Cinema 21:9

LCD TV

  Wi-Fi

  Cinema 21:9

  LCD TV

  56PFL9954H/12 Hasonló termékek

  Premierbemutató minden éjjel

  Hagyja, hogy a Blu-ray filmek vagy HDTV műsorok magukkal ragadják a 142 cm-es (56"-es) ultraszéles televízió-képernyőnek köszönhetően. Az eredeti 21:9-es (2,39:1-es) filmformátum követelményeihez tökéletesen illeszkedő Philips Cinema 21:9 LCD TV valódi moziélményt kínál az Ön számára. Összes előny megtekintése

  56PFL9954H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Cinema 21:9 LCD TV

142 cm (56"-es), Full HD 1080p, digitális TV 56PFL9954H/12 Hasonló termékek

Premierbemutató minden éjjel

21:9-es filmformátum és Ambilight

 • Cinema 21:9-es filmes képformátum, fekete sávok nélkül a képernyő alsó és felső részén

  Cinema 21:9-es filmes képformátum, fekete sávok nélkül a képernyő alsó és felső részén

  A legtöbb televízió 16:9 (vagy 1,78:1) képoldalarányú, és 1080p Full HD felbontású. A nagy költségvetésű hollywoodi sikerfilmek azonban általában jóval szélesebb, 2,39:1-es képformátumban készülnek. A Philips új Cinema 21:9 televíziói tökéletesen megfelelnek a rendezők által használt 21:9 (2,39:1) képoldalarányú moziformátumnak. Így Ön akár egy klasszikus, akár a legújabb hollywoodi film mellett dönt, azt az eredeti formátumban, fekete sávok nélkül élvezheti.

 • Ambilight Spectra 3 a magával ragadó vizuális élményért

  Ambilight Spectra 3 a magával ragadó vizuális élményért

  Az Ambilight Spectra 3 új dimenziókat nyit vizuális élményei terén. Ez a szabadalmaztatott Philips technológia tovább növeli a képernyő méretét azáltal, hogy a képernyő hátuljából fényt vetít a környező falakra. Az Ambilight automatikusan beállítja TV-készüléket körülvevő fény színét és a fényerejét, hogy az illeszkedjen a képhez, magával ragadó vizuális élményt garantálva. Az Ambilight Spectra 3 valóban életre kelti a filmeket!

 • Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Tapasztalja meg a Perfect Pixel HD rendszer nyújtotta kép rendkívüli élességet és tisztaságát. A kép valamennyi képpontjának feljavítása által azok jobban illeszkednek az őket körülvevő képpontokhoz, természetesebb képet biztosítva. Az eredmény egyedülálló kombinációja az éles képeknek, a természetes részletgazdagságnak, az élénk színeknek, a kiváló minőségű kontrasztnak és az egyenletes, természetes mozgásnak, bármit is nézzen. Tiszta és borotvaéles, képhibától mentes képek, tartalomtól független zajfelismerés és -csökkentés a multimédiás forrásoktól a TV-készülékig.

 • Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  A Net TV internetes szolgáltatások széles választékával kényezteti Önt. A filmeket, képeket, szórakoztató műsorokat és egyéb online tartalmakat közvetlenül TV-készülékén tekintheti meg, amikor kedve van. Csak csatlakoztassa a házimozit közvetlenül otthoni hálózatához Ethernet-kapcsolattal, majd a távvezérlővel navigáljon a megfelelő helyre, és válassza ki, mit szeretne megnézni. A Philips menün keresztül elérhetők a TV-képernyőhöz illeszkedő népszerű Net TV szolgáltatások. Mi több, a DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező számítógépes hálózat segítségével a távvezérlő használatával megtekintheti a számítógépén tárolt videofelvételeket és képeket.

 • Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Ismerje meg az akadozás nélküli mozgásmegjelenítés élményét. A Perfect Natural Motion (Tökéletes természetes mozgás) kiértékeli a mozgást a képen, és kijavítja az akadozó mozgásokat mind a sugárzott adásban, mind pedig a rögzített filmanyagban (beleértve az 1080p filmeket és a 24p True Cinema tartalmakat Blu-ray, illetve DVD lemezen). Az eredmény még gördülékenyebb és tűéles képek. Élvezze a mozi minőségét is felülmúló élményt!

 • 2560 x 1080p felbontású Full HD LCD képernyő

  Élvezze a Full HD források (pl. HDTV-közvetítés vagy Blu-ray) kivételes képminőségét Cinema 21:9 készülékén. Az egyedülálló filmformátumú képernyő felbontása 2560x1080p, amely illeszkedik a képernyő 21:9-es formátumához.

 • 200 Hz-es Clear LCD*, 1 ms-os válaszidő: kivételes mozgásélesség

  Élvezze a kivételesen éles mozgást. A Philips 200 Hz-es Clear LCD technológia az LCD TV válaszidejét hihetetlenül - mindössze 1 ms-re - lerövidíti, így még a leggyorsabb üldözési jelenetet is tökéletesen élvezheti, és nem egy vízszintesen "megnyújtott" autót kell követnie a szemével.

 • Élvezze a YouTube, és más videomegosztó oldalak kínálta gazdag választékot

  A Net TV gazdag választékot nyújt Önnek a YouTube-ról és más videofeltöltő oldalakról származó videókból. A videók a TV-képernyő nagyságának megfelelő méretben jelennek meg, így Ön nyugodtan hátradőlhet és optimális minőségben élvezheti az online videókat.

 • A DLNA PC hálózati kapcsolattal videofilmeket nézhet meg számítógépéről

  A DLNA PC hálózati kapcsolattal videofilmeket és képeket nézhet meg, illetve zenét hallgathat számítógépéről

 • MPEG4 HDTV vétel DVB-T és DVB-Cable tuner* segítségével

  A Full HD képernyő 1920 x 1080p széles képernyős felbontással rendelkezik. Ez a HD források esetén elérhető legnagyobb felbontás, amely a legjobb képminőséget eredményezi. A HDTV lehetővé teszi a nagyfelbontású földfelszíni adásból származó tartalom vételét a beépített tunerrel. Támogatja a DVB-T és DVB-C jeleket az MPEG-2 és az MPEG-4 formátumok esetében is. Külön beltéri egység használata nélkül érhető el kivételes kép- és hangminőség.

Összes specifikációt mutat
 • A 200 Hz-es Clear LCD-kijelző másodpercenként 200 kép megjelenítésére képes, egyesítve a 100 Hz-es technológiát az 50%-os munkaciklusú pásztázó háttérvilágítással.
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el
 • DVB-T, csak bizonyos országokban támogatott
 • DVB-C, csak bizonyos országokban és bizonyos szolgáltatók számára elérhető. A legfrissebb információk a TV adattábláján találhatók.
 • A Net TV szolgáltatásválasztéka az országtól és a használati feltételektől függ.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: