Nincs hozzárendelve

LCD monitor

  LCD monitor

  Innovatív nyilvános kijelző beltéri alkalmazásokhoz

  Csökkentse költségeit ezzel a hálózaton keresztül vezérelhető, 32"-es LCD-monitorral. Hálózatban vagy különálló nyilvános kijelzőként használva ez a típus a legigényesebb nyilvános és vállalati megtekintési alkalmazásokhoz is széles körű szolgáltatásokat kínál. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Innovatív nyilvános kijelző beltéri alkalmazásokhoz

SmartCard nyílással

 • WXGA, széles formátum, 1366x768 felbontás élesebb képekhez

  A széles formátumú XGA felbontású LCD panel 1366 x 768 pixelt;képes megjeleníteni; WXGA lehetővé teszi, hogy a nem váltott-soros monitorok is jobb teljesítményt és élesebb színeket nyújtsanak.

 • HDMI bemenet a teljes digitális nagyfelbontású kapcsolathoz egy vezetéken át

  A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. Az analóg jelek konvertálásának elkerülésével hibátlan képminőséget biztosít. A jel nem gyengébb, csökken a villogás és tisztább a kép. A HDMI intelligens technológiája képes megállapítani a forrás eszköz lehetséges legnagyobb felbontását. A HDMI bemenet visszafele maximálisan kompatibilis a DVI jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz.

 • Más indítási beállítások megadása intelligens szabályozással

  Hálózatba kapcsolt beállítás esetén hasznos az összes kijelző indítási feltételeinek vezérlése áramszünet után az áramforráshoz való újracsatlakozáskor. Az intelligens szabályozás RS232 parancsokkal 4 különböző, rugalmas indítási beállítást tesz lehetővé: bekapcsolási állapot, forrásbemenet, hangerőszint és képformátum. A kijelző mind a négy formátum esetén megjegyzi az utolsó állapotot, vagy megadott beállításban kapcsol be újra, amikor helyreáll az áramszolgáltatás.

 • Rejtett és zárolható kezelőgombok

  A kijelző helyi kezelőgombjait úgy alakították ki, hogy közvetlen hozzáféréskor kevésbé láthatók. Ráadásul a távvezérlő érzékelője és a helyi kezelőgombok az RS232 segítségével kikapcsolhatók, így nyilvános helyen elkerülhető a jogosulatlan használat.

 • Beépített SmartCard Xpress bővítőaljzat

  A SmartCard Xpress bővítőaljzat újabb funkciókat ad a kijelzőhöz. A Philips, illetve más gyártók által tervezett kártyák leegyszerűsítik a kijelző csatlakoztatását az aljzaton keresztül, így elkerülhető külső eszközök használata.

 • A képernyő hálózaton keresztül, kívülről is vezérelhető

  A hálózati vezérlés segítségével a felhasználó a RS232 protokollon keresztül, távolról vezérelheti és beállíthatja a képernyőket.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményezhet.

 • Vezeték nélküli SmartLoader a gyors másoláshoz

  Ezzel a funkcióval az összes menübeállítás egyik kijelzőről a másikra másolható. Így a készülékek egyformán lesznek beállítva, és jelentősen csökken a telepítési idő. Vezeték nélkül működik.

 • Megfelel a környezetvédelmi RoHS szabványoknak

  A Philips képernyőtermékeit a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírások (RoHS) figyelembevételével fejleszti és gyártja, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: