Wi-Fi, komponens Hi-Fi rendszer

  Streamium

  Wi-Fi, komponens Hi-Fi rendszer

  Hi-Fi minőségű zenehallgatás minden szobában

  Ismerje meg Multiroom Music funkció használatával a Hi-Fi minőségű zenehallgatás élményét minden szobában. Az eredetivel vetekedő audioteljesítményt nyújtó ClariSound hangsugárzók és a FLAC Digital Lossless kodek rendkívül széles hangteret biztosítanak, és CD minőséget nyújtanak a tömörített digitális zene számára.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hi-Fi minőségű zenehallgatás minden szobában

A hangzás bűvöletében

 • 2x50 W RMS Hi-Fi hang „D” osztályú digitális erősítővel

  2x50 W RMS Hi-Fi hang „D” osztályú digitális erősítővel

  Töltse meg a szobát kedvenc zenéivel a 2x50 W RMS zenei teljesítménynek és a „D” osztályú digitális erősítőnek köszönhetően. Az erősítő a fogadott analóg jelet digitálissá alakítja, majd digitálisan felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végeredmény. A felerősített digitális kimenet a digitális hang minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. Az erősítő ráadásul több mint 90%-kal nagyobb hatásfokú, mint a hagyományos "AB" erősítők. Ez a nagy hatásfok kis helyigényű, nagy teljesítményű erősítőt eredményez.

 • 160 GB-os merevlemez, akár 2000 zenei album tárolására

  160 GB-os merevlemez, akár 2000 zenei album tárolására

  A Philips hangrendszer 160 GB kapacitású merevlemezén PC/MAC digitális zenefájlok tárolására nagyon nagy kapacitás áll rendelkezésre: akár 2000 zenei album tárolására van lehetősége. Helytakarékos megoldás, intelligens kezelést biztosító zenegyűjtemény, egyszerű hozzáférés, és egyetlen helyen tárolt tartalom.

 • A Multiroom Music funkcióval lakása összes helyiségében hallgathat zenét

  A Multiroom Music funkcióval lakása összes helyiségében hallgathat zenét

  Játssza le kedvenc számait, és töltse meg a szobát kellemes és tiszta hangokkal. A Multiroom Music funkcióval a zene vezeték nélkül érkezik a Philips Multiroom audiorendszerbe. Bekapcsolásához egyszerűen nyomja meg a Multiroom Music ikont kedvenc zeneszáma lejátszásakor, és mindaddig, amíg az egyes állomások csatlakoznak, a dal része marad saját zenemegosztásának és szórakozásának. Ossza meg kedvenc zeneszámait családjával és barátaival.

 • Változtassa okostelefonját a Philips AV termékek távvezérlőjévé

  Változtassa okostelefonját a Philips AV termékek távvezérlőjévé

  A Philips MyRemote alkalmazással iPhone, iPod Touch vagy Android okostelefon készülékével vezérelheti hálózatba kapcsolt Philips AV készülékeit. Az alkalmazás automatikusan felismeri otthoni Wi-Fi hálózatához csatlakoztatott Philips Blu-ray lejátszóját, házimoziját vagy Streamium audiorendszerét, és lehetővé teszi a készülékek azonnali vezérlését otthonából bárhonnan. Ha pedig egynél több, hálózatba kapcsolt Philips AV termékkel rendelkezik, az alkalmazással egyikről a másikra kapcsolhat, és külön-külön vezérelheti őket. Ezt az ingyenes alkalmazást a Philips fejlesztette ki.

 • Színes érintőképernyő a könnyű kezelés érdekében

  Színes érintőképernyő a könnyű kezelés érdekében

  Az érintőképernyő segítségével a készülék egyszerűen a képernyőn látható gombokkal vezérelhető, nem szükségesek hozzá a készüléken lévő gombok. Egyszerűen kapcsolja be a készüléket, az LCD kijelzőn megjelenik az érintőképernyő kezelői felülete, és azon a készülék összes vezérlési opciója. Az érintőképernyős vezérlés az LCD kijelző technológiát egyesíti a nyomásérzékelőkkel és a hatékony digitális mikroprocesszorral. Amikor Ön a képernyő egy bizonyos pontját megnyomja az ujjával, a megfelelő jel eljut a processzorhoz, és a parancs azonnal végrehajtásra kerül.

 • Opcionális iPod/iPhone dokkoló a kényelmes zenelejátszáshoz

  Opcionális iPod/iPhone dokkoló a kényelmes zenelejátszáshoz

  Egyre több a lehetőség: már nemcsak CD-ről játszhat le zenét, és MP3 Link, AUX-in bemenet és vezeték nélküli PC/MAC streaming áll rendelkezésére, hanem iPod és iPhone készülékéről is lejátszhat. Egyszerűen dokkolja iPod vagy iPhone készülékét, váltson dokkolási módba, és a távvezérlővel válassza ki a hallgatni kívánt dalokat. A külön megvásárolható dokkoló személyes gyűjteményét egy kivételes hangrendszeren engedi megszólalni.

 • Zene és fotó streaming vezeték nélkül PC/MAC rendszerről

  Zene és fotó streaming vezeték nélkül PC/MAC rendszerről

  Az Ön PC/MAC számítógépén található zeneszámokat mostantól kényelmesen átviheti Philips audiokészülékére, vezetékrengeteg nélkül. Ossza meg kedvenc dalait másokkal egy partin, vagy hallgassa otthona kényelmében. Ugyanez vonatkozik fényképgyűjteményére is - bármikor megtekintheti zenehallgatás közben. Ismerje meg a vezeték nélküli streaming kényelmének minden előnyét.

 • Hangoljon rá és fedezze fel internetes rádióállomások ezreit

  Hangoljon rá és fedezze fel internetes rádióállomások ezreit

  A Streamium zeneközponttal több ezer internetes rádióállomás közül választhat, így lépést tarthat a világ minden tájáról származó zenével. Csatlakoztassa Streamium készülékét az Internethez, és hallgassa kedvenc online programjait PC vagy MAC gépe bekapcsolása nélkül.

 • DVD, DivX ®, MP3, nem-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG és JPG

  DVD, DivX ®, MP3, nem-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG és JPG

  DVD, DivX ®, MP3, nem-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG és JPG.

 • A FullSound erőteljesebb mélyhangokkal és tisztább hangzással teszi gazdagabbá a zenét

  A FullSound erőteljesebb mélyhangokkal és tisztább hangzással teszi gazdagabbá a zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája megbízhatóan visszaállítja a tömörített zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, vagyis Ön valóban magával ragadó zenét hallgathat –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, az énekhang és a hangszerek még tisztább hangzása, és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Működik az otthoni szélessávú kapcsolat és a Wi-Fi router használatával

  Működik az otthoni szélessávú kapcsolat és a Wi-Fi router használatával

  A Philips Hi-Fi rendszer tartozéka az Ethernet port, amely lehetővé teszi a plug-and-play internetes csatlakozást DHCP protokollal. A B/G Wi-Fi tanúsítvány garantálja azt, hogy a rendszer kompatibilis a piacon elérhető bármely B/G Wi-Fi minősítésű útválasztóval. Az egyszerű és kényelmes Wi-Fi Protected Setup telepítési mód segítségével másodpercek alatt létrehozható a biztonságos Wi-Fi kapcsolat.

Összes specifikációt mutat
 • A Napster csak Németországban és az Egyesült Királyságban érhető el.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: