plazmamonitor

  plazmamonitor

  Nagyfelbontású nyilvános kijelző

  Korszerű, előnyös árú, beltéri nyilvános kijelzéshez tervezett plazmaképernyő. Színvonalas sorremegés-kiegyenlítés, fejlett digitális képfeldolgozás és a legújabb plazmatechnológia garantálja üzeneteinek optimális megjelenítését. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nagyfelbontású nyilvános kijelző

50"-es Wide XGA plazmamonitor

 • HDMI bemenet a teljes digitális nagyfelbontású kapcsolathoz egy vezetéken át

  A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. Az analóg jelek konvertálásának elkerülésével hibátlan képminőséget biztosít. A jel nem gyengébb, csökken a villogás és tisztább a kép. A HDMI intelligens technológiája képes megállapítani a forrás eszköz lehetséges legnagyobb felbontását. A HDMI bemenet visszafele maximálisan kompatibilis a DVI jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz.

 • Nagy fényerő (1500 cd/m²) és kontraszt (30 000:1)

  A nagy fényerő és kontrasztértékek különösen előnyösek nyilvános környezetben, ahol a fényviszonyok - gyakran irányíthatatlanul - változhatnak.

 • mozgásadaptív sorváltás-kiküszöbölés a borotvaéles képekért

  Intelligens letapogatási algoritmus, amely érzékeli a videoforrás típusát (mint pl. állókép, mozgókép vagy film) és automatikusan optimalizálja a letapogatási folyamatot Spatial, Temporal vagy Film üzemmódú letapogatással. Eredményképpen mindenkor borotvaéles és stabil képeket nyújt.

 • A képernyő hálózaton keresztül, kívülről is vezérelhető

  A hálózati vezérlés segítségével a felhasználó a RS232 protokollon keresztül, távolról vezérelheti és beállíthatja a képernyőket.

 • VGA áthurkolás a képernyők összefűzéséhez

  Ha ugyanazt a bemeneti jelet több képernyőn kell megosztani, akkor kedvező árú megoldás a VGA pásztázás, amely a VGA bemeneti jelet felerősítve továbbítja a VGA kimeneti csatlakozóra, amelyre a következő képernyő csatlakoztatható

 • Rejtett és zárolható kezelőgombok

  A kijelző helyi kezelőgombjait úgy alakították ki, hogy közvetlen hozzáféréskor kevésbé láthatók. Ráadásul a távvezérlő érzékelője és a helyi kezelőgombok az RS232 segítségével kikapcsolhatók, így nyilvános helyen elkerülhető a jogosulatlan használat.

 • A beégés elleni különleges funkció megakadályozza a „szellemkép” megjelenését

  A pixeleltolás nevű védőfunkciót alkalmazták. A védőfunkció alkalmazásakor a képernyőkép automatikusan eltolja a pixelek pozícióit, hogy megakadályozza a „szellemképek” megjelenését. Beépített másodlagos beégés-helyreállítást is alkalmaztak. A módszer bizonyos időre a teljes panelen teljes fehér jelet jelenít meg a szellemképek eltávolításához.

 • 60.000 órát meghaladó, hosszú várható panel-élettartam

  Nyilvános kijelzők esetében gyakran van igény 24/7 működésre. A kijelző fényereje még 60000 óra működés után is legalább a kiinduló érték 50%-a.

 • Megfelel a környezetvédelmi RoHS szabványoknak

  A Philips képernyőtermékeit a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírások (RoHS) figyelembevételével fejleszti és gyártja, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • Az ólommentes kialakítás óvja a környezetet

  Az ólommentes megjelenítő eszközök az Európai Unió veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírásait (RoHS) figyelembe véve készültek, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: