0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Így sterilizálj, ha pici babád van!  

  A baba születésekor immunrendszere még fejletlen, ezért fontos, hogy megvédjük szervezetét a kórokozóktól.

  A szoptatáshoz illetve a baba etetéséhez használt eszközök fertőtlenítését mosogatással kezdjük. A szétszedhető eszközök, mint például a mellszívó készülék, amiknek minden darabját alaposan mosogassuk el. Kézi mosogatáskor semmi esetre se használjunk erős mosogatószert és öblítsük le folyó vízzel az eszközöket. Mosogatógép használatakor is mosogassuk el kézzel a szoptatási és etetési tárgyakat, majd a gép felső részébe helyezzük ezeket, hogy a többi tányérról, pohárról ne kerüljön a szennyeződés a baba etetési eszközeire. Ha pedig végeztünk a mosogatással, következhet a fertőtlenítés, amire több módszer is létezik.

   

  A kifőzés

   

  A kifőzés az úgynevezett hagyományos eljárás, amikor fazékban vizet forralunk és legalább 30 percig főzzük az etetéshez használt eszközöket. Ebben az esetben fontos odafigyelni, hogy mindig elég víz legyen az edényben, mert különben a szilikon, vagy műanyag tárgyak megolvadnak.

   

  A gőzsterilizálás  

   

  A gőzsterilizálás erre a célra kifejlesztett sterilizáló készülékekben történik. A gőzsterilizáló készülékbe öntött, használati utasításnak megfelelő mennyiségű víz melegítése által keletkező gőz fertőtleníti a sterilizálóba helyezett eszközöket. A Philips AVENT sterilizálók is ezen az elven működnek. Gyorsan, egyszerűen, hatékonyan és ráadásul vegyi anyag mentesen fertőtlenítenek.

   

  A Philips AVENT 3 és 4 az 1-ben elektromos gőzsterilizálói a fertőtlenítés legegyszerűbb módjai. Állítható a méretük, kevesebb helyet foglalnak. Használhatók bármilyen széles vagy keskeny nyakú cumisüveggel. A 4 az 1-ben változat beépített mosogatókosárral rendelkezik a kényelmes előtisztítás érdekében, miközben a továbbfejlesztett kijelző segítségével nyomon követhető a sterilizálás folyamata.

   

  A Philips AVENT mikrohullámú gőzsterilizáló könnyű, kompakt kialakításának köszönhetően ideális utazáskor és otthoni használatra egyaránt. Amennyiben a fedelet nem nyitjuk fel, tartalma akár 24 óráig steril marad. Villámgyors és könnyen használható.

  A mikrohullámú sütő használata során nem a mikrohullám fertőtlenít, hanem a mikrohullám energiájával létrehozott forró vízgőz! Itt is fontos megjegyezni, hogy csak olyan eszközöket szabad a mikrohullámú sütőbe helyezni, amelyeken ez jelezve van, ugyanis vannak olyan műanyag és gumi alkatrészek, melyek anyaga a mikróban túlhevül, megolvad.

  Minden Philips AVENT sterilizáló BPA-mentes anyagból készül.

   

  A hidegsterilizálás  

   

  A hidegsterilizálás sterilizáló folyadék használatával történik. Nagyon fontos az előírásnak megfelelő hígítási arány betartása, de azt is figyelembe kell venni, hogy ebben az esetben vegyszert használunk.

   

  A 6 hónapos baba dolgait még ajánlott fertőtleníteni, utána már csak a tejjel érintkező részeket fertőtlenítsük.

   

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  Elektromos gőzsterilizáló

  Philips Avent rugalmas elektromos gőzsterilizáló

  Mikrohullámú gőzsterilizáló

  Philips Avent mikrohullámú gőzsterilizáló Gyors

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

   
  Regisztráljon AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 15% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.