vissza
×

A PHILIPS ÉS AZ XCOR EGYESÍTIK ERŐIKET

Elhozzuk Önnek a jövőt

Mi a Philipsnél mélyen hiszünk az innováció erejében. Innovatív termékeink sokféle módon teszik kényelmesebbé az emberek életét. A fényforrásoktól a háztartási gépekig, az audiofelszerelésektől a borotvákig, a személyes higiénia fenntartására szolgáló eszközöktől a csúcstechnológiás orvosi berendezésekig valamennyi új Philips-találmány komoly innovációs munka eredményeként jött létre.

 

Merjünk nagyot álmodni

Ezért is csodáljuk azokat az embereket, akik mernek nagyot álmodni, alkotni és újítani. Az olyan emberek, mint a kaliforniai székhelyű XCOR Space Expeditions mérnökei, olyan űrhajó kialakításán dolgoznak, amely akár 100 km távolságra is képes elrugaszkodni a föld felszínétől. Az XCOR csapat célja, hogy az űrutazás ne csak az űrhajósok elitklubjának előjoga legyen, hanem a nagyközönség számára is elérhetővé váljon. Álmunk az, hogy ezt a hihetetlen élményt minden ember megtapasztalhassa – méghozzá egy sosem látott, futurisztikus űrhajóban! 

 

 

 

 

A MoonShavertől a Philips Shaver 9000 villanyborotvákig

Mielőtt nekivágna a világűrnek, olvassa el még itt a Földön, mi köze van a Philipsnek az űrkutatáshoz. Tudta, hogy a Philips egyik leghíresebb találmánya a MoonShaver – a holdraszállás tiszteletére piacra dobott villanyborotva? Idestova 50 éve, hogy megjelent az első olyan borotva, amely a mai legnépszerűbb borotvatechnológián, a forgófejes borotvarendszeren alapul.*

 

Ettől függetlenül persze azóta is dolgozunk azon, hogy termékeinket mind jobbá és jobbá tegyük. Vessen egy pillantást legújabb innovatív termékünkre, az új Philips S9000 modellre. Újszerű technológiájának köszönhetően olyan alapos és kellemes borotválkozási élményt nyújt, ami eddig egyetlen borotvával sem volt elérhető. A kiemelkedő teljesítmény érdekében zéró gravitáció mellett is teszteltük. Szeretne többet tudni földön kívüli tevékenységünkről? Kapcsolódjon be a küldetésbe.

 

*A termék értékesítési adatai alapján