Fidelio

Philips Fidelio

SoundAvia vezeték nélküli hangsugárzó

  Philips Fidelio

  SoundAvia vezeték nélküli hangsugárzó

  Tapasztalja meg a természetes hangzás gazdagságát

  A Philips Fidelio AD7050W/10 vezeték nélküli hangsugárzóval szabadon lejátszhatók a zeneszámok a kívánt iPod Touch, iPhone, iPad készülékről, illetve a számítógép iTunes alkalmazásából – AirPlay vezeték nélküli lejátszással. A stílusos és nagy teljesítményű készülék kitűnő zenével tölti meg otthonát. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio SoundAvia vezeték nélküli hangsugárzó

AirPlay technológiával AD7050W/10 Hasonló termékek

Tapasztalja meg a természetes hangzás gazdagságát

a vezeték nélküli hangsugárzóval

 • SoundAvia a lenyűgöző, teljes teret betöltő hangzáshoz

  SoundAvia a lenyűgöző, teljes teret betöltő hangzáshoz

  A legigényesebb zenerajongók igényeit is kielégítő SoundAvia kompakt méretéhez képest lenyűgöző minőségű hanggal tölti be a szobát. Elölről sugárzó szélessávú hangszórók és hátulról sugárzó basszustölcsérek optimalizálják a hangzás kiegyenlítését, míg a hangdoboz enyhén ívelt kialakítása elegánsan kiszélesíti az optimális hallgatási területet.

 • A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

  A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

  A Philips szabadalmaztatott FullSound technológiája a digitális jelfeldolgozás legújabb generációját használva megbízhatóan javítja a zene visszaadását. A zenei tartalom dinamikus elemzése és optimalizálása révén részletgazdagabb, melegebb hangzású zenei élményben lehet része.

 • Hallgasson zenét az AirPlay vezeték nélküli technológia segítségével

  Hallgasson zenét az AirPlay vezeték nélküli technológia segítségével

  Az AirPlay segítségével teljes iTunes zenei gyűjteményét átjátszhatja a Philips Fidelio dokkolóegységre. A számítógépen lévő iTunes programban, iPhone, iPad vagy iPod Touch készüléken tárolt zeneszámait vezeték nélkül hallgathatja bármely AirPlay-kompatibilis hangsugárzón otthonában. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a hangsugárzókat a Wi-Fi hálózathoz. Az AirPlay azt is lehetővé teszi, hogy egyszerre minden szobában és minden hangsugárzón szóljon a zene. Hagyja, hogy kedvenc dallamai minden szobába kövessék!

 • Az AirPlay beállítása egy lépésben

  Az AirPlay beállítása egy lépésben

  A hihetetlenül egyszerű, egy lépésben beállítható AirPlay technológiával a vezeték nélküli hangsugárzó egyszerűen csatlakozik otthoni hálózatához. Önnek csupán össze kell kötnie a hangsugárzót iPod touch, iPhone vagy iPad eszközével egy 30 tűs kábel vagy dokkolócsatlakozó segítségével, majd nyomja meg a WiFi beállítógombot, és egyetlen kattintással tegye lehetővé a WiFi funkció által történő tartalommegosztást Apple eszközén, és már készen is van!

 • SoundStudio alkalmazás a hangbeállítások tökéletes szabályozhatóságához

  SoundStudio alkalmazás a hangbeállítások tökéletes szabályozhatóságához

  Alakítsa úgy a zenét, ahogyan szereti. A SoundStudio révén a zene szabályozása teljes egészében az Ön kezében van. Segítségével a hang minden beállítását módosíthatja az iPhone készülék intuitív és egyszerű kezelőszerveivel. Immáron saját ízlése szerint alakíthatja, illetve hozhatja létre az Önnek tetsző hangzást, és új életre keltheti kedvenc zeneszámait. A SoundStudio segítségével internetes rádióállomások ezreit hallgathatja a világ minden tájáról, és még több zenei élményt élhet át.

 • Játsszon le zenét és töltse iPod/iPhone/iPad készülékét USB csatlakozón keresztül

  Játsszon le zenét és töltse iPod/iPhone/iPad készülékét USB csatlakozón keresztül

  A hangsugárzón USB csatlakozó található, amelyről kényelmesen töltheti iPod, iPhone vagy iPad készülékét. Egyszerűen csatlakoztassa Apple készülékét USB kábellel a hangsugárzó hátsó részéhez. Töltés közben zenét is lejátszhat az Apple készülékről.

 • AUX-in: egyszerű csatlakozás szinte bármilyen elektronikus eszközhöz

  AUX-in: egyszerű csatlakozás szinte bármilyen elektronikus eszközhöz

  Az AUX-in csatlakozó lehetővé teszi a hordozható médialejátszók MP3 tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangsugárzó által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zeneszámait, az AUX-in csatlakozó rendkívül kényelmes: elég, ha egyszerűen a hangsugárzóhoz csatlakoztatja az MP3 lejátszót.

 • 40 W RMS kimeneti összteljesítmény

  40 W RMS kimeneti összteljesítmény

  A Philips hangsugárzó összteljesítménye 40 W RMS. Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított elektromos energiát jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a kisugárzott hangteljesítményt. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: