LCD-monitor

  LCD-monitor

  egyedülálló nagyképernyős megjelenítés profi feladatokhoz

  A szakértők azt szeretnék, ha több mindent el tudna végezni a 190P6 monitorral: a digitális LightFrame™ és a Perfect Panel technológia gondoskodik a fantasztikus nagyképernyős teljesítményről, a hatékonyságnövelő távoli eszközkezelésről, a speciális ergonómikus és ólommentes kialakításról. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

egyedülálló nagyképernyős megjelenítés profi feladatokhoz

 • A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenetnél csatlakozók állnak rendelkezésre a VGA és DVI jelek fogadásához is.

 • A LightFrame™ DR tökéletessé teszi a képi élményt

  A LightFrame™ Digital Reality a Philips csúcsminőségű monitorok olyan integrált szoftver- és hardvermegoldása, amely gyors és kényelmes hardver vagy szoftver-felületek segítségével teszi lehetővé a képminőség javítását.

 • Az ISO 13406-2 I. osztálynak megfelelően ponthiba-mentes kijelző

  Az LCD-panelen látható sötét, illetve világos pontok a panel hibájára utalnak. Míg néhány gyártó ezeket a pontokat a panelgyártási folyamat elkerülhetetlen velejárójának tekinti, a Philips nem. A Philips ISO 13406-2 I. osztályú szabványnak megfelelő LCD-monitorai a zéró tolerancia elvét követik. A világszerte érvényes PerfectPanel™ garanciának megfelelően javítást és cserelehetőséget biztosítunk azokhoz az LCD-monitorokhoz, amelyeken akár egyetlen hibás sötét vagy világos pont megjelenik.

 • SXGA 1280 x 1024 felbontás az élesebb képhez

  A grafikus monitorok esetén a felbontást a képpontok száma (pixelek) határozza meg. Az 1280 x 1024 pixeles felbontás például 1280 képpontot jelenít meg az 1024 sor mindegyikén, tehát kb. 1,3 millió pixelt.

 • Gyors 8 ms be/ki válaszidő: kiváló képi és szöveges megjelenítés

  A be- és kikapcsolási válaszidő a folyadékkristályos cella számára szükséges időmennyiség, hogy az aktív (fekete) állapotból inaktív (fehér), majd ismét vissza aktív (fekete) állapotba váltson. Egysége a milliszekundum. Minél gyorsabb, annál jobb: az alacsonyabb válaszidő-érték gyorsabb átmenetet jelent, ezért kevesebb látható képhibával jár a szöveges és a grafikus átmenetek kijelzésekor. A be- és kikapcsolási válaszidő fontosabb érték az üzleti tartalmak kijelzésekor, mint a dokumentumok, grafikonok és fotók esetében.

 • 90 fokos képernyőelforgatás és intelligens kábelelvezetés

  A Super Ergo alap olyan monitoralap, amely ergonómikus és kényelmes kijelzést, valamint intelligens kábelelvezetést tesz lehetővé. Az alap emberbarát magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosítanak és enyhítik egy hosszú munkanap fáradalmait. Az intelligens kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget és rendben tartja a munkahelyet, profi megjelenést kölcsönözve annak.

 • Beépített nagysebességű USB 2.0 megoldás az egyszerű csatlakoztatáshoz

  Az univerzális soros busz vagy USB számítógépek és perifériák csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. Mivel olcsón nagy sebességet biztosít, az USB a legnépszerűbb módja a perifériák számítógéphez való csatlakoztatásának. Az USB 2.0 megoldás monitorba történő beépítésével a Philips egy kényelmesen hozzáférhető, egyszerűen használható, nagysebességű USB-csatlakozót biztosít, amely programok, adatok, digitális média vagy zenei fájlok beolvasására, írására, betöltésére és továbbítására szolgál, számítógépekre, számítógépekről, illetve számítógépek és egy vagy több USB-eszköz között.

 • Automatikusan a környezeti fényviszonyokhoz igazodó fényerő

  A SmartBright exkluzív Philips szolgáltatás, amely beépített érzékelő segítségével automatikusan változtatja a kijelző beállításait, ezáltal kiváló minőségű megtekintést, kisebb energiafogyasztást és hosszabb monitor-élettartamot biztosít, megszünteti az emberi szemre fárasztóan ható világos képernyő és sötét szoba, illetve sötét képernyő és világos szoba párosítást. Mindehhez még manuális beállításra sincs szükség, mivel a kijelző fényereje követi a helyiség fényviszonyainak változását.

 • Beépített hangszórók, melyek nem okoznak képtorzulást.

  Hangszórók a kijelzőbe építve.

 • Önálló hangfunkció a hatékony Internet-konferencia érdekében

  A beépített, fejlett firmware akkor is biztosítja a hangkimenetet, ha nincs videobemenet.

 • A SmartManage kompatibilitás LAN-alapú eszközkezelést biztosít

  A SmartManage a megjelenítő eszközök állapotának megfigyelését, kezelését és ellenőrzését végző rendszer, amely segítségével távoli támogatás is nyújtható a nehézségekbe ütköző felhasználók számára, mindez a helyi hálózaton (LAN) keresztül.

 • Az ólommentes kialakítás óvja a környezetet

  Az ólommentes megjelenítő eszközök az Európai Unió veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírásait (RoHS) figyelembe véve készültek, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: