LCD TV

  Wi-Fi

  LCD TV

  47PFL9664H/12 Hasonló termékek

  Életre kelti a filmeket

  Hagyja, hogy magával ragadja az Ambilight hatalmas ereje, ultravékony és karcsú kialakításban. A lenyűgöző Perfect Pixel HD Engine és az erőteljes hangzás a nappalijában valóban életre kelti a mozifilmeket. Összes előny megtekintése

  47PFL9664H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD TV

119 cm-es (47"-es), Full HD 1080p, digitális TV 47PFL9664H/12 Hasonló termékek

Életre kelti a filmeket

Ambilight technológiával és lélegzetelállítóan éles képekkel

 • Ambilight Spectra 2 a még tökéletesebb vizuális élményért

  Ambilight Spectra 2 a még tökéletesebb vizuális élményért

  Az Ambilight Spectra 2 új dimenziókat nyit vizuális élményei terén. Ez a szabadalmaztatott Philips technológia tovább növeli a képernyő méretét azáltal, hogy a képernyő hátuljából fényt vetít a környező falakra. Az Ambilight automatikusan beállítja TV-készüléket körülvevő fény színét és fényerejét, hogy az illeszkedjen a képhez, magával ragadó vizuális élményt nyújtva. Az Ambilight Spectra 2 valóban életre kelti a filmeket!

 • Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Tapasztalja meg a Perfect Pixel HD rendszer nyújtotta kép rendkívüli élességet és tisztaságát. A kép valamennyi képpontjának feljavítása által azok jobban illeszkednek az őket körülvevő képpontokhoz, természetesebb képet biztosítva. Az eredmény egyedülálló kombinációja az éles képeknek, a természetes részletgazdagságnak, az élénk színeknek, a kiváló minőségű kontrasztnak és az egyenletes, természetes mozgásnak, bármit is nézzen. Tiszta és borotvaéles, képhibától mentes képek, tartalomtól független zajfelismerés és -csökkentés a multimédiás forrásoktól a TV-készülékig.

 • 1920x1080p felbontású Full HD LCD-kijelző

  1920x1080p felbontású Full HD LCD-kijelző

  A Full HD képernyő széles képernyős felbontása 1920 x 1080p. Ez a HD források esetén elérhető legnagyobb felbontás a legjobb képminőséget eredményezi. A bármilyen forrásról érkező 1080p jeleket támogató rendszer a jövőben is megállja a helyét; együttműködik a Blu-ray forrással és a HD játékkonzolokkal is. A továbbfejlesztett jelfeldolgozás jóvoltából a korábbinál jobb jelminőség és felbontás használata támogatott. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet ad.

 • Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  A Net TV internetes szolgáltatások széles választékával kényezteti Önt. A filmeket, képeket, szórakoztató műsorokat és egyéb online tartalmakat közvetlenül TV-készülékén tekintheti meg, amikor kedve van. Csak csatlakoztassa a házimozit közvetlenül otthoni hálózatához Ethernet-kapcsolattal, majd a távvezérlővel navigáljon a megfelelő helyre, és válassza ki, mit szeretne megnézni. A Philips menün keresztül elérhetők a TV-képernyőhöz illeszkedő népszerű Net TV szolgáltatások. Mi több, a DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező számítógépes hálózat segítségével a távvezérlő használatával megtekintheti a számítógépén tárolt videofelvételeket és képeket.

 • Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Ismerje meg az akadozás nélküli mozgásmegjelenítés élményét. A Perfect Natural Motion (Tökéletes természetes mozgás) kiértékeli a mozgást a képen, és kijavítja az akadozó mozgásokat mind a sugárzott adásban, mind pedig a rögzített filmanyagban (beleértve az 1080p filmeket és a 24p True Cinema tartalmakat Blu-ray, illetve DVD lemezen). Az eredmény még gördülékenyebb és tűéles képek. Élvezze a mozi minőségét is felülmúló élményt!

 • Hihetetlenül karcsú és vékony kialakítású TV, amely tökéletesen illeszkedik az Ön nappalijához

  Hihetetlenül karcsú és vékony kialakítású TV, amely tökéletesen illeszkedik az Ön nappalijához

  Ez a hihetetlenül karcsú és vékony kialakítású TV tökéletesen illeszkedik az Ön nappalijához. 25 mm-es keretével és alig 49 mm-es mélységével ez a TV egyesíti a minimalista kivitelezést az Ambilight nyújtotta valódi házimoziélménnyel. Az Ambilight a vizuális élmény intenzitását növeli, nem TV-készüléke méreteit.

 • 200 Hz-es Clear LCD*, 1 ms-os válaszidő: kivételes mozgásélesség

  Élvezze a kivételesen éles mozgást. A Philips 200 Hz-es Clear LCD technológia az LCD TV válaszidejét hihetetlenül - mindössze 1 ms-re - lerövidíti, így még a leggyorsabb üldözési jelenetet is tökéletesen élvezheti, és nem egy vízszintesen "megnyújtott" autót kell követnie a szemével.

 • Élvezze a YouTube, és más videomegosztó oldalak kínálta gazdag választékot

  A Net TV gazdag választékot nyújt Önnek a YouTube-ról és más videofeltöltő oldalakról származó videókból. A videók a TV-képernyő nagyságának megfelelő méretben jelennek meg, így Ön nyugodtan hátradőlhet és optimális minőségben élvezheti az online videókat.

 • MPEG4 HDTV-vétel DVB-T és DVB-C hangolóegységgel (CI+ foglalat*)

  A HDTV lehetővé teszi, hogy Ön külön beltéri egység használata nélkül is a lehető legjobb kép- és hangminőségben nézhet TV-t. A beépített, DVB-T és DVB-C jeleket, valamint az MPEG-2 és MPEG-4 formátumokat támogató tuner használatával lehetősége van nagyfelbontású TV programok megtekintésére kiváló minőségben. Továbbá, az Általános interfész plusznak (CI+) köszönhetően lehetősége van közvetlenül a TV-készülékén érzékelnie a páratlan nagyfelbontású tartalmak nyújtotta minőséget.

Összes specifikációt mutat
 • A 200 Hz-es Clear LCD-kijelző másodpercenként 200 kép megjelenítésére képes, egyesítve a 100 Hz-es technológiát az 50%-os munkaciklusú pásztázó háttérvilágítással.
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el
 • DVB-T, csak bizonyos országokban támogatott
 • DVB-C, csak bizonyos országokban és bizonyos szolgáltatók számára elérhető. A legfrissebb információk a TV adattábláján találhatók.
 • A Net TV szolgáltatásválasztéka az országtól és a használati feltételektől függ.
 • Opcionális Philips DVB-S modulra van szükség (a PFS0001 alkatrész kizárólag Németországban, Ausztriában és Svájcban kapható)

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: