plazmamonitor

  plazmamonitor

  Nagyfelbontású, sokoldalú kijelzőmegoldás

  Kiemelkedő videoteljesítményének és méretének köszönhetően az óriási WXGA képernyő a nyilvános belső terek igazi látványossága. A számítógépes prezentációk és grafikák borotvaéles megjelenítése révén ez a monitor a vállalati tanácstermekben is szívesen látott vendég. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nagyfelbontású, sokoldalú kijelzőmegoldás

42" képátlójú VGA plazmamonitor

 • A képernyő hálózaton keresztül, kívülről is vezérelhető

  A hálózati vezérlés segítségével a felhasználó a RS232 protokollon keresztül, távolról vezérelheti és beállíthatja a képernyőket.

 • Több PC bemeneti formátum, akár WXGA is

  A termék támogatja a PC kompatibilitást a VGA, SVGA, XGA és WXGA rendszerekkel. Az univerzális nyilvános kijelző megoldáshoz sokoldalú PC bemenet támogatás szükséges.

 • Számos analóg és digitális csatlakoztatási lehetőség

  A sokoldalú nyilvános kijelzőmegoldásokhoz sokoldalú analóg és digitális csatlakoztathatóság szükséges

 • Csendes és megbízható ventillátor nélküli működés

  A ventillátor nélküli működés csendes, és kiküszöböli a por leülepedését a monitor belsejében, így javítva a termék megbízhatóságát.

 • VGA áthurkolás a képernyők összefűzéséhez

  Ha ugyanazt a bemeneti jelet több képernyőn kell megosztani, akkor kedvező árú megoldás a VGA pásztázás, amely a VGA bemeneti jelet felerősítve továbbítja a VGA kimeneti csatlakozóra, amelyre a következő képernyő csatlakoztatható

 • Működés álló módban

  A kijelző álló helyzetben is biztonságosan és megbízhatóan felszerelhető.

 • A 3D fésűszűrő elkülöníti a színeket, így borotvaéles képet ad

  A 3D színélesítés a képélményt csökkentő színátmenetek, fényátmenetek és pontcsúszás-torzítás eltüntetése érdekében jobban elkülöníti a fényesség- és a színjeleket a 3D területen. A 3D digitális fésűs szűrő lépésről lépésre hasonlítja össze a televízió képét, hogy pontosan elkülöníthesse a színadatokat a fekete-fehér információtól, és mind a vízszintesen, mind a függőlegesen függő pontokat eltávolíthassa, akárcsak a pontcsúszást. Az eredmény: borotvaéles kép.

 • HDTV tartalmak megjelenítéséhez kompatibilis a HDTV-jellel

  Ez a képernyő RGB-vel, vagy komponens videokimenetekkel ellátott külső HDTV dekóder segítségével képes 1080i és 720p HDTV-jeleket fogadni

 • A 3:2 Pulldown funkció kiszűri a filmnézés közben jelentkező zavaró elemeket

  A 3:2 Pulldown teljes mértékben kiszűri a nemkívánatos elemeket, melyek filmnézés közben eltorzítják a képet. Ha ezek az elemek eltűnnek, a filmnézés tökéletes élményt nyújt.

 • mozgásadaptív sorváltás-kiküszöbölés a borotvaéles képekért

  Intelligens letapogatási algoritmus, amely érzékeli a videoforrás típusát (mint pl. állókép, mozgókép vagy film) és automatikusan optimalizálja a letapogatási folyamatot Spatial, Temporal vagy Film üzemmódú letapogatással. Eredményképpen mindenkor borotvaéles és stabil képeket nyújt.

 • A PiP második forrás egyidejű megtekintését teszi lehetővé

  Ezáltal két különböző forrást, például két videoforrást, vagy adat/kép kombinációt tekinthet meg egyszerre

 • 60.000 órát meghaladó, hosszú várható panel-élettartam

  Nyilvános kijelzők esetében gyakran van igény 24/7 működésre. A kijelző fényereje még 60000 óra működés után is legalább a kiinduló érték 50%-a.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: