokkal).

 • Digitális időzítő automatikus kikapcsolás funkcióval

  Digitális időzítő automatikus kikapcsolás funkcióval

  A kezelési idő könnyen szabályozható a javasolt vagy igényelt kezeléshossz megadásával. A digitális időzítő automatikusan visszaszámol, és kikapcsol, ha lejárt az idő.

 • Tompítás 3 melegbeállítással

  Tompítás 3 melegbeállítással

  Az InfraCare által nyújtott infravörös meleg könnyedén beállítható a kezelt személy igényeinek megfelelően. A meleg három intenzitása közül választhat, így a kezelés a lehető legkellemesebb lesz.

 • Mélyreható infravörös meleg

  Mélyreható infravörös meleg

  Az infravörös fény bizonyítottan hatékonyan csökkenti az izomfájdalmat valamint az ízületi merevséget. Az infravörös fény kellemes melege mélyen behatol a bőr alá, stimulálja a vérkeringést és melegíti az izmokat. Ez az izmokra nyugtató és lazító hatással van. Mivel rugalmasabbá teszi a szöveteket, a meleg csökkenti az ízületek merevségét, és hajlékonyabbá teszi azokat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: