MP3 videolejátszó

  MP3 videolejátszó

  Felülmúlhatatlan hangélmény

  A Philips GoGear Muse hordozható AV lejátszó FullSound™ technológiája és zajkioltás funkcióval rendelkező fejhallgatója kivételes hangzást és inspiráló zenei élményt kínál Önnek útközben is. Továbbá, 3”-es Wide-QVGA színes kijelzőjének köszönhetően videókat is nézhet rajta. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Felülmúlhatatlan hangélmény

FullSound™ technológiával és zajkioltással

 • 7,6 cm-es (3") színes QVGA kijelző a kiváló videoélményért

  7,6 cm-es (3") színes QVGA kijelző a kiváló videoélményért

  A GoGear lejátszó elegáns, 7,6 cm-es (3”) kijelzőképernyője nagy felbontású, tökéletes videominőséget és tiszta, élénk képeket nyújt. A színes menü és a nagy kijelző a médiafájlok könnyű keresését teszi lehetővé, és akkor is fantasztikus multimédiaélményt biztosít, amikor Ön úton van. Ráadásul a 16:9-es képformátumnak köszönhetően kedvenc sikerfilmjeit és videóit teljes széles képernyős formátumban nézheti.

 • Akár 25 órányi zene vagy 5 órányi videó lejátszása*

  Akár 25 órányi zene vagy 5 órányi videó lejátszása*

  Többé nem kell a GoGear lejátszó akkumulátorának újratöltésével vesződnie. Ez a hosszan tartó lejátszást biztosító készülék lehetővé teszi, hogy Ön egyetlen töltést követően elmerülhessen az akár 25 órás folyamatos zenelejátszás, vagy az 5 órás videolejátszás nyújtotta szórakozásban. Nyugodtan dőljön hátra, és hallgasson egész nap zenét, vagy nézzen meg egyhuzamban 2 filmet, akármerre is jár.

 • Beépített aktív zajkioltás a zavartalan élmény érdekében

  Beépített aktív zajkioltás a zavartalan élmény érdekében

  A zajkioltó technológia segítségével zavaró környezeti zajok nélkül hallgathatja útközben kedvenc zenéit. A fülhallgató mikrofonjai a külső zajokat érzékelve, a megfelelő pillanatban a digitális jelfeldolgozó segítségével olyan, a külső zajnak megfelelő, de azzal ellentétes hullámformát hoznak létre, amely hatékonyan csökkenti a nem kívánt zajt, a csend érzését erősítve. A fülhallgatók speciális kialakítása szintén kivételes hangszigetelést biztosít, és három cserélhető fülpárna gondoskodik a megfelelő illeszkedésről.

 • Hozzon létre lejátszási listákat, vagy töröljön dalokat közvetlenül a lejátszón

  Hozzon létre lejátszási listákat, vagy töröljön dalokat közvetlenül a lejátszón

  A menet közbeni lejátszási lista lehetőséget nyújt, hogy bármikor egyszerűen GoGear lejátszási listákat hozhasson létre, akár utazás közben. Hasonlóan, a törlés funkció segítségével könnyedén eltávolíthat bármilyen médiatartalmat lejátszójáról, amire nincs szüksége. Nem szükséges otthoni számítógépe mindezekhez a műveletekhez. Mostantól közvetlenül GoGear lejátszóján kezelheti zenei könyvtárát, ahol és amikor csak kívánja.

 • FM rádió RDS funkcióval és 20 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  FM rádió RDS funkcióval és 20 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  Az RDS (Rádió-adatrendszer) egy kommunikációs protokollszabvány, amely digitális információk FM rádióadások általi közvetítését teszi lehetővé. Az RDS technológiával ellátott FM-rádióvevők képesek ezen hasznos információk megjelenítésére, amely tartalmazza a csatornaazonosítót, a programokkal kapcsolatos részleteket, számcímeket és az előadó nevét... GoGear lejátszóján bármikor lehetősége van a kívánt csatorna tárolására. 20 beprogramozott állomás tárolásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet a GoGear lejátszó egyik lehetséges könyvtárnézete, amellyel a lejátszón található összes fájlt megtekintheti, mintha számítógépen nézné. A Mappanézet kiválasztása után bármelyik támogatott fájl (pl. zene, kép vagy videó) megnyitása olyan könnyű, mint a fájl kiválasztása és a Lejátszás gomb megnyomása.

 • Nagy felbontású fejhallgató – pontos hang

  Nagy felbontású fejhallgató – pontos hang

  Az emberi füljárat görbületéhez tervezett, ergonomikus kialakítású fejhallgató jellemzője a kivételes zajszűrés: a hangsugárzóból érkező hanghullámok közvetlenül a dobhártyához jutnak, a lehető legnagyobb felbontásban.

 • Egyszerű internetes videoletöltés GoGear lejátszójára

  Egyszerű internetes videoletöltés GoGear lejátszójára

  A könnyen használható internetes videoletöltés funkciónak köszönhetően egyszerűvé válik a videomegosztó oldalakról (YouTube, MySpace vagy Google Video) történő letöltés GoGear lejátszójára. Telepítse a mellékelt számítógépes alkalmazást, majd csatlakoztassa GoGear lejátszóját a számítógéphez, és az Internet Explorer használatával keresse fel kedvenc videomegosztó oldalát. Válasszon egy videót és kattintson a (Download) Letöltés gombra, amely akkor jelenik meg, ha az egér kurzorát a videó fölé viszi. Nem kell várnia, nyugodtan menjen tovább más videókhoz és kezdje el azok letöltését is.

 • DRM mentes zene az Ön iTunes könyvtárából

  DRM mentes zene az Ön iTunes könyvtárából

  GoGear lejátszóján lehetősége nyílik iTunes könyvtárából származó zeneszámai konvertálás nélküli lejátszására. A GoGear támogatja az iTunes könyvtár által használt AAC kodeket zeneszámai rippelésére és tárolására. Egyszerűen húzza át iTunes zeneszámait GoGear lejátszójára a Windows Explorer segítségével. Kérjük, vegye figyelembe, hogy lejátszója nem támogatja az iTunes boltból vásárolt zenét.

 • Lehetőségek még szélesebb választéka várja Önt a Napster, az Audible és a BBC iPlayer szolgáltatásokkal

  Lehetőségek még szélesebb választéka várja Önt a Napster, az Audible és a BBC iPlayer szolgáltatásokkal

  A legjobb tartalom a Philips GoGear lejátszón a Napster, az Audible és a BBC iPlayer segítségével. Az átalánydíjas Napster To Go révén kiváló minőségű dalok millióit hallgathatja. Egyszerűen átviheti őket GoGear készülékére a „fogd és húzd át” művelettel, így nem kell minden zeneszámért külön fizetnie. Számos szolgáltatás (Automix lejátszási listák és rádióállomások), új zeneszámok. Több, mint 75 000 Audible audioműsor: hangoskönyvek, műsorközvetítések, szórakozás és üzleti információk. GoGear lejátszójához válasszon hangoskönyvet a havi összeállításokból vagy vásároljon az aktuális kínálatból. Az Egyesült Királyságban lehetősége van az elmulasztott BBC TV programok megtekintésére is, letöltéssel és átvitellel.

 • A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhatja meg, amit keres

  A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhatja meg, amit keres

  A kettős funkciójú keresőgombok segítségével nagy sebességgel tud átnézni nagy könyvtárakat is. Lépkedhet egyesével a zeneszámok és videók között, vagy ha kissé erősebben nyomva tartja a gombot, a SuperScroll™ gyorsan a kívánt fájlra juttatja.

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD minőségű zene élményében részesül – bármiféle torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mély hang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

Összes specifikációt mutat
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Támogatja a WMA DRM10-zel kompatibilis letöltési és előfizetéses szolgáltatásokat
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A Philips-től
 • A BBC iPlayer szolgáltatás egyedül az Egyesült Királyságban érhető el

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: