PhotoFrame

  PhotoFrame

  Ossza meg emlékeit

  Hány digitális fotót rejteget a számítógépén? Nézegesse, ossza meg, rendezze át és élje újra az emlékeket a Philips PhotoFrame™ fényképkeret segítségével. Ez a digitális fotók kiváló minőségű megosztásának és megjelenítésének legegyszerűbb módja - nem kell hozzá számítógép. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

PhotoFrame

14, 2 cm-es (5, 6") LCD, 4:3 képformátumú 6FF3FPW/00 Hasonló termékek

Ossza meg emlékeit

 • imagen technológia az éles és élénk színekért

  Az imagen a Philips exkluzív képjavító technológiája, mely automatikusan elemzi a képeket, javítja a színeket és beállítja az optimális kontrasztot: az imagen elkülöníti a színeket a „keresztbeszélgetés” elkerüléséhez, beállítja a vizuális kontraszt fényerőelosztását és a színhűség érdekében javítja a Gamma értéket.

 • 4:3-as képformátum az optimális, torzításmentes megjelenítéshez

  A Philips digitális PhotoFrame az ideális látványt biztosító 4:3-as képformátumot alkalmazza a fényképek megjelenítéséhez.

 • Állítsa új fénybe a régi emlékeit a RadiantColor technológiával

  A RadiantColor a Philips exkluzív technológiája, mely optimális 4:3 képformátumban jeleníti meg a kisebb méretű képeket; ehhez kiterjeszti a nem teljes képernyő méretű képek szélének színét a képernyő oldaláig; így megszünteti a fekete sávokat és a képaránytorzítást.

 • Élvezze a kollázsokat: több fotó megjelenítése egy nézetben

  A diabemutató során alkalmazható effektussal több különböző fénykép jeleníthető meg automatikusan, véletlenszerűen összeállítva. Így kiküszöbölhető a képernyőméretnél kisebb fotók körüli szegély zavaró látványa.

 • Tekintse meg az USB flash meghajtón levő képeit számítógép nélkül

  USB-csatlakozó az USB flash meghajtókon tárolt képek megtekintéséhez és megosztásához.

 • Intuitív kezelői felület és ötutas billentyűzet az egyszerű navigáláshoz és kezeléshez

  A kezelői felület a lehető legkevesebb gombot tartalmazza. A világos és intuitív magyarázó feliratok és grafika, valamint a logikus képernyőmenük ösztönösen élvezhetővé teszik a termék funkcióit, zavar és hosszas tanulás nélkül is.

 • Adott időben automatikusan be-ki kapcsolódó kijelző az energiatakarékosságért

  Az időzítő a beállított időpontban be- és kikapcsolja a PhotoFrame rendszert, csökkentve ezzel az energiafelhasználást a környezet védelme érdekében, és megtakarítva a PhotoFrame energiaköltségek mintegy harmadát.

 • A fénykép automatikus elforgatása fekvő vagy álló módhoz

  Az automatikus fekvő/álló mód felismerése speciális érzékelővel történik, mely érzékeli a PhotoFrame állását, és minden fényképet az ennek megfelelő módon jelenít meg.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: