professzionális LCD TV

  professzionális LCD TV

  Példátlanul interaktív Hospitality TV

  A stílusos, energiatakarékos, beépített SmartCard hellyel rendelkező Hospitality TV cégünk legjobb rongálásbiztos, interaktív megoldása. Vendégeinek nagyszerű látványban lehet része, opcionálisan a fürdőszobában is hallgathatnak zenét, valamint személyre szabott üdvözlő üzenetet kaphatnak. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Példátlanul interaktív Hospitality TV

Philips LCD TV és SmartCard bővítőaljzat

 • A Pixel Plus HD jobb felbontást, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus HD jobb felbontást, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus HD képfeldolgozási technológia élénk, természetes és valósághű látványt biztosít a néző számára. Az eredmény hihetetlen részletességű és mélységű, élethű kép, bármilyen HD forrásból.

 • Távoli szoftverfrissítés

  A hotelspecifikus TV-szoftvereket távolról is frissítheti a jogosult szolgáltató.

 • Biztonsági záras SmartCard nyílás

  A beépített SmartCard foglalat révén a televízió külső alkalmazáskártyák segítségével új funkciókkal egészíthető ki, anélkül hogy ehhez külön beltéri egységre és további külső csatlakozókra lenne szükség. A TV (az UART és RS232 protokollokat támogató) Serial Xpress™ vezérlőn és a SmartPlug Control csatolón keresztül külső dekóderekhez, és minden nagyobb interaktív szolgáltató beltéri egységeihez csatlakoztatható.

 • Vezeték nélküli SmartLoader a gyors másoláshoz

  Ezzel a funkcióval az összes beprogramozott beállítás egyszerűen és vezeték nélkül átmásolható egy másik TV-re kevesebb, mint egy perc alatt. Így a TV-k egyformán lesznek beállítva, és jelentősen csökken a telepítési idő, valamint a költségek.

 • Külső hangszóró-csatlakozó és extra tápellátás

  A TV-készülék erősítéssel ellátott audiocsatlakozója lehetővé teszi a külső hangszóró egyszerű felszerelését (például fürdőszobába); nincs szükség külön befektetésre. Az extra beépített tápegység jóvoltából nincs szükség külön tápellátásra az interaktív rendszer ellátásához. Önálló használat esetén a külön tápegység ki is kapcsolható – ez energiatakarékos megoldás.

 • Csatornabeállító menü zárolása

  Megakadályozza az illetéktelen hozzáférést a csatorna- és konfigurációs beállításokhoz, ezzel a legnagyobb kényelmet biztosítja a vendégeknek, és kiküszöböli az újraprogramozási költségeket.

 • Beépített órakijelző ébresztővel és üzenetkijelzővel

  A beépített órakijelző, amely egyben ébresztőóra is, feleslegessé teszi más órák használatát a helyiségben kábelekkel és csatlakozókkal. A pontos idő szinkronizálása automatikusan, a teletexten keresztül történik, a kijelzés fényereje és az ébresztés hangereje beállítható, a vendégek kényelmét szolgálva.

 • Üdvözlő üzenet a képernyőn

  A TV-készülék bekapcsolásakor a képernyőn üdvözlő üzenet jelenik meg

 • Forgóállvány lopásgátlóval

  Az LCD TV-hez forgóállvány tartozik, így a vendégek beállíthatják a TV-készülék a szoba bármelyik pontjáról való megtekintéshez. Az állvány asztalhoz vagy más bútordarabhoz rögzíthető, így jobban védve van lopás ellen.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményezhet.

 • Környezetbarát kialakítás és lángálló ház

  A fenntarthatóság a Philips üzletvitelének központi eleme. A Philips TV-készülékek tervezése az EcoDesign elvek mentén történik: ezek célja a környezetre gyakorolt káros hatás csökkentése a kisebb áramfogyasztás eszközével, a felhasznált káros anyagok mértékének csökkentése, a kisebb súly, a hatékonyabb csomagolás, illetve a nagyobb mértékű újrafelhasználhatóság. A Philips TV-k háza lángálló anyagból készül. Független tűzvédelmi cégek vizsgálatai azt mutatják, hogy míg a TV-készülékek lángokkal érintkezve általában növelik a háztartásban kialakuló tűz intenzitását, a Philips TV-készülékek nem növelik azt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: