6000 series

3D Ultra Slim Smart LED TV

  6000 series

  3D Ultra Slim Smart LED TV

  42PFL6008S/12 Hasonló termékek

  Szépség és tudás

  Adjon új dimenziót a nézői élményéhez a Philips 6008-as 3D Smart LED TV-jével. Ne tévessze meg a vékony kialakítás – funkciók egész tárháza rejtőzik benne, mint például a Skype™, a 3D, a 2-oldalas Ambilight és egyebek. Összes előny megtekintése

  42PFL6008S/12 Hasonló termékek
 • Szépség és tudás

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

6000 series 3D Ultra Slim Smart LED TV

107 cm-es (42"-es), Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 42PFL6008S/12 Hasonló termékek

Szépség és tudás

Az Ultra Slim LED TV Ambilight technológiával

 • A keret nélküli kialakítás eltünteti az éleket, így kifinomultabb látványt nyújt

  Elegáns. Minimalista. Visszafogott. Gyönyörű kivitel egyetlen darab, kitűnő minőségű üvegből. A külső borítás mindössze egy ultravékony fémkeret. Bármilyen belső térhez tökéletesen illeszkedik.

 • Kidolgozott részletek – TV-k a teljesítményüknek megfelelő megjelenéssel

  Az Ön otthona az Ön stílusa. Készülékeink megjelenésében azért döntöttünk a finom, kidolgozott színek és felületek, valamint az eredeti, minőségi anyagok, például alumínium és acél alkalmazása mellett, hogy TV-készülékeink tökéletesen illeszkedjenek otthona hangulatához.

 • Skype™ a TV-készüléken történő egyszerű hang- és videohívásokhoz

  Adjon új dimenziót a hívásaihoz, és ossza meg élményeit azokkal, akik fontosak Önnek, bárhol is vannak. A TV-készüléken használt Skype™ segítségével hang- és videohívásokat bonyolíthat a nappalijából. Csatlakoztassa az opcionális Philips TV-kamerát (PTA317) a TV-hez, és élvezze a kiváló video- és hangminőséget fotelja kényelméből.

 • Smart TV – az online szórakozás világa

  Fedezze fel a hagyományos tévézés határain túli világot. Béreljen vagy töltsön le adatfolyamként mozifilmeket, videókat, játékokat és még sok mást közvetlenül a TV-re az online videotékákból. Használja kedvenc csatornái catch-up TV szolgáltatását, és élvezze az online alkalmazások gazdag választékát a Smart TV-vel. Lépjen kapcsolatba családtagjaival és ismerőseivel a Skype™ vagy a közösségi hálózatok használatával. Vagy... egyszerűen csak böngésszen az Interneten!

 • Wi-Fi Miracast™ – tükrözés az eszközökről a TV-re

  Nézze azt, amit akar, ahol akarja, és amikor akarja. Tükrözze az eszközein lévő tartalmat, és nézze meg nagy képernyőn. Ossza meg a fényképeket okostelefonja, laptopja vagy más készüléke képernyőjéről. A csatlakozást könnyű beállítani, a technológia pedig számos eszközön működik.

 • Osszon meg fényképeket, zenét és filmeket egyszerűen a DLNA segítségével

  Osszon meg fényképeket, zenét, videókat és filmeket a DLNA segítségével az okostelefonja, táblagépe vagy számítógépe használatával, és élvezze őket nagy képernyőn. Megosztás – a legegyszerűbb módon.

 • MyRemote alkalmazás – vezérelje a TV-t telefonja vagy táblagépe segítségével

  Vezérelje a TV-t és rögzítsen menet közben, távvezérlő nélkül, mindössze egy egyszerű alkalmazás használatával. Változtassa táblagépét vagy okostelefonját univerzális távvezérlővé az eredeti távvezérlő összes funkciójával, plusz olyan extra funkciókkal, mint a szövegbevitel. A SimplyShare funkcióval tartalmat vihet át a TV-re. Küldjön digitálisan sugárzott TV-műsort készülékeire a Wi-Fi smart screen használatával. Hogy mindig naprakész legyen, vegye fel menet közben kedvenc műsorait a MyRemote rögzítés használatával. Csak pörgesse át a TV-műsorfüzet tartalmát, és válassza ki, mely műsorokat kívánja rögzíteni és később megnézni. A Smart TV megérdemel egy valóban okos alkalmazást.

 • A 2-oldalas Ambilight XL fokozza a vizuális élményt

  Ezzel a szabadalmaztatott Philips technológiával a képernyő szélesebbnek – a vizuális élmény pedig még inkább magával ragadónak – tűnik, mivel a TV-képernyő két oldalából különlegesen széles ragyogást vetít a környező falakra. A fény színe automatikusan követi a TV képét. A falakhoz alkalmazkodó funkciónak köszönhetően a fény színe tökéletesen megfelel a TV képének a falak színétől függetlenül. Az élményt a különböző beállítások használatával egyéni igényei szerint személyre is szabhatja.

 • Integrált Wi-Fi az online világhoz való egyszerű csatlakozáshoz

  Integrált Wi-Fi az online világhoz való egyszerű csatlakozáshoz

  A Philips Smart TV integrált Wi-Fi funkciójával gyorsan és könnyen csatlakozhat otthoni hálózatához, így hozzáférhet a tartalmak világához, és otthonából, vezeték nélkül oszthatja meg kedvenceit.

 • Billentyűzetes távvezérlő a könnyebb szöveges üzenetekért

  Billentyűzetes távvezérlő a könnyebb szöveges üzenetekért

  Vegye át az irányítást. Teljesen intuitív távvezérlőnkön megtalálja a szokásos funkciókat, például a kurzorgombokat, hangerő-szabályzást és a gyorsgombokat. A távvezérlőt csak át kell fordítania, és máris egy teljes billentyűzeten gépelhet be szövegeket, bármilyen helyzetben. És ami a legjobb: intelligens távvezérlőnkben giroszkópos érzékelő működik, így érzékeli, hogy melyik oldala van felül – vagyis bátran gépelhet, nem kell aggódnia a véletlen csatornaváltások miatt.

 • A Pixel Precise HD élesebb részleteket biztosít mozgás közben is

  A sikeres Pixel Plus alapokra építve a következő szintre emeltük a HD képminőséget. A Super Resolution technológia használatával és 4 billió színnel a legjobb Full HD TV képminőséget biztosítjuk a tartalomtól függetlenül. Így akár online videót néz, akár egy kiemelkedő minőségű Blu-ray filmet – mindkettőt élvezni fogja.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • A MyRemote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-modellek és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TV.
 • A csatlakoztathatóság a Wi-Fi Miracast tanúsítványú Android 4.2 vagy későbbi függvénye. További részletekért tájékozódjon készüléke dokumentációjából.
 • Smart TV alkalmazással kapcsolatban látogassa meg a www.philips.com/TV weboldalt az Ön országában kínált szolgáltatások áttekintéséhez
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • A Philips TV-kamera (PTA317) külön kapható.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
 • A HbbTV-hez, a Multiroom klienshez és kiszolgálóhoz, a Netflixhez és a MyRemote alkalmazáshoz szoftverfrissítés szükséges.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: