Smart LED TV

  Smart LED TV

  46PFL8686H/12 Hasonló termékek

  Életminőség, lenyűgöző teljesítmény

  A vékony, 8000-es sorozatú LED TV a díjnyertes Perfect Pixel HD engine-nel, az Ambilight és a 3D Max funkcióval valóban magával ragadó moziélményt nyújt. Élményét másokkal megosztva megsokszorozhatja, hiszen a Smart TV révén nappalija az online világ középpontjába kerül. Összes előny megtekintése

  46PFL8686H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

8000 series Smart LED TV

117 cm-es (46"-es), Full HD 3D Max, DVB-T/C 46PFL8686H/12 Hasonló termékek

Életminőség, lenyűgöző teljesítmény

Ambilight és Smart TV funkcióval

 • A kétoldalú Ambilight Spectra 2 fokozza a vizuális élményt

  A kétoldalú Ambilight Spectra 2 fokozza a vizuális élményt

  Az Ambilight Spectra 2 új dimenziót nyit vizuális élményei terén. Ez a szabadalmaztatott Philips technológia tovább növeli a képernyő méretét azáltal, hogy a képernyő hátuljának 2 oldaláról fényt vetít a környező falra. Az Ambilight automatikusan beállítja a TV-készüléket körülvevő fény színét és fényerejét, hogy az illeszkedjék a TV-képhez. A fal-adaptív funkció biztosítja, hogy a fény színe mindig tökéletes legyen, a fal színétől függetlenül.

 • 3D Max a valóban lebilincselő Full HD 3D élmény érdekében

  3D Max a valóban lebilincselő Full HD 3D élmény érdekében

  Hagyja, hogy a 3D Max jóvoltából saját otthonában ragadja magával a 3D filmek élménye. A rövid válaszidejű képernyő és az aktív shutter szemüveg párosa valódi mélységérzetet nyújt, Full HD felbontásban. Most minden 2D tartalmat élvezhet tetszés szerint beállítható mélységű 3D-ben is. Televíziója a 3D Max szemüveg segítségével készen áll a 3D Max élmény közvetítésére.

 • Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ebben a Full HD LED TV-ben a legfejlettebb világítástechnológia figyelemfelkeltő minimalista kialakítással, fantasztikus képminőséggel és kategóriája legalacsonyabb energiafogyasztásával párosul. Ráadásul a LED-es világítási rendszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Így a LED háttérvilágítással a következő előnyökben lehet része: alacsony fogyasztás, nagy fényerő, hihetetlen kontraszt, éles kép, valamint élénk színek.

 • 800 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  800 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  A 800 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) révén a mozgás megjelenítése hihetetlenül éles, így a kép a gyors akciókból álló filmekben is még tisztább és ragyogóbb. Az új Philips PMR szabványnak köszönhető képhatás a leggyorsabb képernyőfrissítés, a Perfect Natural Motion technológia és az egyedi feldolgozási mód együttes eredménye, amely minden eddiginél élesebb mozgásmegjelenítést nyújt.

 • 32 W-os SoundStage a dinamikus, erőteljes hangzásért egy elképesztően vékony készülékben

  32 W-os SoundStage a dinamikus, erőteljes hangzásért egy elképesztően vékony készülékben

  A Philips 32 W RMS kimeneti teljesítményű SoundStage technológiája jóval dinamikusabb és erőteljesebb, mint bármi, ami napjaink LCD televízióin hallható. Már csak ötvözni kell a rendkívül vékony kivitelt az erőteljes hangzással. A TV-állványban egy ultravékony hangszóró-rendszer kapott helyett, amelyben a mély, meleg basszus hangzáshoz kiemelkedő tisztaság párosul. A fejlett korrekciós hangfeldolgozás jóvoltából a kitűnő hangzás a készülék falra erősített helyzetében is érvényesül. Élvezze a lenyűgöző hangzást vékony kivitelben.

 • Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Kölcsönözzön filmeket közvetlenül a TV-n keresztül az online videotékákból, nézzen catch-up műsorokat kedvenc csatornáiról, és élvezze az online alkalmazások gazdag választékát a Net TV-vel. A nyílt Interneten is böngészhet vele.

 • Élvezze a TV-jén a fényképeket, a zenét és a filmeket a DLNA segítségével

  Élvezze a TV-jén a fényképeket, a zenét és a filmeket a DLNA segítségével

  Osszon meg fotókat, zenét és filmeket a DLNA segítségével az okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről, és élvezze őket a hatalmas képernyőn.

 • Vezérelje TV-készülékét okostelefonnal, táblagéppel vagy billentyűzettel!

  Vezérelje TV-készülékét okostelefonnal, táblagéppel vagy billentyűzettel!

  TV-készülékét a lehető legkényelmesebben, legegyszerűbben vezérelheti. Ehhez mindössze egy vezeték nélküli billentyűzetet kell csatlakoztatnia, de okostelefonját vagy táblagépét is használhatja.

 • Keressen, ütemezzen, rögzítsen* és szüneteltessen TV-műsorokat

  Keressen, ütemezzen, rögzítsen* és szüneteltessen TV-műsorokat

  Rögzítsen élő digitális TV-műsorokat egy Philips TV-készülékéhez csatlakoztatott USB eszközre, vagy szüneteltesse őket, amikor és ameddig csak szeretné. Az Elektronikus programfüzetben megkeresheti kedvenc TV-műsorait, és könnyedén beprogramozhatja rögzítésüket. Ezentúl a TV-műsor igazodik az Ön életéhez.

 • Full HD TV és Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli tisztaságért

  Tapasztalja meg a Perfect Pixel HD rendszer rendkívüli élességét és tisztaságát. A kép valamennyi képpontja jobban illeszkedik a környező képpontokhoz. Az eredmény az éles kép, a természetes részletgazdagság, az élénk színek, a kiváló minőségű kontraszt és az egyenletes, természetes mozgás egyedülálló kombinációja. Tiszta és borotvaéles, képhibától mentes képek, tartalomtól független zajérzékelés és -csökkentés. Az 1920 x 1080 képpontból álló Full HD képernyő ragyogó, villódzásmentes képeket biztosít fantasztikus fényerővel.

 • Integrált Wi-Fi a Net TV alkalmazások és a vezeték nélküli SimplyShare funkció használatához

  Élvezze televízióján a filmek, képek, internetes tájékoztatás-szórakoztatás és más online tartalmak által kínált kikapcsolódást vezeték nélkül. Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket az otthoni vezeték nélküli hálózathoz a könnyen használható varázsló segítségével. A TV távvezérlőjével navigálhat, és választhat az alkalmazások széles kínálatából.

Összes specifikációt mutat
 • A 3D TV készülékhez a PTA516 tartozékra (aktív shutter szemüveg), 3D kompatibilis forráskészülékre és 3D forrásanyagra van szükség.
 • Net TV: a www.philips.com/smarttv oldalon megismerheti az adott országban nyújtott szolgáltatásokat.
 • Wi-Fi médiacsatlakozás: A videolejátszást befolyásolhatja a számítógép sebessége és a Wi-Fi sávszélesség. A minimális és ajánlott rendszerkövetelmények érdekében tekintse meg a www.philips.com/wifimediaconnect weboldalt. A tartalom néhány másodperces késéssel jelenik meg. A kép és a hang kisebb eltérései előfordulhatnak.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el
 • USB felvétel csak a TV-készülék IP alapú digitális műsorfüzetében foglalt digitális csatornákról készíthető (nem minden ország és csatorna vonatkozásában), továbbá előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). A rögzítéshez internetkapcsolat szükséges.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz technológiai alternatívákat.
 • Az ISF és az IMAGING SCIENCE FOUNDATION az Isf Research Labs Llc Korlátolt Felelősségű Társaság védjegye

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: