Smart LED TV

  Smart LED TV

  42PFL4007K/12 Hasonló termékek

  Pihentető és élvezetes este a TV mellett

  Lazítson, és tartson egy nagyszerű tévés estét a Philips 42PFL4007 Full HD minőségű ragyogó LED-es TV-jével. A Pixel Plus HD engine-nel működő Smart TV Plus segítségével bármilyen tartalmat tiszta, élénk és részletgazdag képen élvezhet. Összes előny megtekintése

  42PFL4007K/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

4000 series Smart LED TV

107 cm-es (42"-es), Full HD 1080p, DVB T/C/S2 42PFL4007K/12 Hasonló termékek

Pihentető és élvezetes este a TV mellett

Full HD LED-es Smart TV-vel

 • Egyszerű, vezeték nélküli csatlakozás az opcionális, vezeték nélküli USB adapterrel

  Egyszerű, vezeték nélküli csatlakozás az opcionális, vezeték nélküli USB adapterrel

  Élvezze Smart TV-jét vezeték nélkül a Smart TV-hez készült Philips Wi-Fi USB adapter (PTA01) segítségével! Egyszerűen dugja be az adaptert a TV oldalán lévő USB aljzatba, és csatlakoztassa a TV-t közvetlenül az otthoni hálózathoz. Navigáljon kedvenc online tartalmára a TV távvezérlőjével.

 • Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Kölcsönözzön filmeket közvetlenül a TV-n keresztül az online videotékákból, nézzen catch-up műsorokat kedvenc csatornáiról, és élvezze az online alkalmazások gazdag választékát a Net TV-vel. A nyílt Interneten is böngészhet vele.

 • Vezérelje TV-készülékét okostelefonnal, táblagéppel vagy billentyűzettel!

  Vezérelje TV-készülékét okostelefonnal, táblagéppel vagy billentyűzettel!

  TV-készülékét a lehető legkényelmesebben, legegyszerűbben vezérelheti. Ehhez mindössze egy vezeték nélküli billentyűzetet kell csatlakoztatnia, de okostelefonját vagy táblagépét is használhatja.

 • Élvezze a TV-jén a fényképeket, a zenét és a filmeket a SimplyShare segítségével

  Élvezze a TV-jén a fényképeket, a zenét és a filmeket a SimplyShare segítségével

  Osszon meg fotókat, zenét és filmeket a SimplyShare segítségével az okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről, és élvezze őket a hatalmas képernyőn.

 • Keressen, ütemezzen, rögzítsen* és szüneteltessen TV-műsorokat

  Keressen, ütemezzen, rögzítsen* és szüneteltessen TV-műsorokat

  Rögzítsen élő digitális TV-műsorokat egy Philips TV-készülékéhez csatlakoztatott USB eszközre, vagy szüneteltesse őket, amikor és ameddig csak szeretné. Az Elektronikus programfüzetben megkeresheti kedvenc TV-műsorait, és könnyedén beprogramozhatja rögzítésüket. Ezentúl a TV-műsor igazodik az Ön életéhez.

 • Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ebben a Full HD LED TV-ben a legfejlettebb világítástechnológia figyelemfelkeltő minimalista kialakítással, fantasztikus képminőséggel és kategóriája legalacsonyabb energiafogyasztásával párosul. Ráadásul a LED-es világítási rendszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Így a LED háttérvilágítással a következő előnyökben lehet része: alacsony fogyasztás, nagy fényerő, hihetetlen kontraszt, éles kép, valamint élénk színek.

 • 3 USB aljzat a fantasztikus multimédia-lejátszáshoz

  3 USB aljzat a fantasztikus multimédia-lejátszáshoz

  A három USB alzat segítségével az USB kulcsokon (USB memóriaosztályú eszköz) található jpeg fotó-, mp3 zene- és videofájlok nyithatók meg. Csatlakoztassa az USB eszközt a TV oldalán található aljzatba, így a képernyőn megjelenő tartalomböngészővel hozzáférhetővé válik a multimédiás tartalom. Ezt követően lehetősége nyílik megtekinteni, és másokkal is megosztani videóit, fényképeit és zeneszámait.

 • Gond nélküli csatlakoztathatóság a 4 HDMI bemenet és az Easylink révén

  Gond nélküli csatlakoztathatóság a 4 HDMI bemenet és az Easylink révén

  A HDMI a készülékekről a TV-re egyetlen kábelen továbbítja a kép- és hangjeleket, elkerülve így a kábelrengeteget. Ez a kábel tömörítetlen jeleket továbbít, biztosítva a legjobb minőséget a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.

 • 200 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  200 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  A 200 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) révén a mozgás megjelenítése hihetetlenül éles, így a kép a gyors akciókból álló filmekben is mindig tiszta és ragyogó. A Philips standard PMR-rel előállított képhatás a leggyorsabb képernyőfrissítés, a HD Natural Motion technológia és egy egyedi feldolgozási mód együttes eredménye, amely minden eddiginél élesebb mozgásmegjelenítést és képminőséget nyújt.

 • A Full HD TV és a Pixel Plus HD jobb felbontást és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus HD a képélesség, a természetes részletesség, az élénk színek és az egyenletes, természetes mozgás egyedi kombinációját nyújtja. A multimédiás eszközöktől a hagyományos felbontású TV-ig és az erősen tömörített HD-ig a képhibákat és a zajt a rendszer érzékeli és lecsökkenti, így biztosítva a tiszta és borotvaéles képet.

 • A PC bemenet segítségével TV készülékét PC monitorként is használhatja

  A PC bemenet segítségével számítógépes monitorként használhatja a TV-készüléket; ehhez szükséges egy HDMI-DVI kábel (a digitális jelekhez) vagy egy VGA kábel (az analóg jelekhez).

Összes specifikációt mutat
 • Net TV: a www.philips.com/smarttv oldalon megismerheti az adott országban nyújtott szolgáltatásokat.
 • USB felvétel csak a TV-készülék IP alapú digitális műsorfüzetében foglalt digitális csatornákról készíthető (nem minden ország és csatorna vonatkozásában), továbbá előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). A rögzítéshez internetkapcsolat szükséges.
 • DivX Certified® (DivX tanúsítványú) a DivX® videó lejátszásához akár 1080p HD felbontásig, beleértve a prémium minőségű tartalmakat.
 • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: