professzionális, síkképernyős TV

  professzionális, síkképernyős TV

  Hospitality Flat TV

  Kompakt, lapos és elegáns. A 20"-es LCD TV mindent megad, hogy vendégei otthon érezzék magukat. Ugyanakkor időt és pénzt takarít meg a szállodaüzemeltetőnek. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hospitality Flat TV

vezeték nélküli másolással a gyors telepítés érdekében

 • Vezeték nélküli SmartLoader a gyors másoláshoz

  Ezzel a funkcióval az összes beprogramozott beállítás egyszerűen és vezeték nélkül átmásolható egy másik TV-re kevesebb, mint egy perc alatt. Így a TV-k egyformán lesznek beállítva, és jelentősen csökken a telepítési idő, valamint a költségek.

 • Elülső/oldalsó kezelőszervek zárolása

  Ha a beállítás menüben kiválasztja az elülső vagy oldalsó TV-kezelőszervek zárolását vagy a feloldását, a TV-menühöz nem férhetnek hozzá jogosulatlan személyek, így a szállodaüzemeltető időt takarít meg és nem kell újratelepíteni a rendszert.

 • Beépített FM rádió

  A beépített FM rádióval a vendégek még jobban érezhetik magukat, és nem kell rádióvevőt vásárolniuk.

 • Háztartási TV-készülékké átalakítható

  A TV az utólagos értékesítés során könnyedén átalakítható háztartási készülékből kereskedelmi üzemre.

 • Csatornabeállító menü zárolása

  Megakadályozza az illetéktelen hozzáférést a csatorna- és konfigurációs beállításokhoz, ezzel a legnagyobb kényelmet biztosítja a vendégeknek, és kiküszöböli az újraprogramozási költségeket.

 • Hangerő-korlátozás

  Ez a funkció előre meghatározza azt a hangerőtartományt, amelyben a TV működhet, azaz nem lehet túlságosan felhangosítani, így nem zavarja a szomszédokat.

 • Bekapcsoláskor megjelenő csatorna

  Kiváló házon belüli hirdetési és információs csatornák számára, mivel lehetővé teszi előre meghatározott csatorna megjelenítését, miközben a televízió be van kapcsolva.

 • Crystal Clear III a kiváló minőségű, természetes képekért

  A Crystal Clear III a bővítések egész sorát nyújtja: 2D fésűs szűrő, dinamikus kontraszt, Blue stretch és Green enhancement, hogy mindig a lehető legtermészetesebb képeket kaphassa.

 • A finomabb részletek kiemeléséhez 2D fésűszűrő élesíti a képet.

  A krominancia (szín) és a luminancia (fényerősség) információkat 2D fésűs szűrő különíti el a független feldolgozás érdekében, hogy javuljon a képfelbontás és minimálisra csökkenjen a torzítás.

 • Virtual Dolby Surround, hogy moziban érezhesse magát

  A Virtual Dolby Surround a térhatású hangzást tökéletesítő jelfeldolgozási eljárás. Alkalmazásával nincs szükség kiegészítő hátsó hangszórókra, mégis a Dolby Pro Logic érzetét kelti, így teljesen elmerülhet a televíziózás élményében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: