LCD-monitor

  LCD-monitor

  Merüljön el a szórakozás világában

  A Philips 190G6 készülékkel egy rendkívüli élmény kellős közepén találhatja magát. Az izgalmas homorú tervezésnek köszönhetően olyan képi és hangélményben lehet része, melynek révén a filmeket, zenét és játékokat valóságosként élheti meg. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Merüljön el a szórakozás világában

 • ActiveBright a fokozott fényerőért és a borotvaéles színekért

  Az ActiveBright a lenyűgöző, borotvaéles színekkel és a multimédiás szórakoztatás terén legkiválóbbnak számító széles megtekintési szögtartománnyal a nagyfelbontású televíziókra jellemző minőséget nyújtja.

 • Készen áll a standard és a nagyfelbontású jelek megjelenítésére

  A nagyfelbontású monitorok olyan HD-források formátumainak minőségét biztosító, speciális HD beltéri egységek kijelzői, amelyek teljes mértékben garantálják a nagyfelbontású képek kivételes minőségét. Egy HD-monitor a progresszív pásztázás képminőségénél is képes jobbat nyújtani, alkalmazkodva a nagyfelbontású képernyőkre vonatkozó szigorú szabványokhoz. A készülék HDCP-kompatibilitása mellett csúcsminőségű képeket garantál mind az analóg VGA, mind a tömörítetlen DVI digitális csatlakozások esetében egy univerzális kapcsolaton keresztül. A készülék a következő jelek megjelenítéséről gondoskodik: 720p (1280x720p - 50/60 Hz progresszív) és 1080i (1920x1080i - 50/60 Hz váltott soros).

 • Gyors 8 ms be/ki válaszidő: kiváló képi és szöveges megjelenítés

  A be- és kikapcsolási válaszidő a folyadékkristályos cella számára szükséges időmennyiség, hogy az aktív (fekete) állapotból inaktív (fehér), majd ismét vissza aktív (fekete) állapotba váltson. Egysége a milliszekundum. Minél gyorsabb, annál jobb: az alacsonyabb válaszidő-érték gyorsabb átmenetet jelent, ezért kevesebb látható képhibával jár a szöveges és a grafikus átmenetek kijelzésekor. A be- és kikapcsolási válaszidő fontosabb érték az üzleti tartalmak kijelzésekor, mint a dokumentumok, grafikonok és fotók esetében.

 • 20 watt teljesítményű aktív mélynyomó a mélyebb basszushangokért

  A mélynyomó egy olyan hangszóró, amely a hangspektrum mélyebb hangjait reprodukálja. A képernyőhöz egy külön mélynyomó tartozik, amely optimálisan szólaltatja meg a basszusfrekvenciákat. A közép- és magas tartományú frekvenciákhoz a szatelithangszórók a legjobbak. A rendszer, tehát a hangfrekvenciák teljes skáláját a lehető legkevesebb torzítással képes reprodukálni a mélyhangoktól egészen a kristálytiszta magashangokig.

 • 3D virtuális surround hangzás

  A Virtual 3D Surround Sound egy fejlett hangzásjavító technológia, amely szimulált, surround hanghatást biztosít sztereó forrásokból, és így egy magával ragadóbb, valósághűbb hangi világ érhető el.

 • A könnyen használható Sound Agent 2 tökéletes audió élményt nyújt

  A Sound Agent 2 intelligens és szórakoztató szoftver, könnyen kezelhető felülettel. A Sound Agent 2 megszünteti a PC audióval kapcsolatos kellemetlenségeket, mivel optimalizálja a hangot a népszerű formátumokhoz. Lehetővé teszi a finomhangolást, hogy a hang megfeleljen az Ön igényeinek.

 • Digitálisan továbbított PC-audió

  A PC-audiojelek USB-kábelen keresztül történő digitális továbbítása a régi típusú minicsatlakozós kábel helyett azonnali, különleges hangzású élményt nyújt a digitális/analóg konverzió okozta torzítás nélkül.

 • Nagysebességű USB 2.0 hub az egyszerű csatlakoztatásért

  Az USB (Universal Serial Bus) a számítógépek és perifériák csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. Mivel az USB-technológia segítségével nagy sebesség és alacsony költségek mellett valósítható meg az adatátvitel, ez vált a perifériák számítógéphez csatlakoztatásának legkedveltebb módszerévé. A képernyőn található USB 2.0 hub kényelmesen hozzáférhető, könnyedén használható nagysebességű csatlakozó, amely programok, adatok, digitális média vagy zenei fájlok beolvasására, írására, betöltésére és továbbítására szolgál számítógépekre, számítógépekről, illetve számítógépek és egy vagy több USB-eszköz között.

 • Videó jeleket jelenít meg többféle AV forrásból.

  Videó jeleket jelenít meg többféle AV eszközről.

 • Előre beállított gyorsgombok a kedvenc műfajok hangzásának optimalizálására

  Előre beállított gyorsgombok, amelyek segítségével azonnal módosíthatók a hangbeállítások a javított surround hangzás elérése érdekében. Négy hangkörnyezet közül lehet választani: semleges, rock, jazz és klasszikus. Minden alkalmazáshoz külön mód tartozik.

 • A homorú tervezés rendkívüli szórakoztatást kínál

  A legmodernebb homorú tervezés igazi áttörésnek számít a szórakoztatás terén, amely izgalmas látványt és hangzást nyújt; a néző egy teljesen lenyűgöző, rendkívüli élmény közepébe kerül.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: