Smart LED TV

  Smart LED TV

  32PFL3517H/12 Hasonló termékek

  Pihentető és élvezetes este a TV mellett

  Lazítson, és tartson egy nagyszerű tévés estét a Philips ragyogó LED-es képminőségű 32PFL3517 Full HD LED TV-vel. Élvezze a Digital Crystal Clear rendszer tiszta, élénk és részletgazdag képalkotását YouTube videók megtekintésekor. Összes előny megtekintése

  32PFL3517H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

3500 series Smart LED TV

81 cm-es (32"-es), Full HD 1080p, DVB-T/C 32PFL3517H/12 Hasonló termékek

Pihentető és élvezetes este a TV mellett

Full HD LED-es Smart TV-vel

 • Egyszerű, vezeték nélküli csatlakozás az opcionális, vezeték nélküli USB adapterrel

  Egyszerű, vezeték nélküli csatlakozás az opcionális, vezeték nélküli USB adapterrel

  Élvezze Smart TV-jét vezeték nélkül a Smart TV-hez készült Philips Wi-Fi USB adapter (PTA01) segítségével! Egyszerűen dugja be az adaptert a TV oldalán lévő USB aljzatba, és csatlakoztassa a TV-t közvetlenül az otthoni hálózathoz. Navigáljon kedvenc online tartalmára a TV távvezérlőjével.

 • Élvezze a TV-jén a fényképeket, a zenét és a filmeket a SimplyShare segítségével

  Élvezze a TV-jén a fényképeket, a zenét és a filmeket a SimplyShare segítségével

  Osszon meg fotókat, zenét és filmeket a SimplyShare segítségével az okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről, és élvezze őket a hatalmas képernyőn.

 • Élvezze a TV-s videohívásokat, amikor nem lehet együtt a szeretteivel

  Élvezze a TV-s videohívásokat, amikor nem lehet együtt a szeretteivel

  Adjon új dimenziót a hívásaihoz, és beszéljen hatalmas képernyőn a barátaival és rokonaival. A TV-s videohívásokhoz az opcionális Philips házimozi-rendszer vagy Philips Blu-ray lemez/DVD lejátszó, és egy kompatibilis TV-s webkamera szükséges. HD videokép és kitűnő hangminőség a fotelja kényelméből: indulhat a hívás!

 • Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ebben a Full HD LED TV-ben a legfejlettebb világítástechnológia figyelemfelkeltő minimalista kialakítással, fantasztikus képminőséggel és kategóriája legalacsonyabb energiafogyasztásával párosul. Ráadásul a LED-es világítási rendszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Így a LED háttérvilágítással a következő előnyökben lehet része: alacsony fogyasztás, nagy fényerő, hihetetlen kontraszt, éles kép, valamint élénk színek.

 • 100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  A képernyőfrissítés és az egyedülálló képfeldolgozás ötvözésével a Perfect Motion Rate (PMR) rendkívül élesen jeleníti meg a mozgást, és még gyors mozgás mellett is tiszta és élénk képet ad.

 • 2 USB aljzat a fantasztikus multimédia-lejátszáshoz

  2 USB aljzat a fantasztikus multimédia-lejátszáshoz

  A két USB aljzat segítségével az USB kulcsokon (USB memóriaosztályú eszköz) található jpeg fotó-, MP3- zene- és videofájlok nyithatók meg. Csatlakoztassa az USB eszközöket a TV oldalán található aljzatba, így a képernyőn megjelenő tartalomböngészővel hozzáférhetővé válik a multimédiás tartalom. Ezt követően lehetősége nyílik megtekinteni és másokkal is megosztani videóit, fényképeit és zeneszámait.

 • Gond nélküli csatlakoztathatóság a 3 HDMI bemenet és az Easylink révén

  Gond nélküli csatlakoztathatóság a 3 HDMI bemenet és az Easylink révén

  A HDMI a készülékekről a TV-re egyetlen kábelen továbbítja a kép- és hangjeleket, elkerülve így a kábelrengeteget. Ez a kábel tömörítetlen jeleket továbbít, biztosítva a legjobb minőséget a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.

 • Rengeteg online video a YouTube-on keresztül

  A YouTube online videóit a televízióján élvezheti.

 • Full HD TV és Digital Crystal Clear a részletes, tiszta megjelenítésért

  A Digital Crystal Clear egy képminőség javító újításokból álló csomag, mely digitálisan állítja és optimalizálja a képminőséget a kifogástalan kontraszt, szín és élesség elérése érdekében. Az eredmény: rendkívül tiszta képek bármilyen forrásból.

 • A PC bemenet segítségével TV-jét PC monitorként is használhatja

  A PC bemenet segítségével számítógépes monitorként használhatja a TV-jét; ehhez szükséges egy HDMI-DVI kábel (a digitális jelekhez) vagy egy VGA kábel (az analóg jelekhez).

 • Beépített DVB-C/T tuner a digitális kábeladás vételéhez

  A beépített digitális DVB-C/T hangolóegység lehetővé teszi a digitális kábeltelevíziós és földi TV-adások beltéri egység nélküli vételét. Élvezze a vezetékrengeteg nélküli TV-nézés élményét.

Összes specifikációt mutat
 • DivX Certified® (DivX tanúsítványú) a DivX® videó lejátszásához akár 1080p HD felbontásig, beleértve a prémium minőségű tartalmakat.
 • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: