0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  A központi egység nem helyezhető be a Saeco eszpresszógépbe

  Közzétéve 2021-10-04
  Ha nem tudja behelyezni a központi egységet Saeco eszpresszógépébe, állítsa a központi egységet alaphelyzetbe, és próbálja meg úgy visszatenni. Bővebb információért olvasson tovább.
  Play Pause
  A központi egység behelyezése előtt, kérjük, ellenőrizze, hogy az alaphelyzetbe van-e állítva. 

  A központi egység akkor van alaphelyzetben, ha az oldalán található sárga hengeren lévő nyíl egy vonalban van a fekete nyíllal és az „N.” felirattal. Emellett az oldalán található sárga kampónak felfelé kell néznie (viszonyítási pontként lásd az alábbi képet). 

  A központi egység alaphelyzetbe állításához és a gépbe történő visszahelyezéséhez kövesse ezeket a lépéseket: 

  1. A központi egység behelyezése nélkül zárja le a szervizfedelet. Helyezze az összes többi alkatrészt a gépbe (cseppfelfogó tálca, kávéőrlemény-tartó és víztartály). 
  2. A készülék kikapcsolásához nyomja meg az ON/OFF gombot. Várjon, amíg a készülék már nem ad ki több hangot (ez kb. 15–20 másodpercet vehet igénybe). 
  3. Az ON/OFF gomb használatával kapcsolja BE a gépet. Amíg a gép nincs üzemkész állapotban, ne hajtson végre olyan műveleteket, mint a szervizfedél kinyitása vagy a cseppfelfogó tálca/víztartály eltávolítása. 
  4. Visszahelyezése előtt állítsa a központi egységet alaphelyzetbe. A központi egység alaphelyzetbe állításához először nyomja le a kart, amíg az hozzá nem ér a központi egység aljához (lásd az 1. ábrát). Ezután ellenőrizze, hogy a sárga kampó a legfelső helyzetben van-e. Ha nincs, akkor ne nyomja felfelé (lásd a 2. ábrát) 
  5. Nyissa ki a szervizfedelet, és csúsztassa be a központi egységet a gépbe a vezetősínek mentén, amíg a helyére nem rögzül. 
  6. Zárja be a szervizfedelet, majd először kapcsolja KI a gépet, utána pedig BE. 
  Kérjük, vegye figyelembe: Az utasítások eltérhetnek az adott eszpresszógép típusától függően. A pontosabb lépésenkénti utasítások érdekében tekintse meg a felhasználói kézikönyvet.
  A kép elmagyarázza, hogyan állítsa a központi egységet alaphelyzetbe
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.