Smart LED TV

  Smart LED TV

  42PFL6907K/12 Hasonló termékek

  Váljon az események részesévé!

  Fedezze fel a Philips 42PFL6907 3D Smart LED TV világát. Élvezze a Full HD LED-es képminőséget, és a magával ragadó Ambilight-tal rendelkező Smart TV Premium végtelen lehetőségeit. Váljon az események részesévé a legkellemesebb 3D segítségével! Összes előny megtekintése

  42PFL6907K/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

6900 series Smart LED TV

107 cm-es (42"-es), Easy 3D, DVB T/C/S2 42PFL6907K/12 Hasonló termékek

Váljon az események részesévé!

Élvezze a 3D-t és a Smart TV-t Ambilight funkcióval

 • Integrált Wi-Fi a Smart TV vezeték nélküli használatához

  Az integrált Wi-Fit tartalmazó Philips TV segítségével otthonában vezeték nélkül hozzáférhet a Smart TV végtelen tartalomválasztékához.

 • Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Kölcsönözzön filmeket közvetlenül a TV-n keresztül az online videotékákból, nézzen catch-up műsorokat kedvenc csatornáiról, és élvezze az online alkalmazások gazdag választékát a Net TV-vel. A nyílt Interneten is böngészhet vele.

 • Vezérelje TV-készülékét okostelefonnal, táblagéppel vagy billentyűzettel!

  Vezérelje TV-készülékét okostelefonnal, táblagéppel vagy billentyűzettel!

  TV-készülékét a lehető legkényelmesebben, legegyszerűbben vezérelheti. Ehhez mindössze egy vezeték nélküli billentyűzetet kell csatlakoztatnia, de okostelefonját vagy táblagépét is használhatja.

 • Keressen, ütemezzen, rögzítsen* és szüneteltessen TV-műsorokat

  Keressen, ütemezzen, rögzítsen* és szüneteltessen TV-műsorokat

  Rögzítsen élő digitális TV-műsorokat egy Philips TV-készülékéhez csatlakoztatott USB eszközre, vagy szüneteltesse őket bármikor, majd folytassa a nézésüket, amikor csak szeretné. Az Elektronikus programfüzetben megkeresheti kedvenc TV-műsorait, és könnyedén beprogramozhatja rögzítésüket. Ezentúl a TV-műsor igazodik az Ön életéhez.

 • A Wi-Fi Smart Screen* segítségével otthona bármely helyiségében nézhet TV-t

  A Wi-Fi Smart Screen* segítségével otthona bármely helyiségében nézhet TV-t

  A Wi-Fi Smart Screen*-nel Ön nincs a fotelhoz kötve, hanem otthona bármely helyiségében nézhet digitális TV adást. Egyszerűen töltse le a Philips MyRemote alkalmazást és küldje a programot a TV-ről az iPad-re, majd nézze tovább a programot. Az intelligens eszközökről szintén küldhetők fotók, videók és zene is a nagy képernyőre. Igazán kötetlen vizuális élményben lesz része!

 • A 2-oldalas Ambilight Spectra fokozza a vizuális élményt

  A 2-oldalas Ambilight Spectra fokozza a vizuális élményt

  Az Ambilight Spectra 2 új dimenziót nyit vizuális élményei terén. Ez a szabadalmaztatott Philips technológia tovább növeli a képernyő méretét azáltal, hogy a képernyő hátuljának 2 oldaláról fényt vetít a környező falra. Az Ambilight automatikusan beállítja a TV-készüléket körülvevő fény színét és fényerejét, hogy az illeszkedjék a TV-képhez. A fal-adaptív funkció biztosítja, hogy a fény színe mindig tökéletes legyen, a fal színétől függetlenül.

 • Easy 3D Clarity 700 a kényelmes 3D moziélményért

  Easy 3D Clarity 700 a kényelmes 3D moziélményért

  Easy 3D Clarity 700 a legkényelmesebben nézhető 3D. A passzív 3D technológia garantálja, hogy Ön hosszú órákig kényelmesen nézheti a villódzásmentes és szellemképmentes 3D-t a Philips TV-én. A kompatibilis 3D szemüveg stílusos, könnyű, és nem kell bele elem. Bármely 2D tartalom élénk és hibátlan 3D képpé alakítható. Élvezze már ma otthonában a 3D-t!

 • Egyetlen gomb megnyomásával bármely 2D tartalom hibátlan 3D-vé alakítható

  Egyetlen gomb megnyomásával bármely 2D tartalom hibátlan 3D-vé alakítható

  Nézze teljes filmgyűjteményét élénk és hibátlan 3D-ben – még a régi fekete-fehér klasszikusokat is. A Philips egy gombnyomásos, valósidejű, minőségi 2D konvertálást nyújt. A feliratok azonos mélységben jelennek meg, és nincsenek olyan hibák, mint például hogy a háttér előtérként jelenne meg.

 • A 3D mélység egyedi beállításával személyre szabott 3D-t nézhet

  A 3D mélység egyedi beállításával személyre szabott 3D-t nézhet

  Mindenki másképpen érzékeli a 3D-t. Ezért teszi lehetővé a Philips a 3D mélységi szint személyre szabott beállítását. A 3D mélység egyedi beállításával Ön kiválaszthatja a nézett tartalomhoz és az ízléséhez leginkább illő mélységet. Ezzel a szemét is kíméli. Maradéktalanul átadhatja magát a 3D élménynek.

 • Egyedülálló, két résztvevős, teljes képernyős játék mód a 2D játékokhoz

  Egyedülálló, két résztvevős, teljes képernyős játék mód a 2D játékokhoz

  Az aktív Philips 3D szemüvegek segítségével a TV-készülék két játékos részére biztosítja a tökéletes, teljes képernyős játék élményét. A két résztvevős 2D videojátékok alatt általában a játékosok fél képernyőn látják saját játékterüket. A 3D technológiának köszönhetően a játékosok egy időben teljes képernyőn élvezhetik a 2D játékokat, mindezt csupán a szemüveg gombjának megnyomásával.

 • 600 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  600 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  A 600 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) révén a mozgás megjelenítése hihetetlenül éles, így a kép a gyors akciókból álló filmekben is mindig tiszta és ragyogó. Az új Philips standard PMR-rel előállított képhatás a leggyorsabb képernyőfrissítés, a Perfect Natural Motion technológia és egy egyedi feldolgozási mód együttes eredménye, amely minden eddiginél élesebb mozgásmegjelenítést nyújt.

 • Végezzen hang- és videohívásokat a Skype™ segítségével a TV készüléken

  Végezzen hang- és videohívásokat a Skype™ segítségével a TV készüléken

  Adjon új dimenziót a hívásaihoz, és ossza meg élményeit szeretteivel, bárhol is vannak. A TV készüléken használt Skype™ segítségével hang- és videohívásokat végezhet a nappalijából. Csatlakoztassa az opcionális Philips TV kamerát (PTA317/00) a TV-hez, és élvezze a kiváló video- és hangminőséget fotelja kényelméből.

 • A Full HD TV és a Pixel Precise HD a részletdús akcióért

  A Pixel Precise HD a díjnyertes Pixel Plus alapjaira épülő technológia. 4 billió színével a képminőséget egy klasszissal magasabb szintre emeli. A Super Resolution és a Pixel Precise HD révén Ön a legkiválóbb képminőséget élvezheti, akár internetes videót, akár Blu-ray filmet néz.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • Net TV: a www.philips.com/smarttv oldalon megismerheti az adott országban nyújtott szolgáltatásokat.
 • USB felvétel csak a TV-készülék IP alapú digitális műsorfüzetében foglalt digitális csatornákról készíthető (az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak), továbbá előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). A rögzítéshez internetkapcsolat szükséges.
 • A Wi-Fi Smart Screen 2012 őszén lesz elérhető szoftverfrissítés útján
 • A Skype kamera külön rendelhető
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • A távvezérelt felvevő funkció 2012 őszétől elérhető
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: