PhotoFrame

  PhotoFrame

  Az emlékképek vezeték nélküli megosztása

  Hány digitális fényképezőgép lapul PC/Mac rendszerű számítógépén? A Philips vezeték nélküli digitális PhotoFrame™ funkciója lehetővé teszi a teljes választék kihasználását a számítógépen, vezeték nélküli streaming vagy átvitel módban. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

PhotoFrame

20, 3 cm-es (8"-es) LCD, 4:3 képformátumú 8FF3WMI/00 Hasonló termékek

Az emlékképek vezeték nélküli megosztása

 • Két kattintással beállíthatja a PhotoFrame vezeték nélküli csatlakozását

  A legegyszerűbb megoldás a PhotoFrame és a vezeték nélküli router csatlakoztatására a Wi-Fi Protected Setup. Nyomja meg a router, majd a PhotoFrame WPS gombját, és a rendszer máris feláll.

 • A számítógépen tárolt fényképek vezeték nélküli továbbítása és megjelenítése

  A PhotoFrame megoldás támogatja a vezeték nélküli fényképtovábbítást, így nem kell annyit képet tárolnia az alkalmazásban. Az otthoni számítógépen tárolt fényképek vagy kedvenc internetes képei vezeték nélkül lejátszhatók a PhotoFrame segítségével. Kereshet is köztük a PhotoFrame alkalmazásban anélkül, hogy leterhelné annak véges tárhelyét.

 • Fényképek vezeték nélküli átvitele egy "drag and drop" szoftverrel

  A PhotoFrame Manager vezeték nélküli fényképkezelő szoftverrel megtekintheti, kezelheti és rendezheti az albumokat és fényképeket. A PhotoFrame Manager Windows XP és Windows Vista, valamint Mac OS X rendszerben fut, továbbá kompatibilis az iPhoto szoftverrel. A program vezeték nélküli átvitelt tesz lehetővé a PhotoFrame helyre: csak húzza át a képeket, és kész.

 • imagen Pro az éles, élénk színű képekért és a természetes bőrszínért

  Az egyedülálló Philips imagen képjavító technológia automatikusan elemzi a képeket, javítja a színeket és beállítja az optimális kontrasztot. A továbbfejlesztett imagen Pro a nagyobb színhűség, színmélység és az intelligens kontraszt érdekében az imagen 3 alapvető elemeit tartalmazza. Ezen felül az imagen Pro javított bőrszínt, élesebb képet és a fényképeknél nagyon fontos villódzásmentes élményt kínál.

 • A fénykép automatikus elforgatása fekvő vagy álló módhoz

  Az automatikus fekvő/álló mód felismerése speciális érzékelővel történik, mely érzékeli a PhotoFrame állását, és minden fényképet az ennek megfelelő módon jelenít meg.

 • Élvezze a kollázsokat: több fotó megjelenítése egy nézetben

  A diabemutató során alkalmazható effektussal több különböző fénykép jeleníthető meg automatikusan, véletlenszerűen összeállítva. Így kiküszöbölhető a képernyőméretnél kisebb fotók körüli szegély zavaró látványa.

 • Állítsa új fénybe a régi emlékeit a RadiantColor technológiával

  A RadiantColor a Philips exkluzív technológiája, mely optimális 4:3 képformátumban jeleníti meg a kisebb méretű képeket; ehhez kiterjeszti a nem teljes képernyő méretű képek szélének színét a képernyő oldaláig; így megszünteti a fekete sávokat és a képaránytorzítást.

 • Energiatakarékos automatikus elhalványítás a környezeti megvilágításnak megfelelően

  A Smart Power Pro érzékelő az energiafogyasztás csökkentésének érdekében a környezeti megvilágítást érzékelve kapcsolja be, illetve ki a PhotoFrame-et. Ezzel a PhotoFrame fogyasztásának akár egyharmadát megtakaríthatja, és mindezt automatikusan!

 • 4:3-as képformátum az optimális, torzításmentes megjelenítéshez

  A Philips digitális PhotoFrame az ideális látványt biztosító 4:3-as képformátumot alkalmazza a fényképek megjelenítéséhez.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: